diyorum diyorum dinletemiyorum. Mesir macunu yeeee:))
türkiye'ye gelince al cnm sen de. Yumurtlamaya kadar sabah akşam ye..bi ye diyorum ya alla allaaa
ya kızlar bişe sorcam affınıza sıgınarak benim kocada istek olmuyo pek keçiboynuzu pekmezi kedibacagı diyolar bizim burda ondan filan yiyo ama daha etkili bişiler gerek bence yardımı olan olurmu acaba
ya kızlar bişe sorcam affınıza sıgınarak benim kocada istek olmuyo pek keçiboynuzu pekmezi kedibacagı diyolar bizim burda ondan filan yiyo ama daha etkili bişiler gerek bence yardımı olan olurmu acaba
Diyorum diyorum dinletemiyorum. Mesir macunu yeeee:))
:83:tamam ya dövmediğin kaldı bi
Mesir macunculardan komisyon mu alıyosun ne
Tr ye geleyim yemeye başlayım söz
:83:tamam ya dövmediğin kaldı bi
Mesir macunculardan komisyon mu alıyosun ne
Tr ye geleyim yemeye başlayım söz
canım zaten öyle kürler hemen etkisini göstermez.. nezamandır kullanıyor ki acep ? bak tirilaylom arkidaşımız bu ay mesirmacununa çörekotu katmış sabah akşam yemişler karılı kocalı.. sonuç hamile :) ama artık macundan mıdır neydendir bilinmez.. herşey rabbimin taktiri.. keçiboynuzunu da dene..
mesir macunu
protein ağırlıklı beslenme de etkiliyo
kısırlığın en az görüldüğü bölge doğuanadolu
adamlarda hayvancılık çok sürekli etle besleniyo
cnm isteksizliğinin nedeni önemli
senin bebek fikrine yoğunlaşman adamı geri itio olabilir
bence sen biraz o fikirden uzaklaş zevkine yaşa ne yaşayacaksan :)
anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa
anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa
ayol böyle işte gurur olur mu güzelim takmasan ya kafaya.. zorlaştırma işinizi.. keyfine bak.. olacağı varsa 1 kerede de olur balım.. üzme kendini... birşeye taktıkça hormonlarımızı alt üst etmekten başka bir iş yaptığımız yok .. o anın keyfini yaşa.. gurur yapmak ta nedemek.. öyle birbirinizden soğursunuz allah korusun..
evet bakalım azcıkta utanıyorumda atacaz bakalım üstümüzden bugun 12. Günün (afedersiniz) sut beyaz ama yapışık olmayan bi akıntı pis doktor söylemediki bişe inş. çatlamak üzeredir. Bugun yarın ve sonraki gün çalışma var geçen ay 14.gün çatlamıştı yumurtalar inş. Bukez tuttururuz.
evet bakalım azcıkta utanıyorumda atacaz bakalım üstümüzden bugun 12. günün (afedersiniz) sut beyaz ama yapışık olmayan bi akıntı pis doktor söylemediki bişe inş. çatlamak üzeredir. bugun yarın ve sonraki gün çalışma var geçen ay 14.gün çatlamıştı yumurtalar inş. bukez tuttururuz.
hayırlısıyle tutar inşallah cnm
süt beyaz akıntı kesilmiş süt gibiyse mantar habercisi dikkat et ona
Diyorum diyorum dinletemiyorum. Mesir macunu yeeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?