hayırlısı olsun mistim
hastanın doktoruna güvenmesi tedavide çok önemli bence
o yüzden çok sevindim..inşallah biran önce ameliyatını olup iyileşir
inşallah cnm..çok sevmiş doktorunu..ben kaan beye gidelim ameliyatı orda olursun dedim..istemiyor ki bu doktorda baya tuzlu laf aramızda..ben çok sevdim bu adamı demiş..bir saat muayene etmiş resmen.anlatmış herşeyi bir bir.bende karışmıyorum o yüzden.kendini iyi hissetsinde istediği yerde olsun ameliyatını.
bak ne kadar hızlı gelişiyor her şey. Tedavi de çabucak bitecek. Ve en kısa zamanda bebiş de gelecekkk:))) her üzüntünün arkasında mutluluk saklıdır sakın unutma
ay inşallah cnm ya..bence de canım ısındıysa sorun yok
nasip işte demekki şifası orada
ay cnm çok rahat o adamla..adam bizimkine espriler falan yapmış..bayılmış adama..bide çok rahatlatmış...ameliyat başarısı zaten %99muş..sonrasında 75 ile 90 gün arasında spermler kendine gelir ve çocuğun olur merak etme demiş..hormonlarına falanda bakalımda birde onun için vakit kaybetmeyelim demiş..benimde hoşuma gitti.resmen ürokoji çekapı yaptırıyo bizimkibencede misti
o nerde rahat ediosa bırak orda olsun
adam zaten mutsuz
sen de izin al şimdiden
kocanla ol heppppp
gerçekten çok hızlı ilerledik..umarım haftaya geçmiş olacak bu sıkıntımızda.bak ne kadar hızlı gelişiyor her şey. Tedavi de çabucak bitecek. Ve en kısa zamanda bebiş de gelecekkk:))) her üzüntünün arkasında mutluluk saklıdır sakın unutma
ben kocayı postaladımsizinim
mistim eşini de tebrik ediyorum... yani istese dikkafalılık yapabilirdi.. allahın izniyle herşey yolunda gider.. en kısa zamanda da bebişine sende kavuşursun
günaydın :)
teyzeler ultrason ölçümlerimiz iiçok şükür
kan sonucunu beklioruz şimdi de
bakalım :)
dr amca tahminde bulundu ama net diil dedi cinsiyet için
o nedenle 1 ay sona belli olcekmişşşş
aminnn koprinacım
hadi hazır burdayken ben resim koy da görek
günaydın kızlar,
canım gözün aydın,çok sevindim tahlillerde iyi çıkar inşallah.bende sabırsızlanıyorum artık gidip görmek için ama sürekli gitmek istemiyorum,12.haftayı bekliorum bende. ultrasonu iyise cinsiyet tahmini tutar genelde, bende merak ediyorum bi tahmin yapacakmı, daha çok var benim gitmeme
koyim bacım :)
ama ben kimsecikleri göremedim.. dün de herkeş resimciklerini paylaşmış yaw.. gene kaçırdım
günaydın kızlar,
canım gözün aydın,çok sevindim tahlillerde iyi çıkar inşallah.bende sabırsızlanıyorum artık gidip görmek için ama sürekli gitmek istemiyorum,12.haftayı bekliorum bende. ultrasonu iyise cinsiyet tahmini tutar genelde, bende merak ediyorum bi tahmin yapacakmı, daha çok var benim gitmeme
ah be doktorum
neler atlattık
tuttu mu tutmadı mı
çatladı mı patladı mı
12 yi de görürüz Allah'ın izni ile 40 ı da merak etmeeeeeeeeeeee
hoşgeldin doktorcum
sayılı zaman çabuk geçer bi bakmışsın ikili test zamanın gelmiş
bi daha bakmışsın doğum zamanı gelmiş
evet aslında çokda çabuk geçiyor, daha dün gibi öğrendim, şimdi 10.haftadayım. sizinkileride duyarız yakında inşallah,ve beraber büyütürüz
ah be doktorum
neler atlattık
tuttu mu tutmadı mı
çatladı mı patladı mı
12 yi de görürüz Allah'ın izni ile 40 ı da merak etmeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?