Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Yok birtanem yarın 17:30 da randevum yarın gidicem kısmet olursa.

inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin
bu aralar okadar çok duyuyorum ki böle haberler ama doğan bebekler sağlıklı ben artık inancımı kaybetmeye başladım doktorlara
rabbim hayırlısını versin herşeyin

Konuya cevap ver e tıklıyorsun aşağıda eklenti ekle diye bir bölüm var oradan hangi resmi yüklemek istiyorsan onu tıklayıp ekliyorsun

Konuya cevap ver kısmından aşağıya in eklenti ekleye gir. Dosya ekle-Dosya seç- Upload files-içeriğe ekle-bitir.

Herkes tarif etmiş ama Pınar kaçmışş

bu kadar tarife hadi artık sonra yine kaldırmayı unutma ama

bence resim seçiyoo

Kızlar resim seçmeye gittim ama hep eski fotolarım var yani en son kilo aldığım fotom yok ki hiç ..Size gecen yazın bi fotosunu koyabilirm..Bu kadar istek üzerine ama siz biraz göbek,biraz popo,biraz yanak ekleyin o zaman

lütfen gel ve haber ver tamam mı
eminim ben bişi olmıcana
ama yine de bilmek istiorum sıpanın durumunu

merhaba cnm...
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.sen kendin iyisin demi?

kuzum benim bişiler duyduk.. inşallah sadece duyduğumuzla kalırız.. herşey yolunda gider.. dua ediyoruz ikiniz içinde.. içini ferah tut.. allahın izniyle sağlıcaklı bir bebiş gelecek

Teşekkür ederim kızlar çok sağolun biliyorumki dualarınız benimle.Ben iyiyim yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım herşey yoluna girer.Elbetteki sizleri habersiz bırakmam yeterki iyi birşeyler duyayım

2 li 3 lü test yapılmadı mı elma yaaa
onlarda bi aksilik olmazmıydı böle bişi olsa
sormadın mı

Amin o ne derse o olur biz ne desek boş ne yapsak boş.

kuzum benim bişiler duyduk.. inşallah sadece duyduğumuzla kalırız.. herşey yolunda gider.. dua ediyoruz ikiniz içinde.. içini ferah tut.. allahın izniyle sağlıcaklı bir bebiş gelecek

Elmacım bende herşeyin iyi olacağını düşünüyorum..Moralini yüksek tut canım iyi düşün iyi olsun...Herşey Allah tan duamız senınle cnm..

Bende bu yüzden kendimi teselli ediyorum benim çevremdede o kadar çok örnek varki.Fakat zaman,zamanda umudum tükeniyor.Son yılların popüleritesi amniyosentez doktorlar herşeyin arkasına bunu koyuyor.Sanki şimdiye dek bu vardı

senin iice düşünmen lazım elmam
bu bebeği ne olursa olsun doğuracak mısın
o tevekküldeysen zaten hiçç amniosentez vs yaptırma derim ben

2 li 3 lü test yapılmadı mı elma yaaa
onlarda bi aksilik olmazmıydı böle bişi olsa
sormadın mı

Yapıldı ve gayet iyi çıktı sonuçlar.Sordum,sordumda net cevap alabildimmi hayır yani kendine göre eveleyip geveliyorlar.İçine korkuyu salıyor bir kere umrunda değilki

Yapıldı ve gayet iyi çıktı sonuçlar.Sordum,sordumda net cevap alabildimmi hayır yani kendine göre eveleyip geveliyorlar.İçine korkuyu salıyor bir kere umrunda değilki

elma Allah izin verirse Düzgünden sonuçlar ii gelecek
o sonuçlarla gidip o utku nun başına başına vurmazsan ahım olsun sana !
ne hayvan bunlar yaaa
bi başka yerde baktır de emin olalım de yokkkk
hemen en kötüsü
ruhsuzlar ne olcak !

daha geçen hafta bi olaya şahit oldum burada yazdım kızlara
doktorlar aldırmalısın bebekte sorun var demiş kadın aldırmamış bebek doğdu ve gayet sağlıklı
ve daha bir çok kişiden duydum aynı şeyleri
kesinlikle yaniliyolar bence ben hiç inanmıyorum çünki her 5 hamileden 3 üne bu şekilde söylüyolar bence bişeyleri yanlış yapıyolar

senin iice düşünmen lazım elmam
bu bebeği ne olursa olsun doğuracak mısın
o tevekküldeysen zaten hiçç amniosentez vs yaptırma derim ben

Canım amniyosentez şansımı kaçırdım zaten yaptırmayıda düşünmüyorum evet testlerim kötü çıksaydı ve doktor bana bebeğin % 1 dahi olsa riskli diye bir oran verseydi yapardım.Ama adam bana hiçbirşey olmayadabilir diyo böyle birşey için sağlıklı bebeğini kim riske ederki.

Pınar
face'de yeni fotoların varsa ordan da indirebilirsin.
Sürüklemene gerek yok o aşağıda belirir zaten içeriğe ekle bitir diceksin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…