slm kızlar doktordan geldim kistlerimdeki sıvı azalmış sorun yok bebegime zarar vermezmişhamile kaldıgım zaman olmuş kistler babamız inanmamıştı oglumuz olacagına doktor amcası 10 dk boyunca bebegimizin pipişini izletti bize eşim ikna oldu 10 dk boyunca izlenmekten utanan oglum kıçını döndü bize haber vereyim dedim sorun yok yani
kızlar ben düşündüm düşündüm. Umutlanmamak için kendime bi gerekçe buldum.
şimdi ben diyorum ki: Benim adet döngüm 26 gündür. Buna göre geriye 14 sayınca 12.gün yumurtlamam gerek. Bu ay doktora gittiğimde bana yumurtan bugün çatlamış dediğinde 15.günümdü. üstüne 14 koyunca 29 eder. Yani ben 15.gün yumurtladığımdan dolayı adt gecikmiş olabilür mü acaba????
Bana bi yorum yapın
Kızlar ben düşündüm düşündüm. Umutlanmamak için kendime bi gerekçe buldum.
Şimdi ben diyorum ki: Benim adet döngüm 26 gündür. Buna göre geriye 14 sayınca 12.gün yumurtlamam gerek. Bu ay doktora gittiğimde bana yumurtan bugün çatlamış dediğinde 15.günümdü. Üstüne 14 koyunca 29 eder. Yani ben 15.gün yumurtladığımdan dolayı adt gecikmiş olabilür mü acaba????
Bana bi yorum yapın
olabilir trilaylom
benim de normal döngüm 32-33 gün
ama çatlatma iğnesi olduğumda 28 e düşüyo
ve çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet oluyorum
yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor bu durumda çatladıktan sonraki 14 gün tezi doğru
sen böyle düşünmeye devam edersennn adetin geç gelecekk yada gebe kaldıysan stres hormonu denilen şey gebeliği bozuverecek yanii şimdik sen stres yapmaa ve kafaana takmaa bırak kendi haline sabırrrlı olman gerek malesefffeğerr günün çok geçtiyse bir test yapp kurtul kafandan atmış olursun
O halde yarını regl günüm ilan ediyorum
Çok gecikmiş filan da değil tatlım. Sadece şaşmaz bir adet döngüm olduğundan böyleyim. Nerdeyse saati bile şaşmazdıStres benimkini geciktirmez öne getirirdi Belki de bu ay değişik şaşırmıştır haspam
Cumartesiye kadar konu kapanmıştırrrr
inşallah her şey yolundadır hiç anlamam bunlardan ama dualarım sizinleKonsantrasyon 81 milyon
hızlı hareket %11
progresif yavaş hareket%29
yerinde hareket %6
hareketsiz %54
baş anormalisi %32
boyun anormalisi %18
kuyruk anormalisi 53
akrozom anormalisi %12
misticim inşallah herşey yoluna girecek allah çaresiz dert vermesinEşimde şu an yine hastanede...hormon tahlili falan yapacaktı doktoru ve yine yeniden o malum testiUmarım hormonlarda birşey çıkmaz bari.
inşallah her şey yolundadır hiç anlamam bunlardan ama dualarım sizinle
sağol ablam allah razı olsunn
rahmetli dişinin yeri nasıl???
mistiko eşinin sonuçları 3 te çıkacaktı çıktı mı?????
kursta bi ablanın gelini hamileydi doktorlar özürlü demiş bugün doğum yaptı çok şükür sağlıklıymış sinir oluyorum bazı doktorlara
cnm çıkmıştır ama eşim almaya gidemedi..çok yoğunmuş..internetede koymuyolarmış sonuçları..yarına kaldık sanırım.
Kızlar ben düşündüm düşündüm. Umutlanmamak için kendime bi gerekçe buldum.
Şimdi ben diyorum ki: Benim adet döngüm 26 gündür. Buna göre geriye 14 sayınca 12.gün yumurtlamam gerek. Bu ay doktora gittiğimde bana yumurtan bugün çatlamış dediğinde 15.günümdü. Üstüne 14 koyunca 29 eder. Yani ben 15.gün yumurtladığımdan dolayı adt gecikmiş olabilür mü acaba????
Bana bi yorum yapın
öyle kolay anlaşılabilecek birşey değil sanırım...çünkü şimdiki doktorumuz baya bir muayene ettikten sonra bulmuş yerini bile..ama belirti olarak ağrı.sperm hareket azlığı ve morfoloji bozukluğuymuş..eğer bu üçünde 2si bir erkekde varsa varikosel teşhisini koyuyorlarmış.çok dar çamaşır yada pantolon giymeyin demiş doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?