Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende can sıkıntısından çatlıyorum iş yok diye... bazen birşey dürtüklüyor beni.. git başka yerde çalış gününde paranı al diyor.. öyle bir belirsizlik içindeyim ki anlatamam..
okadar güzel bir fırsatı teptim ki eşim yüzünden..
ATO'da iş imkanım vardı.. kadrolu olmasa da bir bayan için 800TL iyi.. servis var yemek ordan.. eşimi de çağırdılar eşim maaşı beğenmedi.. kadrolu istiyormuş beyefendi.. (kadrolu girmesi için kpss girmesi gerekiyor ona girmek için lise diploması lazım.. adam lisenin bitmesine 2 hafta kala terk eder mi yaw) 1 dersi kalmış çıldırıcim.. benim koca tam dayaklık yemin ediyorum... ööf ki ne ööf pöfff

slm kızlar doktordan geldim kistlerimdeki sıvı azalmış sorun yok bebegime zarar vermezmişhamile kaldıgım zaman olmuş kistler babamız inanmamıştı oglumuz olacagına doktor amcası 10 dk boyunca bebegimizin pipişini izletti bize eşim ikna oldu 10 dk boyunca izlenmekten utanan oglum kıçını döndü bize haber vereyim dedim sorun yok yani

Niye inanmamıştı ki canom?
Kistler arasında hamile kalmışsın ya walla bravo
10dk ii dayanmış çocuk cnm. Gerçi erkek olduğu ordan belli. Kızlar saklıyo genelde

yorgunluktan bittim sabahtan beri temizlik yapıyorum ama hala bitmedii akşama misafirim var daha pasta börek yapıcammm kocişe yemek hazırlıycam sınav çalışıcam çok işim var çok 7ye kadar hepsini bitirmem gerek öpüldünüz kızlarrrr

Kızlar ben düşündüm düşündüm. Umutlanmamak için kendime bi gerekçe buldum.
Şimdi ben diyorum ki: Benim adet döngüm 26 gündür. Buna göre geriye 14 sayınca 12.gün yumurtlamam gerek. Bu ay doktora gittiğimde bana yumurtan bugün çatlamış dediğinde 15.günümdü. Üstüne 14 koyunca 29 eder. Yani ben 15.gün yumurtladığımdan dolayı adt gecikmiş olabilür mü acaba????
Bana bi yorum yapın

olabilir trilaylom

benim de normal döngüm 32-33 gün
ama çatlatma iğnesi olduğumda 28 e düşüyo
ve çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet oluyorum
yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor bu durumda çatladıktan sonraki 14 gün tezi doğru

sen böyle düşünmeye devam edersennn adetin geç gelecekk yada gebe kaldıysan stres hormonu denilen şey gebeliği bozuverecek yanii şimdik sen stres yapmaa ve kafaana takmaa bırak kendi haline sabırrrlı olman gerek malesefff eğerr günün çok geçtiyse bir test yapp kurtul kafandan atmış olursun

O halde yarını regl günüm ilan ediyorum

Çok gecikmiş filan da değil tatlım. Sadece şaşmaz bir adet döngüm olduğundan böyleyim. Nerdeyse saati bile şaşmazdı Stres benimkini geciktirmez öne getirirdiBelki de bu ay değişik şaşırmıştır haspam

Cumartesiye kadar konu kapanmıştırrrr

işte buu cumartesiye kadar kafayı takıp stres yapmak yokkk

Konsantrasyon 81 milyon

hızlı hareket %11
progresif yavaş hareket%29
yerinde hareket %6
hareketsiz %54

baş anormalisi %32
boyun anormalisi %18
kuyruk anormalisi 53
akrozom anormalisi %12
inşallah her şey yolundadır hiç anlamam bunlardan ama dualarım sizinle
Eşimde şu an yine hastanede...hormon tahlili falan yapacaktı doktoru ve yine yeniden o malum testi Umarım hormonlarda birşey çıkmaz bari.
misticim inşallah herşey yoluna girecek allah çaresiz dert vermesin

bugün hep iyi haberler aldım çok şükür
hemen anlatayım sizede
kursta bi ablanın gelini hamileydi doktorlar özürlü demiş bugün doğum yaptı çok şükür sağlıklıymış sinir oluyorum bazı doktorlara
mahallede de 8 sene çocuğu olmayan bi kız tüp bebekle hamile kalmış
rabbim hepimize iyi haberler almayı ve
iyi haberler vermeyi nasip etsin inşallah

kursta bi ablanın gelini hamileydi doktorlar özürlü demiş bugün doğum yaptı çok şükür sağlıklıymış sinir oluyorum bazı doktorlara

benim de kuzenime aynı şeyi demişti doktor
çocuk özürlü olabilir amniyosentez yapalım diye 3. ayında üstelik
düşük riski de %30 demiş..kuzenim de özürlü olsa aldırmayacağımki neden boşuna düşük riskine gireyim diye düşünüp yaptırmamıştı iyiki de yaptırmamış bebek sağlıklı doğdu çok şükür..

bu aralar duyduğum 3 hamilenin 2 sine bunu diyolar

kesinlikle olabilir yumurtlama ne zamansa üstüne 14 koy o senin adet tarihin oluyor. bu 14 bazen 12-16 arası olabiliyor ama normali 14 tür

ya bi dakka doğru mu okuyorum
yani kocalarıda mı elle muayene ediyolar
amanınnn benim koca gözümün önüne geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…