Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

trilayloma noldu ben onu merak ediyorum
hemen doktora koşmamıştır herhalde ofise dönmüştür di mi
yolda falan bişi olmasın Allah korusun:44:

Selam güzel hatunlar... cumanız hayrolsun..
bende henüz adet olmadım.. ama sabah uyandığımda göğüslerimin saatli bomba mı ne desem artık.. öyle acılı sancılı.. karnımda da ağrılar gelip gidiyor .. bu gidişle ayın sonunu beklicem.. ama adet olacağım da kesin galibaa..

tirilaylomdan da haber gelmedi ki.. acaba işten erken mi çıktı evden yazar herhalde sonucu.. inşallah sevindirir bizi..

slm kızlar napıyonuz
bende iki-üç gün sonra yumurtlamaya başlayacam.Ağustosa kadar deneyecem olmazsa tüp bebek olayına girişeceğim:)

Kızlar ben geldimmm
beta-hcg......>1000 hamileymişimmm:)

allaaaaaaaaaaaahh.. çok güzel bir haberrr.... kız haftaya ultrasonda da görebileceksin herhalde..
Rabbim sağlık versin ikinize de.. ay inan öyle bir sıçradım yerimde sevinçten :) darısı başımıza

anaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyyyyyy
aferimmmmmmmmmmmmmm
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kocan ne dediiiiiiiiiiiiiiiii

anammmmmm
haftaya ctesi için hemen randevu allllllllllllll
git kesene bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

MAŞALLAH

Koca test yaptırdığımı bile bilmiyo ki Sabah gitsem mi dedim boşver böle daha heyecanlı oluyo dedi
Gelince vericem haberi ama akşama da anası geliyo Dilini tutar inş

Fazla vaktim yok kızlar çıkmam gerek.
Ama değer nasıl bilgilerinize göre?

çok güzel değerin bence.. bu idrar testinde kıpkırmızı bile çıkar bu değerle.. :) sapasağlam tutunmuş işte.. ama haftaya kontrol için randevu al craftynin dediği gibi.. eşine dedin mi?
anam çok güzel haber :)
kız bana da sür göbişini gündaşınım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…