Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Çok teşekkür ederim güzel gönüllü arkadaşlarım. Şu an ben hala inanamıyorum:) Reglim gelebilsin diye negatifimi görim diye bekliyodum ama çok şükür..
Allah tamamına erdirmeyi nasip eder inş.
Crafty son reglim 25 mart idi. Bugün tam 4hft oluyo. Hemen kese görünür mü ki?

Birkaç yerde baktım da hep bu rakamlar çıkıyor... benim tahlil yaptırdığım yerde sanırım azıcık daha farklıydı rakamlar.. neysem...

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

benimde benimde 25 marttı SAT

Son düzenleme:

bebik
günde 2 kat katlaması lazım
sen ptesi tekrar yaptır testi atlama
ama aynı yere yaptır bi bakalım değerlere
1500 ü geçince keseyi görcez zaten
ama değerler güzelse hiç gitmezsin 1,5 2 hafta sona gidersin bebeği ve kalbini de görürsün hiç değilse

Tahlil kağıtlarında 3-4hft'nın aralığında 500-10.000 yazıyo

boşver aralıkları şimcik :)
ALıntıdır.. mumcu.com dan

Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Bu dönemde gebelik 2-5 günlük bir adet gecikmesi vardır ve kesenin çapı yalnızca 2-4 mm civarındadır.

Tmm pzt tekrar gideyim. Şimdi çıkmam gerek. Öpüyorum hepinizi....

vajinal bakıolar ben sevmiom erken baktırmasın
illa girecekse 1 kere girsin onda da kalbini duysun yeter

kendi bilir ama şimdiden gitmesin bence. Bende biraz takıntılıyım erken dönemdeki vajinal muayeneye

doktorlar gebelik haftasını SAT ına göre söyler b-HCG adet geçince 100 ün üstünde çıksın yeterki sonra USG de bakınca geç yumurtlamaysa olması gerektiği haftadan bir kaç gün küçük görünüyor diye söylerler

vajinal bakıolar ben sevmiom erken baktırmasın
illa girecekse 1 kere girsin onda da kalbini duysun yeter

kendi bilir ama şimdiden gitmesin bence. Bende biraz takıntılıyım erken dönemdeki vajinal muayeneye

ben de öyle vajinal bakılmasını istememiştim kendim kan tahlilinde değrimin katlandığını görünce 5+1 de gittim doktora karnımdan bakılsın istiyorum dedim ve keseyi görmüştük 7+1 de de kalp atışlarını karından bakılan USG ile duymuştuk:97: aahh çok güzel duygulardı (bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum) hayırlısıyla her isteyen kadın yaşasın bu güzel duyguları inşallah. ben de tekrardan hayırlısıyla yaşarım inşallah:97:

inşallah yeniden yaşayacaksın güzelim

güzeller bu arada pazardan itibaren 1 hafta yokum
o yüzden koprim sen de yarın test yap haberini ver yoksa gözüm açık giderim

ay tirilaylomum da gitti.. daha soru soracaktık yaw :)
adet olcakmışım gibi hissediyorum dediydi.. :) biz de hep belirti arıyoruz yaw.. sıra nezaman bize de gelcek yarabbi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…