Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Selam kızlar... biraz geç katıldım bugün.. hiç gelmedim dükkana eşşek gibi uyudum.. nedense bu aralar böyleyim.. depresyondamıyım neyim çözemedim.. 19,30da eşimin işi çıktı da geldim.. bir de fırsat yakaladım KK girmek için işte

Canom öncelikle seni tebrik edeyim.. sağlıklı ve hayırlı bir oğluş olur inşallah senin için..

sonracım.. Eray apla.. 100yazdım sana :) aferin bence başlamışken başka diş sorunun varsa onu da hallet..

Tirilaylom.. gündaşım.. 21nisan benim gün ama ne göğüslerde hassasiyet ne de karnımda bişey hissetmiyorum.. sanırım geç adet olucam bu ay.. ilaç kullanmadım ya 30-35 günü bulur herhalde.. hayırlısı artık..

ev kredi falan konusu... ben eşimi ikna edemiyorum... bana kalsa adam akıllı düzgün bir yerde çalıştıktan sonra hele bir de ailede 2 kişi çalışınca daha kolay ödeniyor..
biz geçen yaza kadar rahat 2000TL eve getiriyorduk yol yani yol masrafını kestim maaşımız 2300 falan buluyordu.. tama daire bulduk yeni bitmiş.. eniştemiz müteahhit 65,000'e 2+1 10yıla 930tl taksit dediler... eşimin gözü korktu.. (tabi haklı .. eğer bebek olursa ben işten çıkıcam dolayısıyla hem masraf artacak hem gelir düşecek diye teptik o fırsatı) salak gibi de dükkan açtık.. aç karnımızı doyursak şükrediyoruz.. ne sigortamız var ne de bir güvencemiz.. hıı.. kredi kartı ödeme güvencemiz var o da bi p.ka yaradığı yok..
neyse.. biraz canım sıkkın.. evde kaldım ya.. olan bitenleri şerit gibi aklımdan geçirdim sinirlendim kendi kendime.. bu da geçer herhalde diyip kendimi avutuyorum..
Allah sizlerden de razı olsun.. sizlerle herşeyimi paylaşabiliyorum.. iyi ki varsınız.. rabbim gönlünüzdekini versin..
kaçtım ben.. öpirem sizi

ayrıca okadar psikopatlaşmışım ki :) kuşlar ses yapıyo diye gittim onlara kızdım bağırdım dükkanda.. 5 dakka sonra da gittim özür diledim yarabbi sonumuz hayrola

canım maddi durumları çok takmamaya çalış kafana zor biliyorum ama başından bi çok kere batmış sonradan toparlanmış bi ablan olarak sölüyorum
bu günlerde geçer inşallah
evin de olur arabanda hatta yazlığın yeterki sağlığın yerinde olsun canım
biz evlendik bi oda içinde bi tane bile beyaz eşya yoktu bom boş evdi
altınlarımı 3 aylık gelinken aldılar elimden
tam toparladık derken iflassss ettik
sonra eşim kaza geçirdi eli parçalandı parmağının biri yok ama şükürki elini kullanabiliyo
sonra ben depresyon panik atak boğuştum yıllarca hastanede yattım artık bana deli diyolardı o dereceydim yani
sonra guatr çıktı başıma ameliat dedi 3 tane doktor ama masada kalma ihtimalim çok yüksekti riski aldım mecburen çok şükür iyiyim şimdi geçmişe bakınca
kızım bebekken sütü bi kaç gün fazla gitsin diye su koyardım içine şimdi yazarken içim sızlıyo
inşallah sizinde her şey yoluna girecektir sabır et canım imtihan dünyası işte hepimizin farlı oluyo

günaydın
erken kalktığım nadir günlerden biri daha bari topiği açayım dün akşamda ben kapatmıştım
gününüz güzel olsun umutlu olsun
seviyorum hepinizi

maşallah ablam sen imtihanı geçmişsin Allahın izniyle

Konsantrasyon 81 milyon

hızlı hareket %11
progresif yavaş hareket%29
yerinde hareket %6
hareketsiz %54

baş anormalisi %32
boyun anormalisi %18
kuyruk anormalisi 53
akrozom anormalisi %12

konsantrasyon 81 milyon

hızlı hareket %11
progresif yavaş hareket%29
yerinde hareket %6
hareketsiz %54

baş anormalisi %32
boyun anormalisi %18
kuyruk anormalisi 53
akrozom anormalisi %12

çok bilmiyorum bu konuyu ama eşimin değerleri ile alakası yok ve hepside yüksek bana göre..hadi geçmiş olsun..şükran hanım ne dedi bu sonuçlara..

günaydın kızlar
akillibidik ben hiç anlamam değerlerden. inşaallar iyidir.

ben bugün doktora gidicem yumurtam gelişmiş mi diye bakacak. inşaallah gelişmiştir yaa incir suyu da içtim pazartesiden beri. dua edin bana olur muu

Eşimde şu an yine hastanede...hormon tahlili falan yapacaktı doktoru ve yine yeniden o malum testi Umarım hormonlarda birşey çıkmaz bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…