Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende eve gitmek istiom amaaaaaaaaaaa
çok işim var
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bence 3. biri gelip engelleyecek

geldim...yemeğimi yedim kalorilerimi aldım geldim..

ben cemileyide hürremide izlemiyorum.ben sevmiyorum çok fazla entrika içeren dizileri.

geldim...yemeğimi yedim kalorilerimi aldım geldim..

ben cemileyide hürremide izlemiyorum.ben sevmiyorum çok fazla entrika içeren dizileri.

ben de bayılıyorum çok hoşuma gidiyo hele hürrem çok eğlenceli kızın konuşması falan kıyafetler takılar falan da hoşuma gidiyor görsellik güzel

Son düzenleme:
ben de izmir çetesi ve yahşi cazibeyi izliyorum yalnız
sanırım ben de entrika içeren dizileri sevmiyorum
benimde favorilerim yahşi cazibe... çocuklar duymasın ve geniş aileyide izliyorum..
Eğlenmek istiyorum sanırım akşamları :)

ben de bayılıyorum çok hoşuma gidiyo hele hürrem çok eğlenceli kızın konuşması falan kıyafetler takılar falan da hoşuma gidiyor görsellik güzel

kıyafetler güzel evet....

arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyodum bu ay çok takmadım umudumu kesmiştim yani ama az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda Allahıma şükürler olsun çok net değil ama çok silikte değildi

aaaa çok sevindim cnm... hayırlı olsun inşallah..hemen bir kan testi ver istersen

ay beklemede çok sevindim canım ya,hep söylüyorum takmadığımız ay umudumu kestiğimiz ay hamilelik oluyor süper canım,tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

aaaa çok sevindim cnm... hayırlı olsun inşallah..hemen bir kan testi ver istersen

ay beklemede çok sevindim canım ya,hep söylüyorum takmadığımız ay umudumu kestiğimiz ay hamilelik oluyor süper canım,tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

amin çok sağolun biraz beklicem adet günüm geçmedi çünkü yarın ya da öbür gün adet günüm geçsin sonra kan testi yaptırırım inşallah

Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah sağlıkla tamamlatsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…