Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

iyi çok şükür mistim
inşallah sonuçları da güzel çıkar

Regl gelecek gibi olmasa gidicem. Yüzümü sivilceler bastı, fokur fokurum Bekle tirilaylom bekleeee

kız aylardır bekliyoruz zaten oldu olacak diye :) 1-2 gün daha bekle nolcak sanki.. benim durum ise dakikalarla değişiyor.. bugün gelecek gibi.. şiddetlendi karnımdaki ağrılar..

hayırlısı bacım ne diyem

doktor öğleden sonra gelecekmiş
meraktan çatlıyorummmm

hayırlısıyla bıdıkcan.. inşallah iyi der.. bişi aklıma geldi de.. dün sen miydin diyen rahim filmi çektircem diye eğer eşinin spermi iyi çıkarsa.. bir de şöyle düşün eğer tıkanıklık falan neyim olsaydı o çatlattığınız yumurta döllenirmiydi sence? ben pek anlamam da.. mantiken böyle bişi aklıma geldi.. hani gerek varmı diye rahim filmine..

bilmiyorum koprim
hiçbişey eksik kalmasın onu da çektireyim

selam kızlar nasılsınız?

2 mılyndan 76 mılyona yolculugumuz topiğinde bazı kişiler nekadar gıcılkar ya anlamıyorum
krıs ve ronya olmasa kımse cvp yazmıyo

misti huu sen nasılsın hiç geçmişi okumadan giriyorum konuya ama kusuruma bakma
ben yumurtlama günümdeyim çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor ve adetimin ilk gününden itibaren havuç suyu içiyorum hergün hem zihne iyi geliyormuş hem de cinselliğe :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…