Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

güzeller ben çıkmalıyım işleri toparlayıp çıkıcam bugun davetteyimde yemek derdide yok ohhh çok çok öptm sizlerii

anacım millet bırakıyomuki biri bıraksa biri bırakmıyo aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyo bide illa o başlatcak gurur yapıyorum güyaaa

e adam uzaklaşır tabi
o da düşünüodur hep ben istiom da oluo zorlamiim die
al karşına konuş
sen beni nie istemion ben utanıorum başlamaya die
aaa daha açık konuşturma :)

Bu arada ankarada hava nasıl
pazar günü ben giderken çok ağladı gök
Hala ağlıyo mu

bacım 2 gündür karışık bir hava var.. pazar günü elmadağına gittik görümcemlerle.. orda damlacık yağmadı sadece ince ince atıştırdı bir ara..
bugün dükkana gelirken güneşliydi.. öğlen kapalıydı .. 3 gibi yine açtı hala öyle ama serin bir hava var.. o serinlik biraz da bizim mahalleden.. sibirya gibi oluyor bazen :)

bizim mahallede bütün kadınlar güneşlenmeye çıkmış dışarı çocuğunu kapan sokakta bende çıkıyam biraz insan içine karışayım kültürlerinden uzaklaşçam diye yapayalnız kaldım evde
hepinizi öperim yarın görüşmek üzere

ben gelene kadar düzelsin
burası sıcak bayağı
oraya gelip soğuk alıp hasta olmayım aman

ikizler misin sennnn
yakın doğumgünün

9 haziran :)

keşke bizim sokak da olsa komşu teyzeler olsa ikicik laflasak
neyse hava düzelsin sütedeki çardağa gider sosyalleşirim bende :)

git tabi geçen bizim komşular beni çağırdı
yemeğim yok yemek yapmam lazım dedim
ertesi gün 2 tanesi birer tabak yemekle gelmiş

annemden dolayı severler beni

Son düzenleme:
ikizler misin sennnn
yakın doğumgünün

benim kocamın doğum günü önümüzdeki hafta perşembe.. 05.05.. ama nüfus cuzdanında 06.06 yazdırmış rahmetli babası e çocuk doğduktan 5 sene sonra kayıt yaptırırsan ne hatırlıcaksın doğumgününü.. hem hastanede doğum yapmış kaynana, belge falan vermiyorlamıymış hastaneden yaw ozamanlar, belgeye göre de nufus işlemi olur... çok saçma geliyor bazen bana böyle tarih karışıklıkları.. neysecime.. ben kocama bu sene hiç ama hiç bişicik almıcam.. geçen sene çalıştığım yere yakın pastane vardı.. sabahtan resim bıraktım akşama hazırdı resimli pasta.. ama bu sene okadar özenemicem.. para bulursam alırım 1 pasta iki mum.. tamamdır.. hediye beğendirmek zor oluyor da beyefendiye..

Ben kaçıyorum kızlar
kuzen çıkıyomuş yarın öğleden sonra nasipse görüşürüz
koprim bi test yap kız

Ben kaçıyorum kızlar
kuzen çıkıyomuş yarın öğleden sonra nasipse görüşürüz
koprim bi test yap kız

Allah büyük cumaya kadar yapmıcam dedim kendime :) adetime güvenemiyorum işte.. aklıma eserse kocam erken gelsin de bir.. belki 2-3 tene alırım :) yapmadıklarımın acısını çıkarırım

bende hafiften kaçar.. okul çıkış saati kalabalık olur.. hemde eşim gelmek üzeredir..

öpüyorum hepiciğinizi.. no stress.. no panic.. :) no cry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…