Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

nikahımızdan 1 yıl sonra nerdeyse düğünümüz yapıldı (kaçak gelinim ya :) yanımdakide 65kiloluk anam.. şu anda 55

Son düzenleme:
işte bir güzel anne güzel kız resmi daha
maşallah çok hoş bir kızsın

kollar da tombiş tombişşşş

sağ ol canım da .. işte.. o anda annem de 65 bende... şu anda annem 55 ben 75.. acaip kompleksleniyorum.. çok iradesizim.. kendimi de böyle gördükçe iyice depresiv oluyorum.. yaz da geliyor yeni giysi alınacak mayıs sonuna falan.. hiç bişi yakıştıramıyorum kendime.. napcam ..

al benden de o kadar koprim
gidiyorum mağazaya deniyorum ama yok anam yakışmıyo
biraz zayıflayıp alayım diyorum çıkıyorum mağazadan doooğru yemeğe geçiyorum ordan

kızlar teşkür ederim de işte.. hareketsizlik tavan yaptı.. yürüyüş yolu var burda yakında da gidemiyosun ki... karılar gidiyor orda spor aletleri falan var.. adamlar da karşıya toplanıyor.. uyuz oluyorum.. bazen çıkıyorum alt üst sokakları 2-3 kez turluyorum da yetmiyor.. inanın ekmek bile yemiyorum.. sürekli de ılık su içiyorum (sindirim sıkıntısı var da)
bakalım artık kafaya çok pis taktım zayıflamam lazım

oohhhhh kim gelmisssss kiz nasilsinnnnn hamislik nasi gidiyorrrr
iyi gidiyor canım çok şükür..büyüyoruz :)) doktorumuz kız dedi..isim arıyoruz şimdi
aklımdan hep ada geçiyor karar veremedim..

maşallah maşallah canım..sağlıklı olsun kız erkek farketmez :)

geçmiş olsun arkadaşım, tez zamanda kavuşsun eşin sağlığına

geçmiş olsun arkadaşım, tez zamanda kavuşsun eşin sağlığına[/QUOTE]

SAOL CNM BENİM..

bence de zayıfla koprim
süpper görünüyo zayıf halin

anam nekadan çok tepki alıverdim kilo için ttaaam taam zayıflıcam elma kemiriyorum zaten.. sabah ta ot mot bişiler yedim.. (koca yok ya rahatım.. ) adet olursam da maydanoz suyu iççem 12.güne kadar hem yumuşlara iyi gelir hemde sindirime..

artıkın kaldırıyorum resimciklerimi... başka yorum yapcak var mı kilom için

Ne yap ne et hareket et...Dükkanda beklerken bile yapabilirsin. Devamlı müşteri gelecek değil ya.
Bu da en son halim dediğin incecik fotoyu bekliyoruzzz

üniv. 1.sınıftan resmimi buldum Eki Görüntüle 180342
resim ufak biraz ama.. o üzerimdeki kotu da getirmiştim gelirken.. şimcik dizlerimin üstünden bir yere kadar giriyorum.. popo imkansız geçmiyor... az da değilmiş be 15kg en az peh yawrum

kopri istersen bir diyetisyene git önce..o sana nasıl bir yol izlemen konusunda yardımcı olur..belki yediğin birkaç şeyi kessen zayıflarsın..benim bir arkadaşım kiloluydu.diyetisyene gitti.sadece çikolata ve tatlıyı kesti ve birsürü kilo verdi.

sanırım bendeki iradesizlik.. beyaz ekmek yemiyorum.. tatlı düşkünü değilim sadece krizim tutarsa ufak bişiler yerim.. eskisi gibi değilim tatlı konusunda.. inan o eski halimle daha çok tatlı yerdim ama biriken enerjiyi tüketebiliyordum.. örneğin yurttan üniversiteye kadar otobüse binmezdim 40 dakika hızlı tempolu yürürdüm ve hiç yorulmazdım.. günde iki öğün sadece yerdim ama aralarda da meyvem eksik olmazdı.. şimdi ne bulursam onu yiyorum.. ekmek haricinde... toparlıcam ama kendime söz verdim..
ayrıca adet olcam galba.. öyle bir sancıma oldu sanırım

tatlı düşkünü olmayan biri kiloluysa accayip yiyor ekmeğin dibine vuruyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…