Yok birtanem yarın 17:30 da randevum yarın gidicem kısmet olursa.
Merhaba kızlar,nasılsınız nasıl gidiyor...
Konuya cevap ver e tıklıyorsun aşağıda eklenti ekle diye bir bölüm var oradan hangi resmi yüklemek istiyorsan onu tıklayıp ekliyorsun
bacikom mesaj yazdığın yerden ataç resmi var ona tıhla ayrı bi pençere açılacak.. oracıkta sağ üstte dosya ekle diyor .. ona tıklayınca yine minik pençere geliyor dosyaları seç diyorsun.. orda da bilgisayarında nerdeyse resmin oracıktan seçiyorsun sonra Upload Files.. dosyalar yüklenince de bir önceki pencereden içeriğe ekle diyorsun saü alttan... ve bukadan
Konuya cevap ver kısmından aşağıya in eklenti ekleye gir. Dosya ekle-Dosya seç- Upload files-içeriğe ekle-bitir.
Herkes tarif etmiş ama Pınar kaçmışş
bu kadar tarife hadi artık sonra yine kaldırmayı unutma ama
bence resim seçiyoo
İyiyim kanka sen nasılsın canım benim
evet doğru duymuşsun
lütfen gel ve haber ver tamam mı
eminim ben bişi olmıcana
ama yine de bilmek istiorum sıpanın durumunu
merhaba cnm...
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.sen kendin iyisin demi?
kuzum benim bişiler duyduk.. inşallah sadece duyduğumuzla kalırız.. herşey yolunda gider.. dua ediyoruz ikiniz içinde.. içini ferah tut.. allahın izniyle sağlıcaklı bir bebiş gelecek
Ben senin bu resimdeki kıza bittim:)
Teşekkür ederim kızlar çok sağolun biliyorumki dualarınız benimle.Ben iyiyim yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım herşey yoluna girer.Elbetteki sizleri habersiz bırakmam yeterki iyi birşeyler duyayım
Teşekkür ederim kızlar çok sağolun biliyorumki dualarınız benimle.Ben iyiyim yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım herşey yoluna girer.Elbetteki sizleri habersiz bırakmam yeterki iyi birşeyler duyayım
Amin o ne derse o olur biz ne desek boş ne yapsak boş.
kuzum benim bişiler duyduk.. inşallah sadece duyduğumuzla kalırız.. herşey yolunda gider.. dua ediyoruz ikiniz içinde.. içini ferah tut.. allahın izniyle sağlıcaklı bir bebiş gelecek
inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin
bu aralar okadar çok duyuyorum ki böle haberler ama doğan bebekler sağlıklı ben artık inancımı kaybetmeye başladım doktorlara
rabbim hayırlısını versin herşeyin
Bende bu yüzden kendimi teselli ediyorum benim çevremdede o kadar çok örnek varki.Fakat zaman,zamanda umudum tükeniyor.Son yılların popüleritesi amniyosentez doktorlar herşeyin arkasına bunu koyuyor.Sanki şimdiye dek bu vardı
2 li 3 lü test yapılmadı mı elma yaaa
onlarda bi aksilik olmazmıydı böle bişi olsa
sormadın mı
Yapıldı ve gayet iyi çıktı sonuçlar.Sordum,sordumda net cevap alabildimmi hayır yani kendine göre eveleyip geveliyorlar.İçine korkuyu salıyor bir kere umrunda değilki
Bende bu yüzden kendimi teselli ediyorum benim çevremdede o kadar çok örnek varki.Fakat zaman,zamanda umudum tükeniyor.Son yılların popüleritesi amniyosentez doktorlar herşeyin arkasına bunu koyuyor.Sanki şimdiye dek bu vardı
senin iice düşünmen lazım elmam
bu bebeği ne olursa olsun doğuracak mısın
o tevekküldeysen zaten hiçç amniosentez vs yaptırma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?