bugün biraz tembellik yaptım geç kalktım:))iyiyim canım sen nasılsın toparladın mı bakıyım?
toparlanıyorum yavaş yavaş daha kontrole gitmedim ben aslında haftasonu gitsem iyi olacak
bugün burası neden sessiz kimsecikler yok herkes yoğun çalışıyo heralde
sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cemileeeeeeeeeeeee aliyi öldürecekmi???????
sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cemileeeeeeeeeeeee aliyi öldürecekmi???????
geldim...yemeğimi yedim kalorilerimi aldım geldim..
ben cemileyide hürremide izlemiyorum.ben sevmiyorum çok fazla entrika içeren dizileri.
geldim...yemeğimi yedim kalorilerimi aldım geldim..
ben cemileyide hürremide izlemiyorum.ben sevmiyorum çok fazla entrika içeren dizileri.
benimde favorilerim yahşi cazibe... çocuklar duymasın ve geniş aileyide izliyorum..ben de izmir çetesi ve yahşi cazibeyi izliyorum yalnız
sanırım ben de entrika içeren dizileri sevmiyorum
ben de bayılıyorum çok hoşuma gidiyo hele hürrem çok eğlenceli kızın konuşması falan kıyafetler takılar falan da hoşuma gidiyor görsellik güzel
arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyodum bu ay çok takmadım umudumu kesmiştim yani ama az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda Allahıma şükürler olsun çok net değil ama çok silikte değildi
arkadaşlar merhaba uzun zamandır girmiyodum bu ay çok takmadım umudumu kesmiştim yani ama az önce test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda Allahıma şükürler olsun çok net değil ama çok silikte değildi
aaaa çok sevindim cnm... hayırlı olsun inşallah..hemen bir kan testi ver istersen
ay beklemede çok sevindim canım ya,hep söylüyorum takmadığımız ay umudumu kestiğimiz ay hamilelik oluyor süper canım,tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah sağlıkla tamamlatsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?