bugun kalktıgımdan beri var ilacı daha yeni içtim
kullan, adetin başlayınca da bırak
mistim
şayet benim kocada varikosel çıkarsa seninle kader birliğimiz pekişecek
evet malesef kötü kader birliktelikleri yaşıyoruz ama bakarsın güzel haberleride beraber veririz...
Mistim
şayet benim kocada varikosel çıkarsa seninle kader birliğimiz pekişecek
Koca saat başı arıyo geldi mi senin misafir diye. Yok daha gelmedi diyince de "Allah Allahh" diyip kapatıyo:)) Adet olmazsam teste kadar ikimiz de dokuz doğuriciiizz
inşallah mistim
şükle görüştüm az önce
iyi çıkmış dedi:44: hareketlilik az değil mi dediğimde de ileri hızlı ile progresiv hızlıyı topluyoruz %35i geçerse iyi diyoruz dedi
morfoloji %8 iyi dedi ama %8 morfoloji ve sayıya bakıldığında ileri hareketli az
bunun sebebi dengesiz beslenme veya sigara dedi
kocam nişanlıyken bırakmıştı bildiğim kadarıyla ama sadece bildiğim kadarıyla:44:
inşallah mistim
şükle görüştüm az önce
iyi çıkmış dedi:44: hareketlilik az değil mi dediğimde de ileri hızlı ile progresiv hızlıyı topluyoruz %35i geçerse iyi diyoruz dedi
morfoloji %8 iyi dedi ama %8 morfoloji ve sayıya bakıldığında ileri hareketli az
kocam nişanlıyken bırakmıştı bildiğim kadarıyla ama sadece bildiğim kadarıyla:44:
inşallah mistim
şükle görüştüm az önce
selam kızlar doktordan geldim
benim yumurtam 16mm olmuş bugün 17. gün. biraz yavaş gelişiyor dedi doktor. ama çok sevindim geçen ay hiç yumurtam olmamıştıı
eee boşuna kuranda incire ve zeytine andolsun denmiyor
sperm uzmanı olabilirim dimekki :)
hemen keçiboynuzuna başlayıp
protein & kalsiyum bakımından güzel gıdalarla besliosun
her gün 1 yımırta yediriosun
taam mıııııııııııııı
haklısın ya kesinlikle incirin faydası dokunduğunu düşünüyorum. ben devam etsem mi incire. ya şimdi ne olacak ben bu aşamaları hiç bilmiyorum.
şimdi benim yumurta gelişiyor daha ne kadar gelişmesi lazım? yumurtam geliştiğine göre eşimin de spermiogramı iyi çıktığına göre allah nasip ederse başka bi engel var mı :) mesela yumurta çatlamayabilir mi? ne biliyim işte diyorum ya bilmiyorum hiç aşamaları :)
taam can canımmmmmm
bi doktora daha göstersem mi???:44:
haklısın ya kesinlikle incirin faydası dokunduğunu düşünüyorum. ben devam etsem mi incire. ya şimdi ne olacak ben bu aşamaları hiç bilmiyorum.
şimdi benim yumurta gelişiyor daha ne kadar gelişmesi lazım? yumurtam geliştiğine göre eşimin de spermiogramı iyi çıktığına göre allah nasip ederse başka bi engel var mı :) mesela yumurta çatlamayabilir mi? ne biliyim işte diyorum ya bilmiyorum hiç aşamaları :)
şu an için gerenk yohhhh
sen bi başla tedaviye alternatif tıpla :)
1 ay sona bidaha verir spermi
eşinin spermiyogramı nasıl???
değerleri yazabilir misin?
su asılama konusunda bilgisi olan varmı kimlere yapılıyo kriterler ne bide ucret olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?