alla alla ne çok hastalık çeşidi var yeni yeni duyuyorum.
Bizler hep sorunun bayanlarda olduğunu düşündüğümüzden...
günaydın
haftasonu ne kadar çok kaynatmışsınız böyle:)
mistcim sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenmeniz en büyük aşama. Inş o da en kısa zamanda düzelicek..
Benim acılarım hala devam ediyo bu arada. Yine moralim bozuk..akıntı yine sapsarı oldu..dün gece o bölgeye dikkatle baktık.bişeyler çıkmış gibi. Kabartılar varhiç bir doktor da farketmedi..kadın doğumcular anlamıyo mu acaba, cildiyeye mi gitsem bilemedim...
hay allah kuzum ya neden böyle oluyo
kabartı varsa psikolojik değildir herhalde
belki ilişkiden sonra çıkıp sonra kayboluyodur kabartılar
sen farkedebiliyosan doktor hayli hayli farkeder
eşimin dedesindede varmış cnm bu rahatsızlıkdan..3 kardeş kayınpederimler.ben çok takmıyorum ama bir an önce ameliyat yada tedavi olmasından yanayım..Mistralci varikosel hiç korkulacak bir sorun değil.Ameliyatla herşey düzeliyor..Benım babam da da varmış..ameliyat olduktan sonra 3 kardeş olduk maşallahh...Moralini bozma en azından benım gibi sebepsiz değilmiş hamile kalamaman ...
Craftycım ne kolay hastalanıyosun dikkat et kendine ,bebikine ...2li testi için bol dua edicem sana..Testin tertemiz çıkacak merak etme...
evet canım erkekler mermer ya onlara kolay bısı olmaz dusuncesı var toplumda malesef bızede yerlesmış
zaten korunmasız ılk 6 ay kendmde sorun aramakla geçti
anca işte:)
Nilgün Turhan'dan önceki doktora göstermiştim bakın şurası acıo diye..O da baktı baktı bişi görünmüyo dedi...O zaman ben de bakmamıştım iice..Nilgün de bişey yok dedi. Ama ben biliyorum bişeyler var. Psikolojik değil benimki
Dün gece o kadar kötü olmuş ki, kıpkırmızıydı. wcde kabartıları gördüm. eşime gösterdim ben mi yanlış görüyorum diye. O da baktı evet dedi bişeyler war.. Dokunduğu yerler de yanıyoBelki de ilişkide ortaya çıkıyodur bilemiyorum. Akşam tekrar baktırıcam.
İşin bir diğer tarafı da ben ilaçları bitirdikten 1hft sonra akıntım sarılaşıyo.Kopkoyu, leke bırakan cinsten. Sanırım enfeksiyonu da atlatamıyorum bir türlüDevamlı nüksediyo...
Son bir kez hacettepe k.doğum prof.a gidicem. En son çare de cildiye kalıyo..
benimde öyle cnm..bir yıldır devamlı doktordayım...baktırıp durdum kendime..hepsinin dediği sen kolay hamile kalırsın..ee doktor öle deyince götürsene eşini doktora..yok götürmedim bu zamanada kaldım işte.
ah be mistim benim de durum aynı
kadın sende bi sorun yok eşine bakmamız lazım diyo
ben hala çatlatma iğneleriyle uğraşıyorum
iş miş umrumda değil verecem bu hafta dedi
bakalım
ama çarşamba vermemiz azım 3 gün perhiz gerekiyo ya
aslında en başta birlikte muayene olmakda fayda var..ama bizde erkek en son gidiyo ve zaman kaybı yapıyor..eşim şimdi çok pişman keşke düşük olduğunda gitseydim diyo ama nafile zaman geçti artık..neyse o iyi olsunda gerisi boş...
sizde bir sorun çıkacağını sanmıyorum..iyi düşün iyi olsun..
Allah yardımcın olsun güzelim
inşallah sorunun kaynağını bulup kökten çözersin
iltihapla ilgili soğan kürünü öneriyolar çok..ilaçlardan çare yoksa denemeye değer
bence çok güzel ve senin yüzünde çok güzel olduğu için yakışır sana
amaaaa
türban altı hakimiyeti zor olmaz mı
öncelikle güzellik gören gözdedir...gören gözün sahibindedir...
kahkül olduğu zaman geriye jöle ile tarayıp kurutup üzerine bone geçiriyorum kalıp gibi oluyo..(bu biraz zaman alıyo)
eğer zamanım azsa tel tokalarla geriye tutturup boneyi de sıkıca bağladığımda hiç biyere çıkamıyolar
o zaman ben beendim valla
ama rengi de pek güzel saçın bacım
model güzel ..ben beğendim..Eminim sanada yakışır..
Bende saçlarıma karamel balyaj yaptırıcam..kesimde olabilir belki bilmiyorum...yaza yakışır demi kısa saç
karamel süper olur bayılıyorum ben de tarçın-karamel tonlarına
kısa saç gider tabi yaza, biz yer yaz karneyi alınca ensede kısa küt kestirirdik çocukken
terletmez diye
bende bayılıyorum..ilk işe başladığımda üniversiteden yeni mezundum tam çıtırdımKısa kestirdim saçlarımı karamelde balyaj çok güzel olmuştu..evlendikten sonra bir daha yaptırdım 1 ay kullanabildim daha fazla gezemedim o kafayla evde boyadım..o kadar iğrençti yani..o günden beri dokunamadım saçlarıma..ama bu aralar gözüm hep saçlarımda.sanırım depresyondaki kadın modundayım Farklı bir kuaför deniycem bu sefer..düğünümde gelin saçımı yapan yer..çok tuzlu diye bayadır uğramıyordum ama artık bırakmam orayı..ankarada en memnun kaldığım yer orası ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?