Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ya bişi dicem
çay bebeğin tutunmasına bişi yapıo olsaydı
ben ve miki yoktuk :)

çayı çok severim bende ama kahveyi tercih ederim.
doktor bana siyah çay ve diğer bitki çaylarının hamilelik üzerine etkisi yok demişti sadece sinamekiden
uzak dur diğerlerini günde 3 fincana kadar içebilirsin problem olmaz dediydi gittiğimde

sinameki bağırsakları kasıp çalıştırıyo ya rahimdede kasılmalara sebep olur diye

form çaylarında hep sinameki var

of ya tatlıya çok düştüm
diyeti bozmayım diye akşam yemeğini kuş kadar yiyip tatlı yiyorum
sonrada açlıktan sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum
tatlı isteğini azaltacak bişey lazım bana:44::44::44:

bıdık kuru kayısı ye günkurusu hem barsak düzenleyici hemde tatlı isteğini köreltir

vallahi benim tatlı isteğim taze sıkılmış karışık meyve suyu içince geçiyor onu dene istersen:26:

ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o

vallahi benim tatlı isteğim taze sıkılmış karışık meyve suyu içince geçiyor onu dene istersen:26:

benim tatlı isteğim bi gelince sütlü tatlılar bile kesmiyo

bıdık kuru kayısı ye günkurusu hem barsak düzenleyici hemde tatlı isteğini köreltir

ama onlar meyve tatlı değilkiiiiii
yine de denicem.:44:

benim tatlı isteğim bi gelince sütlü tatlılar bile kesmiyo

ama onlar meyve tatlı değilkiiiiii
yine de denicem.:44:

ayy sütlü tatlılar bile kesmiyorsa meyve suları işe yaramazki ben de adet olacağım zaman ve et yedikten sonra canım acayip tatlı istiyor bir çikolata yiyorum işlem tamamdır. ama mesela üstüne meyve suyu içince canım hiç tatlı çekmiyor:26: gerçi ben meyve yiyince susayan türdenim

ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o

valla bizim eşler de çekiniyodu ama vermek lazım tafcım emin olabilmek için
biraz sıkılacaklar artık

özel odası oluyo genelde
bizim gittiğimiz merkezde duş ve temiz havlu bile varmış

her yerde aynı mı bilmiyorum ama benim eşimin gittiği yerde bir oda varmış küçük bir oda ve orda bi de mini dvd varmış film açıkmış orda öyle işte biraz zor bi durum

ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: Ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o

cnm bir oda var oraya gidiyolar.sende ankaradaydın demi.zekai tahire gidebilir eşin.dün eşim oraya gitti.hiç bir ücret vermemiş..ssk'lı olduğu için.

valla bizim eşler de çekiniyodu ama vermek lazım tafcım emin olabilmek için
biraz sıkılacaklar artık

özel odası oluyo genelde
bizim gittiğimiz merkezde duş ve temiz havlu bile varmış

her yerde aynı mı bilmiyorum ama benim eşimin gittiği yerde bir oda varmış küçük bir oda ve orda bi de mini dvd varmış film açıkmış orda öyle işte biraz zor bi durum

eğer bahsettiğiniz gibi özel oda varsa iyi yoksa öyle eline kap verip kabı doldur diyorlarsa yer göstermiyorlarsa o kötü:26: zekai tahir hastanesinde nasıl acaba tuvalette mi hallediyorlar numune işini acaba

ben de biraz araştırdım ne vardı başka tv koltuk falan diye
yok bi koltuk vardı ona da oturmadım sadece talimatlar vardı dedi..
gittiğimiz merkezdeki doktorlar falan tesettürlü sanırım günah diye koymadılar üle bişey:44:

akıllıbıdık sen de ankaradaydın nereye gittiniz siz? ya aslında kaynım yaptırmış o testi ama eşim soramazki nereye yaptırmış nasıl oluyormuş çekinir yani o yüzden ben bilgi edineyim de yaptırmak zorunda kalırsak ikna etmem kolay olsun çekiniyorlar çünkü erkekler :26:

lina kadın sağlığı merkezi
yenimahallede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…