- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
eşim çok şükür bütün testlerini yaptırmışKocaman hastaneye 5 kuruş para vermeden çıkmış.boşuna gitmişiz özel hastaneye birsürü para bayılmışız..saat 3de hepsinin sonuçları belli olacakmış..
günaydın kızlar nasılsınız
iiyiz güzel annecik siz nasılsınız??
iyiyiz canım sağol içerdeki oyun oynuyo galiba sabahtan beri yediklerimi mındar etti bana
iyiyiz canım sağol içerdeki oyun oynuyo galiba sabahtan beri yediklerimi mındar etti bana
şeytan git test:44: Yaptır ne varsa da bir an önce gör diyo
ay yediğim peynir domates salatalıke-e-e kolay mı şehzade anası olmakkatlanacaksın bacım yemekleri mi beğenmiyo nedir ki
Şeytan git test:44: yaptır ne varsa da bir an önce gör diyo
bence onu şeytan demiyo
ben de öyle düşünüyorum çünkü
kız günün 1 gün geçti demiii bekle yarında gelmezse yaptır
regl gelecek gibi olmasa gidicem. Yüzümü sivilceler bastı, fokur fokurumbekle tirilaylom bekleeee
Regl gelecek gibi olmasa gidicem. Yüzümü sivilceler bastı, fokur fokurumBekle tirilaylom bekleeee
hayırlısı bacım ne diyem
doktor öğleden sonra gelecekmiş
meraktan çatlıyorummmm
hayırlısıyla bıdıkcan.. inşallah iyi der.. bişi aklıma geldi de.. dün sen miydin diyen rahim filmi çektircem diye eğer eşinin spermi iyi çıkarsa.. bir de şöyle düşün eğer tıkanıklık falan neyim olsaydı o çatlattığınız yumurta döllenirmiydi sence? ben pek anlamam da.. mantiken böyle bişi aklıma geldi.. hani gerek varmı diye rahim filmine..
günaydın kızlar nasılsınız
kız aylardır bekliyoruz zaten oldu olacak diye :) 1-2 gün daha bekle nolcak sanki.. benim durum ise dakikalarla değişiyor.. bugün gelecek gibi.. şiddetlendi karnımdaki ağrılar..
selam kızlar nasılsınız?
2 mılyndan 76 mılyona yolculugumuz topiğinde bazı kişiler nekadar gıcılkar ya anlamıyorum
krıs ve ronya olmasa kımse cvp yazmıyo
Konsantrasyon 81 milyon
hızlı hareket %11
progresif yavaş hareket%29
yerinde hareket %6
hareketsiz %54
baş anormalisi %32
boyun anormalisi %18
kuyruk anormalisi 53
akrozom anormalisi %12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?