Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kız pınar neettin bacım sen :) bende resimde yanak arıyorum.. çok hoş bir bayansın.. nazar değmesin.. rabbim sahibine bağışlasın.. kilo takıntısı yapma kesinlikle... ama tabiki ipin ucunu da kaçırma..

Tombiş yanaklı olmak iidir. Boşver kumsala filan inme zaten

pınarcım maşallah pek güzelmişsin sende hem gayette zayıfsın canım abartmışın baya kilo meselesini

çok güzelsin cnm sen :) maşallah sana

maşallah çok hoşmuşsun

Maşallah sana canım nazar değmesin fıstık

Teşekkür ederim kızlar ....O sizin güzelliğiniz..Biz burda birbirimizin kalbinin yüzünü görüyorum içimizi döküyoruz iyisiyle kötüsüyle..En güzeli bu temiz ve karşılıksız paylaşımımız ...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
Ama bi dakine göbüşümün fotosunu çekip koyacam bakalım onuda beğencekmisiniz..Belki içine de bebek koyarım..

iyiyim beyzişko
hoşgeldin..

ÖHOM ÖHÖÖMMM ARKADAŞLAR
BU ARKADAŞIM BEYZA KENDİSİ DE BİZİM GİBİ BEBEK İSTİYOR..
BİZİMLE BERABER O DA HAMİLE KALSIN İNŞALLAHHHHHH

alkol destek gruplarında yapıolar ya bende yapmak istedim
hoşşş gellll dinnnnn
BEYYYYYYY ZAAAAAAAAAAAA

resmine bakınca aklıma geldi
senin bi kızın olsa sana benzeyen gözümün önüne geldi nasıl güzel olur
benim kızımla birbirinize çok benziyosunuz saçlar düz olsa kardeş gibi benzermişiniz

resmine bakınca aklıma geldi
senin bi kızın olsa sana benzeyen gözümün önüne geldi nasıl güzel olur
benim kızımla birbirinize çok benziyosunuz saçlar düz olsa kardeş gibi benzermişiniz

Allah bağıslasın kızını cnm ..Herkes senin bebğin nasıl olur diye soruyo,sarışın maviş falan diye..Demeyin diyorum kara kuru bişey çıkacak sonra beklentileri arttırmayın bu çocuğun bir de babası var

nazar etçekler daha doğmadan :) bize de hep öyle derler.. ben beyaz tenliyim küçükken sapsarıymış saçlarım.. eşim de sarışın mavi gözlü.. çocuklarınız da sarışın mavi gözlü olur diyolar.. benim kendi annem de sarışın maviş gözlü :) bir de benim babama çekiyormuş esmer kara bişi oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…