Eki Görüntüle 180324
nikahımızdan 1 yıl sonra nerdeyse düğünümüz yapıldı (kaçak gelinim ya :) yanımdakide 65kiloluk anam.. şu anda 55
Eki Görüntüle 180324
nikahımızdan 1 yıl sonra nerdeyse düğünümüz yapıldı (kaçak gelinim ya :) yanımdakide 65kiloluk anam.. şu anda 55
işte bir güzel anne güzel kız resmi daha
maşallah çok hoş bir kızsın
kollar da tombiş tombişşşş
ama sanki avatar resminde dahamı farklıydın :26:
çok hoş bir resim ama..
sağ ol canım da .. Işte.. O anda annem de 65 bende... şu anda annem 55 ben 75.. Acaip kompleksleniyorum.. çok iradesizim.. Kendimi de böyle gördükçe iyice depresiv oluyorum.. Yaz da geliyor yeni giysi alınacak mayıs sonuna falan.. Hiç bişi yakıştıramıyorum kendime.. Napcam ..
ama sanki avatar resminde dahamı farklıydın :26:
çok hoş bir resim ama..
avatar resmini de goyim buluyum önce bi.. Orda belki de az daha zayıfım.. Asç makyaj da değiştiriyor beni
....
Eki Görüntüle 180330 Eki Görüntüle 180331
istanbul deniz manzaralı 2009 23 n,san babacımla gezdik..
Diğeri de belki 2007 yazı.. Yeni geldiğim zamanlar
avatar resmini de goyim buluyum önce bi.. orda belki de az daha zayıfım.. asç makyaj da değiştiriyor beni
....
diğeri de belki 2007 yazı.. yeni geldiğim zamanlar
avatar resmini de goyim buluyum önce bi.. Orda belki de az daha zayıfım.. Asç makyaj da değiştiriyor beni
....
Diğeri de belki 2007 yazı.. Yeni geldiğim zamanlar
iyi gidiyor canım çok şükür..büyüyoruz :)) doktorumuz kız dedi..isim arıyoruz şimdioohhhhh kim gelmisssss kiz nasilsinnnnn hamislik nasi gidiyorrrr
maşallah maşallah canım..sağlıklı olsun kız erkek farketmez :)günaydın :)
teyzeler ultrason ölçümlerimiz iiçok şükür
kan sonucunu beklioruz şimdi de
bakalım :)
dr amca tahminde bulundu ama net diil dedi cinsiyet için
o nedenle 1 ay sona belli olcekmişşşş
Kızlar eşim dün akşam doktora gitmiştiya bu doktorda ameliyat şart demiş... Bu doktordan çok memnun kalmış eşim.perşembeye hormon testi falan yapacakmış sperm testinide yenileyecekmiş sonrasında ameliyat gününü belirleyelim demiş..büyük bir ihtimal haftaya ameliyatını olacak ama..
bence de zayıfla koprim
süpper görünüyo zayıf halin
anam nekadan çok tepki alıverdim kilo için ttaaam taam zayıflıcam elma kemiriyorum zaten.. sabah ta ot mot bişiler yedim.. (koca yok ya rahatım.. ) adet olursam da maydanoz suyu iççem 12.güne kadar hem yumuşlara iyi gelir hemde sindirime..
artıkın kaldırıyorum resimciklerimi... başka yorum yapcak var mı kilom için
üniv. 1.sınıftan resmimi buldumEki Görüntüle 180342
resim ufak biraz ama.. O üzerimdeki kotu da getirmiştim gelirken.. şimcik dizlerimin üstünden bir yere kadar giriyorum.. Popo imkansız geçmiyor... Az da değilmiş be 15kg en az peh yawrum
kopri istersen bir diyetisyene git önce..o sana nasıl bir yol izlemen konusunda yardımcı olur..belki yediğin birkaç şeyi kessen zayıflarsın..benim bir arkadaşım kiloluydu.diyetisyene gitti.sadece çikolata ve tatlıyı kesti ve birsürü kilo verdi.
sanırım bendeki iradesizlik.. beyaz ekmek yemiyorum.. tatlı düşkünü değilim sadece krizim tutarsa ufak bişiler yerim.. eskisi gibi değilim tatlı konusunda.. inan o eski halimle daha çok tatlı yerdim ama biriken enerjiyi tüketebiliyordum.. örneğin yurttan üniversiteye kadar otobüse binmezdim 40 dakika hızlı tempolu yürürdüm ve hiç yorulmazdım.. günde iki öğün sadece yerdim ama aralarda da meyvem eksik olmazdı.. şimdi ne bulursam onu yiyorum.. ekmek haricinde... toparlıcam ama kendime söz verdim..
ayrıca adet olcam galba.. öyle bir sancıma oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?