Günaydın..:79::79:
Sevsena geçmiş olsun cnmm. Bol bol bitki çayı iç ilaç almamaya çalış.
günaydın cnmgünaydınnnn
nasılsınızzz
günaydın geçmiş olsun..iyi bak kendine cnm..bu havalar fena hasta eder insanı.çok sıkıldım kimsecikler yok
hastayım nefes alamıyorum grip oldum :2:
günaydın..nasılsın bakalım tazecik annecik..ciddi ciddi aralıkda temizliycen o malum şeyiGünaydın..:79::79:
Sevsena geçmiş olsun cnmm. Bol bol bitki çayı iç ilaç almamaya çalış.
günaydın..nasılsın bakalım tazecik annecik..ciddi ciddi aralıkda temizliycen o malum şeyi
iiyim çok şükür. Yorgunluklar başladı yavaş yavaş. Ultrasonda görmeden malum şeyi temizliceme inanamıcam galiba:) Her şey yolunda giderse Aralık sonuna yetişicez inşTemizleriz artık...
kimse sormadı ama ben yinede söyliyim..
benim günüm dündü ve şu an itibariyle gelen giden yok.ama sanki karnım şişti gelecek gibi :18:
ne zaman test yapacaksın canım
bilmiyorum hiç düşünmedim..
eğer olmazsam hafta sonu yaparım heralde..
canım valla kopri ile senin bu sabrınız beni çok şaşırtıyor asla bekleyemem
benim günüm dündü ve şu an itibariyle gelen giden yok.ama sanki karnım şişti gelecek gibi :18:
canım valla kopri ile senin bu sabrınız beni çok şaşırtıyor asla bekleyemem
günaydın kızlarr
crafty çok güzel özetlemişsin hamileliğibende şu an ikili testi bekliyorum haftaya gidecem inşallah,çok merak ediyorum. bu arada senin karnın çıkmaya başladımı??
Biliyorum görünce beni hep tanıyordum diyeceksin
Rüyalarımda hep sen vardın hep tanıyordum diyeceksin
Okuduğum her cümlede, konuştuğum her insanda
Gördüğüm her güzellikte sende varsın
Sen hep varsın
merhaba güzeller
hazır kum fırtınası gelmişken bi bakıp çıkim dedim
:)
aslında ben olmadığını düşündüğüm için rahatım...birde kistten dolayı falan 15 gün gecikmemde oldu biliyorsun..1-2 günlük gecikmeyi dikkate almıyorum..hiçbir belirtimde yok..ne adet ne gebelik..bende bekliyorum işte....aslında evde bir tane testim var baya oldum alalı..beklediği yerde bozulur mu acaba :26:
gunaydın coolarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?