amin cnm saol
bu arada bişey sorcam ben saçımı boyatmıştım bi iki gün önce bi zararı olurmu acaba
inş. olmaz canım saol
zaten kuaförüm farketti hamilemisin dedi çünkü saçım boya tutmadı hamilelikte ve adetliyken boya olmuyomuş
inş. Olmaz canım saol
zaten kuaförüm farketti hamilemisin dedi çünkü saçım boya tutmadı hamilelikte ve adetliyken boya olmuyomuş
hormonlardan oluyomuş bende röflee yaptırdım rengi tutmadı yani rangerenk olduYa benim de geçen hafta birden bire permalı saçım kendini salıverdi. Ben de ona yorumluyorum.
aa ilk defa duydum bunu..
Kime boyattın saçını.olcay kuaföre gitseydin..ben onun yaptığı saçları çok beğenirdim hepde ona giderdim
amin cnm saol
bu arada bişey sorcam ben saçımı boyatmıştım bi iki gün önce bi zararı olurmu acaba
bişi olmaz ama
20. haftaya kadar daha bişi yaptırma
aaa beklemede hamile misinnnn
Ay sonu güzel geldi kızlarr hadi bakalım mistim bi güzellik de senden bekliyoruzzzz
az biraz gaza gelmedim desem yalan olur..ama kendimi tutmam lazım
bence tutmanı gerektirecek bişey yok
günün geçti sonuçta
öyle ama..önceden geçtiğinde içimde acaba oluyordu artık acaba kistmi var diye geliyo aklıma ilk
bence o bir kereye mahsus bişeydi
inşallah güzel bir sebebi vardır gecikmenin
sen evdeki idrar testini değerlendir
aaa beklemede hamile misinnnn
ay sonu güzel geldi kızlarr hadi bakalım mistim bi güzellik de senden bekliyoruzzzz
beklemede kendinde bir değişiklik hissettin mi canım anlatsana
benim kuaförüm anladı saçımı boyarken hamilemisin dedi hamileysek saç boya tutmuyomuş birde gögüs uçlarım çok acıyo ve çok sertler kasık ağrılarım oluyo kalkarken ya da yatakta sağa sola dönerken hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum dün aniden gözlerim karardı elim ayağım titredi öyle yani hamileysem belirtilerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?