anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa
e adam uzaklaşır tabi
o da düşünüodur hep ben istiom da oluo zorlamiim die
al karşına konuş
sen beni nie istemion ben utanıorum başlamaya die
aaa daha açık konuşturma :)
kız daha açığı ne bunun
sonrası direkt fiiliyat
Bu arada ankarada hava nasıl
pazar günü ben giderken çok ağladı gök
Hala ağlıyo mu
fiiliyatı sözele döktürtmeyin ulennn
ikizlerim utanmazım yazarım
bacım 2 gündür karışık bir hava var.. pazar günü elmadağına gittik görümcemlerle.. orda damlacık yağmadı sadece ince ince atıştırdı bir ara..
bugün dükkana gelirken güneşliydi.. öğlen kapalıydı .. 3 gibi yine açtı hala öyle ama serin bir hava var.. o serinlik biraz da bizim mahalleden.. sibirya gibi oluyor bazen :)
ikizler misin sennnn
yakın doğumgünün
bizim mahallede bütün kadınlar güneşlenmeye çıkmış dışarı çocuğunu kapan sokakta bende çıkıyam biraz insan içine karışayım kültürlerinden uzaklaşçam diye yapayalnız kaldım evde
hepinizi öperim yarın görüşmek üzere
bizim mahallede bütün kadınlar güneşlenmeye çıkmış dışarı çocuğunu kapan sokakta bende çıkıyam biraz insan içine karışayım kültürlerinden uzaklaşçam diye yapayalnız kaldım evde
hepinizi öperim yarın görüşmek üzere
ikizler misin sennnn
yakın doğumgünün
Ben kaçıyorum kızlar
kuzen çıkıyomuş yarın öğleden sonra nasipse görüşürüz
koprim bi test yap kız
Ben kaçıyorum kızlar
kuzen çıkıyomuş yarın öğleden sonra nasipse görüşürüz
koprim bi test yap kız
amin hepimizle beraberrsagol canimmmm benim 18 nissan daki denemeden ne cikacak acep merakla bekliyorum yuzde biri belkide yakalamisimdir he ne dersin
inşallah canım ya :) gönlne göre versın Allah
ayyy sorma bende seviyom uzak duruyom yasak askim o benimmmmay tıkandım haaaaaaaaaaa
bu baklavalar benı oldurucek
yemekte sekerpare vardı
buraya da bı bajlava getırdıler dayanamadım bı tane yedım
ben tatlı komaasına giricem yakında
en buyuk zaaafım TATLIIIIIIIII
BI CIKOLATAYA KAÇIRIRLAR BENI
hosgeldin insALlah saglikli oglun olur canimMerhaba kızlar,nasılsınız nasıl gidiyor...
Allah ne verirse basimizin taci canim Allah razi olsun vardir elbet herserde bir hayirrrrrYok canım düşünmüyorum,zaten düşünsem amniyosentez yaptırırdım ben bu saatten sonra pes etmem.Doktora sırf kafamı rahatlatmak için gidicem zaten birdahada doğuma kadar doktor yok bana
günaydın cnm...
ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?