ya bişi dicem
çay bebeğin tutunmasına bişi yapıo olsaydı
ben ve miki yoktuk :)
sinameki bağırsakları kasıp çalıştırıyo ya rahimdede kasılmalara sebep olur diye
hoptirilaylom gelmedi
Halbuki 3 te çıkacaktı sonucu
aa evet gelmedi hala..ne yaptı acaba :26:
sevincten uctu galiba
form çaylarında hep sinameki var
of ya tatlıya çok düştüm
diyeti bozmayım diye akşam yemeğini kuş kadar yiyip tatlı yiyorum
sonrada açlıktan sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum
tatlı isteğini azaltacak bişey lazım bana:44::44::44:
form çaylarında hep sinameki var
of ya tatlıya çok düştüm
diyeti bozmayım diye akşam yemeğini kuş kadar yiyip tatlı yiyorum
sonrada açlıktan sabah olsa da kahvaltı yapsam diye bakıyorum
tatlı isteğini azaltacak bişey lazım bana:44::44::44:
cnm hiç bilmiyorum..doktoru almış sonuçları..eşimde 2 gündür çok yoğun arayamadı bile doktoru.sperm testinide bugün alacak inşallah.
Cnm bu arada eşim sperm testini dün zekai tahirde yaptırdı..ssk'lı olduğu için ücretsiz yaptırmış.aklında olsun..
vallahi benim tatlı isteğim taze sıkılmış karışık meyve suyu içince geçiyor onu dene istersen:26:
bıdık kuru kayısı ye günkurusu hem barsak düzenleyici hemde tatlı isteğini köreltir
ay hadi inşallah hayırlısıylaaa
benim tatlı isteğim bi gelince sütlü tatlılar bile kesmiyo
ama onlar meyve tatlı değilkiiiiii
yine de denicem.:44:
ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o
ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o
ya ben şeyi merak ediyorum sperm örneğini vermek için bir oda mı gösteriyorlar beylere yoksa tuvalete mi gönderiyorlar:26: Ben eşimin de yaptırmasını istiyorum aslında ama çekiniyor o
valla bizim eşler de çekiniyodu ama vermek lazım tafcım emin olabilmek için
biraz sıkılacaklar artık
özel odası oluyo genelde
bizim gittiğimiz merkezde duş ve temiz havlu bile varmış
her yerde aynı mı bilmiyorum ama benim eşimin gittiği yerde bir oda varmış küçük bir oda ve orda bi de mini dvd varmış film açıkmış orda öyle işte biraz zor bi durum
her yerde aynı mı bilmiyorum ama benim eşimin gittiği yerde bir oda varmış küçük bir oda ve orda bi de mini dvd varmış film açıkmış orda öyle işte biraz zor bi durum
ben de biraz araştırdım ne vardı başka tv koltuk falan diye
yok bi koltuk vardı ona da oturmadım sadece talimatlar vardı dedi..
gittiğimiz merkezdeki doktorlar falan tesettürlü sanırım günah diye koymadılar üle bişey:44:
akıllıbıdık sen de ankaradaydın nereye gittiniz siz? ya aslında kaynım yaptırmış o testi ama eşim soramazki nereye yaptırmış nasıl oluyormuş çekinir yani o yüzden ben bilgi edineyim de yaptırmak zorunda kalırsak ikna etmem kolay olsun çekiniyorlar çünkü erkekler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?