Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

inş. olmaz canım saol

zaten kuaförüm farketti hamilemisin dedi çünkü saçım boya tutmadı hamilelikte ve adetliyken boya olmuyomuş

inş. Olmaz canım saol

zaten kuaförüm farketti hamilemisin dedi çünkü saçım boya tutmadı hamilelikte ve adetliyken boya olmuyomuş

aa ilk defa duydum bunu..
Kime boyattın saçını.olcay kuaföre gitseydin..ben onun yaptığı saçları çok beğenirdim hepde ona giderdim

Ya benim de geçen hafta birden bire permalı saçım kendini salıverdi. Ben de ona yorumluyorum.
hormonlardan oluyomuş bende röflee yaptırdım rengi tutmadı yani rangerenk oldu
aa ilk defa duydum bunu..
Kime boyattın saçını.olcay kuaföre gitseydin..ben onun yaptığı saçları çok beğenirdim hepde ona giderdim

yok canım bursada bi kuföre gittim ben

kızlar çılgın proje açıklanmış
ya o kadar dedim bensiz açıklama geleyim öyle açıkla diye

aaa beklemede hamile misinnnn
ay sonu güzel geldi kızlarr hadi bakalım mistim bi güzellik de senden bekliyoruzzzz

Akşam unutmıyım diye öğle yemeğinde yoğurt yiyorum. Bir uykum var bir uykum varr..Çay da içemiyorum
Şurda bi yastk bi yorgan olsaydı ohhh nasıl uyurdum nasıllll

aaa beklemede hamile misinnnn
ay sonu güzel geldi kızlarr hadi bakalım mistim bi güzellik de senden bekliyoruzzzz

bmiyorum canım adetime 1 gün falan var ama testte ince ikinci çizgi çıktı adet günümde gelmedi açıkcası çok umutlanmak istemiyorum korkuyorum

beklemede kendinde bir değişiklik hissettin mi canım anlatsana

benim kuaförüm anladı saçımı boyarken hamilemisin dedi hamileysek saç boya tutmuyomuş birde gögüs uçlarım çok acıyo ve çok sertler kasık ağrılarım oluyo kalkarken ya da yatakta sağa sola dönerken hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum dün aniden gözlerim karardı elim ayağım titredi öyle yani hamileysem belirtilerim bunlar

bence hamilesin,benim regliyi 3 gün geçmişti,silik çizgi çıkmıştı,silikti diğerine göre ama görülüyordu,kanda 451 çıkmıştı,bence kan testi yaptır 2 gün sonra hadi bakalım inşallah,ne zamanlar çalışma olmuştu peki yumurtlamnı takip ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…