Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

mistrall günün ne kadar geçti hadi yap bence de geçtiyse günün

cnm daha 1 gün geçti ama normalde çok zamanlıdır.gecikme falan olmaz yani.bu yaşıma kadar 2 kere gecikti.birinde hamileydim diğerindede kiat oluşmuş o yüzden gecikmiş Gerçi belki yanlış hesap yapıyorumdur.1 günden birşey olmaz..

Beklemede
acaba mı demektense bir an nce kan testi yaptır. Zaten idrarda çıktıysa kanda hayde hayde çıkar.
Mistiiiii
Hadi sen de yarın sabah gelmezse kan ver. Ben de ikinci günümde vermiştim. Sürekli kist olucak diye bişi yokk kiiii

yarın tekrar test yapcam pozitifse ptesi kan testi yaptırırım açıkcası bu ay yumurtlama günümü takip etmedim ama adet bittikten sonra iki günde bir çalıştım bide benim adet sancılarım var ya

beklemede canım çok sevindim tebrik ederim allah tamamına erdirsin
böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum

yarın tekrar test yapcam pozitifse ptesi kan testi yaptırırım açıkcası bu ay yumurtlama günümü takip etmedim ama adet bittikten sonra iki günde bir çalıştım bide benim adet sancılarım var ya

adet sancısına takma
benim adet gününün 10 gün öncesinden başlamıştı düşük olduğu ay

canım herzaman kist olucak değil ya,yap sen testini yarın falan önce idrar sonra kan:)

evet mantıklı canım hadi bakalım inşallah ama idrarı sabah kalktığında yap ilk idrarla,adet sancısı gibi olması normal

sen düşükmü yaptın ne kadar önce hiç haberim yok canım geçmiş olsun

sağol melek klomen kullanmıştım martta
3 yumurtam vardı..kan testi yapıp pozitif olduğunu öğrendiğim akşamın sabahında
kanamam başladı..o gün bi test daha yaptırdım 75 ten 102 ye yükselmişti ama kanama azaldı ama
sonraki gün 90 lara düştü değer
5 -6 gün sonra da adet oldum ..
doktorun tezine göre çoğul gebelikti zayıf olanlar ilk kanamayla gitti değeri 102 ye yükselten de sonra..

canım yaa çok üzüldüm ama hayırlısı olsun cümlesinin hakkında en azından olduğunu biliyosun bu bile bişe

canım yaa çok üzüldüm ama hayırlısı olsun cümlesinin hakkında en azından olduğunu biliyosun bu bile bişe

tek tesellim o zaten en azından bi yerlerde karşılaşıyo spermle yumurta
hele bi de çoğul olabilir dediğinde daha bi üzüldüm..
düşünsene bi taşla 2..belki 3 kuş vuracaktım
AMA ÖNCE HERŞEYİN HAYIRLISI

klomeni ne için veriyolar ben 3 doktora gittim ısrarla istedim onlarda ısrarla vermediler son 1 yıldır 3 doktor geziyorum biride vermedi hsg normal çıkarsa napıcaklar çok merakediyorum

klomeni ne için veriyolar ben 3 doktora gittim ısrarla istedim onlarda ısrarla vermediler son 1 yıldır 3 doktor geziyorum biride vermedi hsg normal çıkarsa napıcaklar çok merakediyorum

normalde yumurtlama sorunu olanlara veriliyo ama bana vermesinin sebebi yumurtayı çoğaltıp hamile kalma ihtimalini arttırmaktı...elimizde patladı yumurtalar..

aslında hsgyi önce çektirmek daha mantıklı
tüplerde sorun varsa Allah korusun
boşuna hormon yüklemeye gerek yok bünyeye

hsg de temiz çıkarsa o zaman klomn ver uleeeyyyyyynnnn dersin

inş bundan sonra canım peki düşüğün nedeni ne acaba? yine çoğul gebelik olduğu içinmi

doktor ondan olabillir dedi..bir de şeye bağladı..
biz durmamıştık yumurtlama döneminden kanama gelene kadar çalışmıştık
ondan da olabilirmiş..hatta bi keresinde çalışma sonrası leke gelmişti

doktor ondan olabillir dedi..bir de şeye bağladı..
biz durmamıştık yumurtlama döneminden kanama gelene kadar çalışmıştık
ondan da olabilirmiş..hatta bi keresinde çalışma sonrası leke gelmişti

o bendede oldu bi kaç kere hemen sonrasında uçuk pembe bi leke

hakkınızda hyırlısı cancazım üzülme yenden verir inş. mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…