mistrall günün ne kadar geçti hadi yap bence de geçtiyse günün
yarın tekrar test yapcam pozitifse ptesi kan testi yaptırırım açıkcası bu ay yumurtlama günümü takip etmedim ama adet bittikten sonra iki günde bir çalıştım bide benim adet sancılarım var yabence hamilesin,benim regliyi 3 gün geçmişti,silik çizgi çıkmıştı,silikti diğerine göre ama görülüyordu,kanda 451 çıkmıştı,bence kan testi yaptır 2 gün sonra hadi bakalım inşallah,ne zamanlar çalışma olmuştu peki yumurtlamnı takip ettin mi
arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyodum bu ay çok takmadım umudumu kesmiştim yani ama az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda Allahıma şükürler olsun çok net değil ama çok silikte değildi
yarın tekrar test yapcam pozitifse ptesi kan testi yaptırırım açıkcası bu ay yumurtlama günümü takip etmedim ama adet bittikten sonra iki günde bir çalıştım bide benim adet sancılarım var ya
beklemede canım çok sevindim tebrik ederim allah tamamına erdirsin
böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum
adet sancısına takma
benim adet gününün 10 gün öncesinden başlamıştı düşük olduğu ay
cnm daha 1 gün geçti ama normalde çok zamanlıdır.gecikme falan olmaz yani.bu yaşıma kadar 2 kere gecikti.birinde hamileydim diğerindede kiat oluşmuş o yüzden gecikmişGerçi belki yanlış hesap yapıyorumdur.1 günden birşey olmaz..
yarın tekrar test yapcam pozitifse ptesi kan testi yaptırırım açıkcası bu ay yumurtlama günümü takip etmedim ama adet bittikten sonra iki günde bir çalıştım bide benim adet sancılarım var ya
sen düşükmü yaptın ne kadar önce hiç haberim yok canım geçmiş olsun
sırada mistim ve koprim var onlardan da hayırlı haberler alıcaz inşallah
sağol melek klomen kullanmıştım martta
3 yumurtam vardı..kan testi yapıp pozitif olduğunu öğrendiğim akşamın sabahında
kanamam başladı..o gün bi test daha yaptırdım 75 ten 102 ye yükselmişti ama kanama azaldı ama
sonraki gün 90 lara düştü değer
5 -6 gün sonra da adet oldum ..
doktorun tezine göre çoğul gebelikti zayıf olanlar ilk kanamayla gitti değeri 102 ye yükselten de sonra..
canım yaa çok üzüldüm ama hayırlısı olsun cümlesinin hakkında en azından olduğunu biliyosun bu bile bişe
tek tesellim o zaten en azından bi yerlerde karşılaşıyo spermle yumurta
hele bi de çoğul olabilir dediğinde daha bi üzüldüm..
düşünsene bi taşla 2..belki 3 kuş vuracaktım
AMA ÖNCE HERŞEYİN HAYIRLISI
klomeni ne için veriyolar ben 3 doktora gittim ısrarla istedim onlarda ısrarla vermediler son 1 yıldır 3 doktor geziyorum biride vermedi hsg normal çıkarsa napıcaklar çok merakediyorum
normalde yumurtlama sorunu olanlara veriliyo ama bana vermesinin sebebi yumurtayı çoğaltıp hamile kalma ihtimalini arttırmaktı...elimizde patladı yumurtalar..
klomeni ne için veriyolar ben 3 doktora gittim ısrarla istedim onlarda ısrarla vermediler son 1 yıldır 3 doktor geziyorum biride vermedi hsg normal çıkarsa napıcaklar çok merakediyorum
inş bundan sonra canım peki düşüğün nedeni ne acaba? yine çoğul gebelik olduğu içinmi
doktor ondan olabillir dedi..bir de şeye bağladı..
biz durmamıştık yumurtlama döneminden kanama gelene kadar çalışmıştık
ondan da olabilirmiş..hatta bi keresinde çalışma sonrası leke gelmişti
o bendede oldu bi kaç kere hemen sonrasında uçuk pembe bi leke
hakkınızda hyırlısı cancazım üzülme yenden verir inş. mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?