Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

gelin saçimı yaptırdığım yer gerçekten pahalı kabul ediyorum..ben nişanlıyken ankarada 6 ay kadar bir iş deneyimim olmuştu.o dönemde oraya giderdim.düğünümdede eltimin kuaförüni ayarlamışlardı ben kendi kuaförüme gidicem dedim ve oraya gittim.hatta hatrı sayılır bir para vermiştim..ama çok güzel olmuştum..makyajım saçım falan..neyse evlendim tabi hayat pahalı dedim başka kuaförlere gittim ama yok anam hiç memnun kalmadım.her gittiğimde eleman değişiyo.bende hiç sevmem öle şeyleri..benim kaşımı mesela hep aynı kişi alsın isterim...ne o öle her ay farrklı kişi olurmu hiç .. artık parama kıyıcam ve eski kuaförüme geri dönücem..tabi dönüşüm boyayla olucak sanırım

slm kızlar,
mevzu saçsa bende katılayım, uzun zamandır boyatmıyorum bende, renginide beğenmiyorum, artık hamilelikten sonraya kaldı
şöyle bir hürrem rengi yaptırsam iyi olacak

hürremin saç rengi gerçekten güzel..eğer beyaz tenliysen doğumdan sonra hiç bekleme derim ben..

ben evlenirken de gelin başımı ve makyajımı kendim yapacaktım
ama eşimin ailesi bi yere gitmem gerektiğini öyle sade olmamam gerektiğini söylediler
ben de kırmadım malum şeytan en çok o zaman insanın başında olurmuş
bir arkadaşımın tavsiye ettiği yere gittim kendi düşündüğüm modeli anlattım..yapmak istediğim başlığın aynısını yaptırdım..sadeydi ama hoştu..
en azından deve hörgücü yoktu tepemde son moda tesettürlü gelinler gibi

hürremin saç rengi gerçekten güzel..eğer beyaz tenliysen doğumdan sonra hiç bekleme derim ben..

mistim o renk tam bana göre
göz rengim mavi-yeşil arası ve yüzümde çiller var
ama yaptıramıyorum heran hamile kalırsam 9 ayda dipler çok kötü olur evet belki kapatıyorum ama evde eşim görüyo,kendim görüyorum
olmazz öyle dipli dipcikli

bacım o zaman sen güzel hatunsun...
Merak ettim bak şimdi seni :)

eleni selam cnm..

bende yeşil lens alayım diyorum
yok yaa aslında tam hürrem rengi değilde onun bir iki ton açığı yaptırmayı düşünüyorum. birde bi kez saçlarımın uçlarına sarı balyaj attırmıştım çok güzel olmuştu,öylede istiyorum ikisi arasında kararsız kaldım, artık kuaförüme sorarım

bacım o zaman sen güzel hatunsun...
Merak ettim bak şimdi seni :)

eleni selam cnm..

yok eskiden güzeldim
ama şimdi kiloluyum o da güzellik falan bırakmıyo
kilo alınca yüzüm değişmiş resmen ya
göz altlarım gülünce şiş şiş görünüyo eskiden yoktu öyle şeyler
ağzım kuytuda gibi yanaklardan dolayı

slm kızlar nasılsınız dün şeboyu esenler otogarından sağsağlim ankaraya yolladım anam çok tatlı bir kızmış beee

abartma cnm sende..kilo o kadar değiştirirmi hiç?
Hatta kilo yakışıyo bile bazı bayanlara.

valla beni çok değiştirdi kilo
direkt yüzüm fln değişti
yani değişio insan mistimmm

gerçi senin yüzünü hamilelik de değiştirmiş dicem
ama yok kilo çok değiştiriyo

siz birbirinizi görmüş gibi konuşuyosunuz
öle olsun bende anlatmıycam kendimi size

Bu arada eşime yeni bir doktordan randevu aldık..eltimin çalıştığı hastanedeki bir doktorun eşiymiş.bugün 6da gidiyor..bakalım o ne diyecek.

aşkolsun mistim
ama hamilelik insanın yüzünü değiştirir bunu söylemek için craftyyi görmeye gerek yok

bu akşamın dua hanesine sen de eklendin
inşallah güzel şeyler söyler doktor canım..hayırlısı olsunn

saol cnm şimdiden duaların için.

Umarım güzel sonuçlar çıkarda içimiz ferahlar..
Hamilelik değiştiriyo insanları evet..
Kız bebek anneyi çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir derler mesela..

kızımmmm
gördük ya birbirimizi koduk du bi gün fotoları
sen yok muydun
abbowwww
kaçırmışın :)

kızımmmm
gördük ya birbirimizi koduk du bi gün fotoları
sen yok muydun
abbowwww
kaçırmışın :)

o gün sen ben şebnem cano ve poti vardık
yanlış hatılamıyosam
şebo başlattı face profilinin linkini verdi
sonra poti resmini koydu sonra craftim ve ben
ben resmi bulup koyana kadar şebo ve cano gitmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…