Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Günaydın..:79::79:
Sevsena geçmiş olsun cnmm. Bol bol bitki çayı iç ilaç almamaya çalış.

sağol canım içmeye çalışıyorum akşamdan beri içim dışım bitki çayı oldu
ilaç almayı istemiyorum bende ama eklemlerim ağrıyo o yüzden parasetamol içeren ilaç alıyorum

günaydınnnn
nasılsınızzz
günaydın cnm

çok sıkıldım kimsecikler yok
hastayım nefes alamıyorum grip oldum :2:
günaydın geçmiş olsun..iyi bak kendine cnm..bu havalar fena hasta eder insanı.

Günaydın..:79::79:
Sevsena geçmiş olsun cnmm. Bol bol bitki çayı iç ilaç almamaya çalış.
günaydın..nasılsın bakalım tazecik annecik..ciddi ciddi aralıkda temizliycen o malum şeyi

günaydın..nasılsın bakalım tazecik annecik..ciddi ciddi aralıkda temizliycen o malum şeyi

iiyim çok şükür. Yorgunluklar başladı yavaş yavaş. Ultrasonda görmeden malum şeyi temizliceme inanamıcam galiba:) Her şey yolunda giderse Aralık sonuna yetişicez inş Temizleriz artık...

iiyim çok şükür. Yorgunluklar başladı yavaş yavaş. Ultrasonda görmeden malum şeyi temizliceme inanamıcam galiba:) Her şey yolunda giderse Aralık sonuna yetişicez inş Temizleriz artık...

endişelerin hşiç bitmicek ki
kalbini duycan
sonraki duyacağın zamana kadar atıyor mu diyeceksin
sonra ikili teste takacaksın kafayı, o temiz çıkacak 3 lü diceksin o temiz çıkacak detaylı isticeksin
bitmio bu sıpacanların derdi bitmiooooo
kolay bulmadık bunları ya
dertleri daha zor oluo :)

günaydın kızlarr
crafty çok güzel özetlemişsin hamileliği bende şu an ikili testi bekliyorum haftaya gidecem inşallah,çok merak ediyorum. bu arada senin karnın çıkmaya başladımı??

kimse sormadı ama ben yinede söyliyim..
benim günüm dündü ve şu an itibariyle gelen giden yok.ama sanki karnım şişti gelecek gibi :18:

haaha çok begendim bu başlıgı

canım valla kopri ile senin bu sabrınız beni çok şaşırtıyor asla bekleyemem

:)
aslında ben olmadığını düşündüğüm için rahatım...birde kistten dolayı falan 15 gün gecikmemde oldu biliyorsun..1-2 günlük gecikmeyi dikkate almıyorum..hiçbir belirtimde yok..ne adet ne gebelik..bende bekliyorum işte....aslında evde bir tane testim var baya oldum alalı..beklediği yerde bozulur mu acaba :26:

Biliyorum görünce beni hep tanıyordum diyeceksin
Rüyalarımda hep sen vardın hep tanıyordum diyeceksin
Okuduğum her cümlede, konuştuğum her insanda
Gördüğüm her güzellikte sende varsın
Sen hep varsın

merhaba güzeller
hazır kum fırtınası gelmişken bi bakıp çıkim dedim

günaydın kızlarr
crafty çok güzel özetlemişsin hamileliği bende şu an ikili testi bekliyorum haftaya gidecem inşallah,çok merak ediyorum. bu arada senin karnın çıkmaya başladımı??

yana yana yayılan
üstten baktığımda bariz ama yandan minik olan bir göbek mevcut :)

kimse sormadı ama ben yinede söyliyim..
benim günüm dündü ve şu an itibariyle gelen giden yok.ama sanki karnım şişti gelecek gibi :18:

sormıcammmmm
ptesine kadan totem yaptım

Mrb güzellikk ,
Hoşgeldin ii ettin.

üzerinde tarihi vardır canım akşam gidince bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…