Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

diyorum diyorum dinletemiyorum. Mesir macunu yeeee:))

çatlamış yada heran çatlayacak olabilür yumurtam
sıcaktan yumurtalarım genleşti galiba yumurta akı akıntım geldi
o bakımdan çatladıysa perşembeye özelliğini kaybeder
çatlamadıysa gün aşırı devam

ya kızlar bişe sorcam affınıza sıgınarak benim kocada istek olmuyo pek keçiboynuzu pekmezi kedibacagı diyolar bizim burda ondan filan yiyo ama daha etkili bişiler gerek bence yardımı olan olurmu acaba

ya kızlar bişe sorcam affınıza sıgınarak benim kocada istek olmuyo pek keçiboynuzu pekmezi kedibacagı diyolar bizim burda ondan filan yiyo ama daha etkili bişiler gerek bence yardımı olan olurmu acaba

canım zaten öyle kürler hemen etkisini göstermez.. nezamandır kullanıyor ki acep ? bak tirilaylom arkidaşımız bu ay mesirmacununa çörekotu katmış sabah akşam yemişler karılı kocalı.. sonuç hamile :) ama artık macundan mıdır neydendir bilinmez.. herşey rabbimin taktiri.. keçiboynuzunu da dene..

protein ağırlıklı beslenme de etkiliyo
kısırlığın en az görüldüğü bölge doğuanadolu
adamlarda hayvancılık çok sürekli etle besleniyo

:83:tamam ya dövmediğin kaldı bi
Mesir macunculardan komisyon mu alıyosun ne

Tr ye geleyim yemeye başlayım söz

Ha şöylee
Ben inanıyorum ki bu ayki yumurtamın olgunluğunu mesir macununa borçluyum Olgun olunca da kolay çatlamıştır zannımca. Kocanın ısrarıyla hıdrellez günü başlamıştım bitene kadar da yemiştim. Ufak bi kavanoz zaten.

:83:tamam ya dövmediğin kaldı bi
Mesir macunculardan komisyon mu alıyosun ne

Tr ye geleyim yemeye başlayım söz

saçma bir soru olacak ama.. aktarlardan mı alıyoruz onu.. parası nekadar.. herşeyin parasını soruyorum önce artık aile içi maddi krizdeyiz ya o bakımdan..
hı kriz dedim de.. sanırım benim koca tontik amcanın teklifini değerlendirmeye düşünüyor.. şu anda da ne üzerine iş kurulabilir diye araştırmaya başladı bugün.. adam collezione ile bile görüştü ama bizim buralara bayilik vermiyormuşlar yani cebeci .. abidinpaşaya falan.. eşim diyor şansımızı deniyelim kendileri kaşınıyor.. ii dedim bende.. inşallah dedim hevesin 3 ay sonra sönmez.. ya da piknik fast food tarzı yer de olabilir.. onun için de 7/24 kendimiz çalışıcaz.. bakalım..
fikirlere açığız... ankaranın işlek yerlerinde devren satılıklara da bakıyoruz duyurulur..

cnm isteksizliğinin nedeni önemli
senin bebek fikrine yoğunlaşman adamı geri itio olabilir
bence sen biraz o fikirden uzaklaş zevkine yaşa ne yaşayacaksan :)

protein ağırlıklı beslenme de etkiliyo
kısırlığın en az görüldüğü bölge doğuanadolu
adamlarda hayvancılık çok sürekli etle besleniyo

ya mesir macunuda yedide öyle bı kaç tane günde ne kadar yemesi gerekki acaba

cnm isteksizliğinin nedeni önemli
senin bebek fikrine yoğunlaşman adamı geri itio olabilir
bence sen biraz o fikirden uzaklaş zevkine yaşa ne yaşayacaksan :)

anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa

anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa

ayol böyle işte gurur olur mu güzelim takmasan ya kafaya.. zorlaştırma işinizi.. keyfine bak.. olacağı varsa 1 kerede de olur balım.. üzme kendini... birşeye taktıkça hormonlarımızı alt üst etmekten başka bir iş yaptığımız yok .. o anın keyfini yaşa.. gurur yapmak ta nedemek.. öyle birbirinizden soğursunuz allah korusun..

evet bakalım azcıkta utanıyorumda atacaz bakalım üstümüzden bugun 12. günün (afedersiniz) sut beyaz ama yapışık olmayan bi akıntı pis doktor söylemediki bişe inş. çatlamak üzeredir. bugun yarın ve sonraki gün çalışma var geçen ay 14.gün çatlamıştı yumurtalar inş. bukez tuttururuz.

hayırlısıyle tutar inşallah cnm
süt beyaz akıntı kesilmiş süt gibiyse mantar habercisi dikkat et ona

kız neyden utanıyorsun.. bizden mi yoksa :) anam bizde ne inciler var bi bilsen bazen şaşarsın nasıl konuşuyorlar bunları bukadar açık diye..
ama yok eğer eşinden utanıyorsan.. e güzelim 5 yıl olmuş yani.. çocuk yapıyosunuz diye mi birbirinizden utanacaksınız... takıntı yapma bukadar.. sen çalışmalarına bak.. gün kaçırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…