Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydınnn
bugun büyük gin
3 aylık tedavinin snucunu görücem öğleden sonra
öpüyorum siziiiiiiiiiii

Tedavi cevap vermiştir inş cnm..Azmin elinden hiçbişey kurtulamaz..

günaydın güzel hatunlar

günaydınlar herkese...

günaydın kızlarr

yarına randevu aldım ama gidebilmem zor görünüyo
işler tonla
Günaydın güzel hatunlar..Her ne kadar göremesemde sizi birbirinizden güzelsiniz eminim..

sabahi serifleriniz hayirli olsun fistiklarrr
evet dün gece itibariyle temeli attik bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr

Gurbet abla günaydın..Temeli attıysan korkma gerisi gelir.Durmak yok yola devam...

kizlar bugun annemlere gidicem oradan doktora gitcem
cumartesiye kadar kalicam okullar tatil arada telden girer bakarim size insAllahhh
gidene kadar buradayim arada goz atarim hazirlanayimmm bennnn
trenle gidicezzzz

gurbişto ablaaaaaa
hayırlı yolculuklar
opuyorum senııııııııı
hayırlı haberlerle gel ama içime doodu sen gebesinnnnnnnnnnn

sabahi serifleriniz hayirli olsun fistiklarrr
evet dün gece itibariyle temeli attik bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr
inşallah temel sağlam atılmıştır muhtemelen kasıklarımdaki ağrıya bakılırsa bizde dün temel attık :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah:))

günaydınnn
bugun büyük gin
3 aylık tedavinin snucunu görücem öğleden sonra
öpüyorum siziiiiiiiiiii

medimm günaydınn hayırlısı olsun hakkındaa inşallahhh sonuçların iyi çıkar dualarım seninle kuzummmm

Seni de görmek isteriz doğrusu

Hayırlısı olsun hayatım. Belirti namına bişi yok ondan umutlanmıyorum ben. Bi tek göğüsler acıyo, o da adet belirtisi aynı zamanda..Allah hayırlı zamanda versin inş.

Ama kararlıyım gün geçmeden no test, no cry

koprim dün herkes foto paylaştı hadi sen de paylaş ben buradayken

Kopri yazına hasret kaldık nerdesinnn

Geldim kızlar geldim :) nekadan çok kaynatmışsınız ben yokken :) hem ben resmimi paylaşmıştım bir ara ... daha doğrusu avatar olarak 1 hafta durmuştur aralık ya da ocakta.. neyse bir ara bakarız bir çözüm.. eşim birazdan gelecek.. öveçlere göndericem.. yine takılırım size
bu arada bat 21 nisan diye yazdırdıydım .. bu ay da nedense ne göğüslerimde ağrı şişlik falan yok.. kasıklarım da normal.. ara ara bir sağdan bir soldan yokluyor.. ama çözemedim ne olduğunu ...

cyclo progynova diye bi ilaç verdi bide. eğer yumurta gelişirse tutunabilsin diyeymiş. duydunuz mu hiç

canım ben kullandım 3 ay boyunca ocak-şubat-mart .. beyazı estradiol kahverengisi norgestrel... (norgestrelin ne olduğunu çözemedim hala)
doktor adet düzensizliğim olduğu için bunu verdi.. sanırım östrojenim azıcık düşük çıkmıştı... ayrıca bu ilaç hamile kalmanı engellemez demişti.. ama yine de korunman daha iyi dediydi.. demek sende farklı bir durum için kullanıyor seninki.. inşallah yumurtacığın güzel gelişir..

günaydın :)
teyzeler ultrason ölçümlerimiz iiçok şükür
kan sonucunu beklioruz şimdi de
bakalım :)

dr amca tahminde bulundu ama net diil dedi cinsiyet için
o nedenle 1 ay sona belli olcekmişşşş

günaydın..
oh oh maşallah..
ee cinsiyet tahmini nedir dr amcanın :26:

Oleeeyyy:)) Kan sonucunuz da güzel çıkıcak i know:)
Dr. amca kız mı dedi?Ama benim içime erkek doğuyo neden bilmem...

oh maşallah kuzuma.. herşeyi iyi olacak inşallah :) toktor amca miki mi mini mi bişi demiştir ama şimdi sen kesin ona da totem yapar kesinleşmeden sölemezsin bize

det getirme kızın aklına totemi

geri aldım sözümü

**
bu arada sol kasık acaip batışıyor.. sızı mı sancı mı ne diyim tarif edemiyorum dizime kadar iniyor ... 10-15 saniye hoplatıyor resmen sonra geçiyor..

Son düzenleme:
şimdilik
minnie gibi duruo dedi
ama 1 ay sona netleşir dedi
o nedenle kaptırmıom kızım kızım die sevip de oğlan çıkmasın die

şimdilik
minnie gibi duruo dedi
ama 1 ay sona netleşir dedi
o nedenle kaptırmıom kızım kızım die sevip de oğlan çıkmasın die

doktor da benimle aynı düşüncede desene
allah hayırlısını versin bakalım 1 ay sonra çıkacak mı bişiler mikiden :)

Ben hep burada olmıcam şimdiden diyim
gün içinde kan sonucun çıkınca bize de haber et
gerçi merak etmiyorum allahın izniyle iyi çıkacak biliyorum ama bakalım hastanenin laboratuarı iyi mi doğru sonuç veriyo mu

can canım
2 gün sona çıkçak
sen ferah tut içini :)
görürsün

Kızlar eşim dün akşam doktora gitmiştiya bu doktorda ameliyat şart demiş... Bu doktordan çok memnun kalmış eşim.perşembeye hormon testi falan yapacakmış sperm testinide yenileyecekmiş sonrasında ameliyat gününü belirleyelim demiş..büyük bir ihtimal haftaya ameliyatını olacak ama..

Hayırlısı olsun mistim
hastanın doktoruna güvenmesi tedavide çok önemli bence
o yüzden çok sevindim..inşallah biran önce ameliyatını olup iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…