böyle radikal değişimleri orada yaptır onun dışındaki ufak tefek şeyler için yine uygun bi kuaföre gidebilirsin bence
benim öyleydi saçımı başka bi yere kestiriyordum maniküre mahalle kuaförüne gidiyordum
aralarında bariz bi fiyat farkı oluyordu
o zamanlar süslüydüm ben..okulu yeni bitirmiştim ve eşimle yeni tanıştığımız zamanlardı
aaahh ah geçen 4 yıl hayatımda ne çok şey değiştirmiş
slm kızlar,
mevzu saçsa bende katılayım, uzun zamandır boyatmıyorum bende, renginide beğenmiyorum, artık hamilelikten sonraya kaldı
şöyle bir hürrem rengi yaptırsam iyi olacak
gelin saçimı yaptırdığım yer gerçekten pahalı kabul ediyorum..ben nişanlıyken ankarada 6 ay kadar bir iş deneyimim olmuştu.o dönemde oraya giderdim.düğünümdede eltimin kuaförüni ayarlamışlardı ben kendi kuaförüme gidicem dedim ve oraya gittim.hatta hatrı sayılır bir para vermiştim..ama çok güzel olmuştum..makyajım saçım falan..neyse evlendim tabi hayat pahalı dedim başka kuaförlere gittim ama yok anam hiç memnun kalmadım.her gittiğimde eleman değişiyo.bende hiç sevmem öle şeyleri..benim kaşımı mesela hep aynı kişi alsın isterim...ne o öle her ay farrklı kişi olurmu hiç .. artık parama kıyıcam ve eski kuaförüme geri dönücem..tabi dönüşüm boyayla olucak sanırım
hürremin saç rengi gerçekten güzel..eğer beyaz tenliysen doğumdan sonra hiç bekleme derim ben..
mistim o renk tam bana göre
göz rengim mavi-yeşil arası ve yüzümde çiller var
ama yaptıramıyorum heran hamile kalırsam 9 ayda dipler çok kötü olur evet belki kapatıyorum ama evde eşim görüyo,kendim görüyorum
olmazz öyle dipli dipcikli
mistim o renk tam bana göre
göz rengim mavi-yeşil arası ve yüzümde çiller var
ama yaptıramıyorum heran hamile kalırsam 9 ayda dipler çok kötü olur evet belki kapatıyorum ama evde eşim görüyo,kendim görüyorum
olmazz öyle dipli dipcikli
bacım o zaman sen güzel hatunsun...
Merak ettim bak şimdi seni :)
eleni selam cnm..
yok eskiden güzeldim
ama şimdi kiloluyum o da güzellik falan bırakmıyo
kilo alınca yüzüm değişmiş resmen ya
göz altlarım gülünce şiş şiş görünüyo eskiden yoktu öyle şeyler
ağzım kuytuda gibi yanaklardan dolayı
abartma cnm sende..kilo o kadar değiştirirmi hiç?
Hatta kilo yakışıyo bile bazı bayanlara.
valla beni çok değiştirdi kilo
direkt yüzüm fln değişti
yani değişio insan mistimmm
valla beni çok değiştirdi kilo
direkt yüzüm fln değişti
yani değişio insan mistimmm
gerçi senin yüzünü hamilelik de değiştirmiş dicem
ama yok kilo çok değiştiriyo
siz birbirinizi görmüş gibi konuşuyosunuz
öle olsun bende anlatmıycam kendimi size
Bu arada eşime yeni bir doktordan randevu aldık..eltimin çalıştığı hastanedeki bir doktorun eşiymiş.bugün 6da gidiyor..bakalım o ne diyecek.
aşkolsun mistim
ama hamilelik insanın yüzünü değiştirir bunu söylemek için craftyyi görmeye gerek yok
bu akşamın dua hanesine sen de eklendin
inşallah güzel şeyler söyler doktor canım..hayırlısı olsunn
kızımmmm
gördük ya birbirimizi koduk du bi gün fotoları
sen yok muydun
abbowwww
kaçırmışın :)
kızımmmm
gördük ya birbirimizi koduk du bi gün fotoları
sen yok muydun
abbowwww
kaçırmışın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?