Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Yapıldı ve gayet iyi çıktı sonuçlar.Sordum,sordumda net cevap alabildimmi hayır yani kendine göre eveleyip geveliyorlar.İçine korkuyu salıyor bir kere umrunda değilki

elmacık merhaba başka bi doktora daha gidecekmişsin Allahın izniyle eminim güzel şeyler söyleyecek..
bu aralar moda oldu her 3 hamilenin 2 tanesinde duydum ben tabi tedbiri elden bırakmamak lazım ama tek doktorun kendine göre yormasıyla da olmaz
hele ki testlerin de güzel çıkmışken

Ah olurmu canım başka yere git diye tavsiye verdi.Cerrahpaşaya git orada heyete gir belki hiçbişey yok amniyosenteze gerek yok diyebilirler dedi de.şUNUDA EKLEMEYİ UNUTMADI FAKAT VAKTİN ÇOK AZ 1-2 GÜN İÇERİSİNDE AMNİYOSENTEZ YAPILMALI .Cerrrahpaşaya elini kolunu sallayıp gidip muayene olamayacağımı çok iyi biliyor.Strateji

Yapıldı ve gayet iyi çıktı sonuçlar.Sordum,sordumda net cevap alabildimmi hayır yani kendine göre eveleyip geveliyorlar.İçine korkuyu salıyor bir kere umrunda değilki

elmacım hatırlarsan 2 hafta önce boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum canım o zaman karşılaştığım bir komşumuz vardı, bana da senin çocuğun sakat olacak dediler diye başladı anlatmaya ikili test üçlü test hepsi riskli çıkmış amniyosentez yapıcaz demişler. Yaptırmak istememiş ben bu saatten sonra aldırmam bebeğimi doğurcam riske girmek istemiyorum demiş. çocuğu gayet sağlıklı hatta yanındaydı bende gördüm hiçbir problem yok ercenin dediği gibi artık doktorlara da güvenemiyoruz canım

eğer problem varsa ki İnşallah yoktur aldıracak mısın?

e yanı bilmezmi...
hiç kolay dııl bu tıp yerlerde ha deyınce heyete girmek kolay diil
bence bişey yoktur
içini ferh tut

Evet kızlar ben doktorun cv si çok iyi diye gittim yani iyi eğitim iyi bir geçmiş doçent hepsi boş.
En iyisi tecrübeli ve vicdanlı birini bulmak ayrıca tek doktorla kalmadan araştırmak.Yoksa evladındanda olursun sağlığındanda.Sizlerde bu konuda bilinçli olun ileriki dönemlerde sizde yaşayacaksınız tüm bunları.Hani crafty bir lafı var ya "Cehalet mutluluk" diye işte parola bu.Bence mümkün olduğunca az doktora giderek geçirilmeli hamilelik.Ben kızıma hamileyken imkanlar el vermediği için 2-3 kez gittim doktora gayette mutluydum.Vallahi millet doktor yüzü görmeden evde doğuruyor.Bende bundan sonra doğuma kadar en fazla 2 kezgiderim oda bebeğimi görmeye.

Kızlar ben konuyu dağıtayım biraz ..En son ki halimi buldum..ama portre var burda çektiğim..boydan 50 tane foto denedim hepsi resim boyutu büyük diye reddetti..

Son düzenleme:
pınarcım maşallah pek güzelmişsin sende hem gayette zayıfsın canım abartmışın baya kilo meselesini

kesinlikle sana katılıyorum
bende bazen kızımı nasıl doğurmuşum diyorum
15 yaşında o zamanlar 2 li 3 lü test varmıydı hatırlamıyorum bile
eğer hamile kalırsam bende amniyosentez yaptırmayı düşünmem hiç az bilgi az stres bildkçe insan geriliyo sanki

sıkma canını elmam.. crafty hanım doğru dedi vallahi cehalet mutluluktur... eltim hamile kalınca hemen doktora gitmek istedi görümcem de dedi ki ben 5.aydan sonra gittim doktora o da 3 kez.. ne gerek var dedi bukadar kontrole.. şaşırdım kaldım.. demek kafanın rahat olması bundan kaynaklanıyor.. gerçi şimdi 3. çocuk istiyor çalışmalara başlamadan önce doktora gitti o da bizim ısrarımızla.. kendi yaşı fazla değil daha 32.. ama eşi 45 yaşında... kontrolsüz yapmayın dedim.. ii mi dedim kötü mü bilmiyorum.. rabbim onlarada sağlıklı evlat versin.. bizim bir tane daha yok.. :44::44:

pınarcım maşallah pek güzelmişsin sende hem gayette zayıfsın canım abartmışın baya kilo meselesini

yanaklar tombiş ya fotoda saçlar açık diye pek çıkmamış,topladım mı yanaklar ortaya çıkıyo,,
Bide göbek katlanıyor artık 3. kat oluşuyor oturunca...Kocam sıkıp duruyo bu ne böyle kumsala indirmem seni diye...2 kilo fazlam var çok değil şu tatlıyı kessem vericem de işte boğaza dur demek çoook zor...

İşin özü elmam,
inşallah sonuçların güzel çıkar ve İNŞALLAH doğuma kadar kafan rahat eder hiç bi soru işareti kalmaz aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…