Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canım ben aşılama yaptırmadım aşama dan bahsediyordum :) pek bilmiyorum aşılama ne kadara yapılıyor kimlere yapılıyor

anladım canım zaten ben direk sana sormadım genel olarak sordum cevap ver diyecegime alıntı yap cevap ver demişim pardon

Bıde 10 puanlık bi uzmanlık sorsu
tafçım görürsen lutfen yanıtla

ovulasyonda 14. Gun çift çizgi görürsen
yumurtanın o çizgiden nekadar sonra çatlaması normal
4 gun sonra çatlaması normalmi?

ay bende heves ettim bende yumurtam var mı yok mu diye gitsem mi ki acep sonraki dönemde... hele b adet olayım ...
davşanım pamukum beyaz sporlarımı çok sevdi.. ha bire bağcıklarını kemirmeye çalışıyor yapma etme diyom.. 4.yaz giycem inşallah.. ilk defa bukadar dayanıklı spor ayakkabım oldu ama tavşan kemirmekten yırtmazsa daha 2 sene dayanır

ben asılama konusun da aradıgım bilgilri bulamadım sadece asılama tecrubelerini anlatmıslar bilen varsa buradan yazsa ne olur kı

ben asılama konusun da aradıgım bilgilri bulamadım sadece asılama tecrubelerini anlatmıslar bilen varsa buradan yazsa ne olur kı

canım sanırım şu anda aramızda aşılama yaptırmış biri yok.. sadece crafty ve tannsel tüp bebiş yaptırdılar.. bilgisi olan hemencik yazar zaten sen meraklanma..
bende kutsal googleden arattım şöyle bir link verim sana
Aşılama (İntrauterin İnseminasyon), İUİ, Aşılama Yöntemi Ücreti Aşılama Sonrası İşlemi Fiyatı Ücretleri Gebelikte cinsel pozisyonlar

umarım faydasını görürsün..

Bugün herkes çok düşünceli:26:
Yani durgun, düşüncelere dalmış halde:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…