Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bekle güzelim gelmedikçe umut var
biliyosun idrarda silik bile değildi ama kanda 75 çıktı benim

cumartesiye kadar gelmezse kanda baktır derim ben
ya test bekleyince ikinci çizgi çıkıyo diyolarya 1 saat beklettim yinede çıkmadı ikinci çizgi
eğer cumartesiye kadar olmazsam hem kan veririm negatif çıkarsada doktora giderim heralde.

günaydın canım

sen zaten bu ay umutlu değildin üzülme.. adetten sonra yumurta takibine başlayacaksınız değil mi?
evet cnm yumurta takibine başlıycam eğer kırmızı kart yersem..doktor konusunda yine kararsızım (bu arada ben genelde hep kararsızımdır ) eşim benim sevdiğim doktorun hastanesinde sonuçlar yanlış çıktı diye oraya gitme diyo.şüküşe gideyim dedim.şimdi o da benden test isteyecek ben artık test vermek istemiyorum uzunca bir süre diyo.zeka tahirdede bir sürü doktor var hangisi iyi bilmiyorumki.

günaydın kızlar, yaa bu 4 ziyaretçi niye okuyor topiğimizi
beklemede çok sevindim canım hayırlı olsun,
mistim dur bakalım adet olmadıkça umut var

ya test bekleyince ikinci çizgi çıkıyo diyolarya 1 saat beklettim yinede çıkmadı ikinci çizgi
Eğer cumartesiye kadar olmazsam hem kan veririm negatif çıkarsada doktora giderim heralde..

herşeyin hayırlısı ama inşallah kanda çıkar ve hayırlısı da o olur..

eşin daha rahat olacaksa başka bi yerde yaptırabilir demişti bana
orada yapılması önemli değil yani aldığınız sonuçları göstermeniz yeterli

Günaydın,
Ya benim göğüslerde sızı sertlik kalmadı 2 gündür. Yumuşadılar. Sadece uçlar acıyo.
Cnm sıkıldı anormal bişi mi var kiii:18::18::18:

Dün YOUTUBE den aşılamayı izledim karar verdim bana böyle bişeyi bayıltmadan yapmasınlar
psıkolojım kaldırmaz
izlemek isteyenler : ıntrauterın ınsemınatıon works diye yazın çıkıyo
BEN BİRAZ HASSASIM BU KONUDA MUAYENEDE BILE MIDEM BULANIR BENIM

Son düzenleme:

yaa..kendi yapmak istemez demi illa.
bende diyorum elimizde iki hastaneden sonuç var 3.belki isteyebilir ama büyük bir ihtimal zekai tahiri kabul edecek diyorum...ben bu gidişle şüküşe gidicem valla..adamcağızın kolları falan hala mosmor bir görseniz.garibim helak oldu bebek yolunda

bu arada yolda gelirken nerdeyse karnımı hamileye sürttüm yani..
tren çok kalabalıkdı.karşılıklı duruyoruz ben kilo zannettim.çok kalabalıkdı tabi bu rahatsız oldu baktım karnını tutuyo.hamilemisiniz dedim evet dedi.baktım her yer dolu.yüksek sesle hamile bayan var burda kimse kalkıp yer bile vermiyo dedim.hemen bir adam kalktı yer verdi beraber indik trendende teşekkür ederim falan dedi.kontrole gidiyomuş..ah ah yani azcık temasımız oldu.darısı bulaşmıştır heralde demi

günaydın,
ya benim göğüslerde sızı sertlik kalmadı 2 gündür. Yumuşadılar. Sadece uçlar acıyo.
Cnm sıkıldı anormal bişi mi var kiii:18::18::18:

bişey yoktur kuzum
ama bi gitseydin en azından testi tekrarlasaydın
için rahat oludu aklına kötü şey getirmezdin

bit mi kız bu öyle yaklaşınca bulaşacak

Inşallahhhh bulaşmıştır

bişey yoktur kuzum
ama bi gitseydin en azından testi tekrarlasaydın
için rahat oludu aklına kötü şey getirmezdin

Aklıma gelmedi değil. Bu sabah gideyim diye düşündüm sonra vazgeçtim.
Az önce hamile topiğine sordum. Bi arkadaş cevap vermiş. Olabiliyo öle şeyler diyo. Rahatladım biraz.

Sen o bulaşıkları bizzat yıkat aferin. Dokunma. Bi üzel uyuuu. Gelince de çook yorulmuşum hayatım uyumuşum dersinİnadına yıkamayınca onlar da inat yapıyo.

ama dilimizde darısı bulaşsın diye bir laf vardır. bence doğruluk payını araştırmak lazım

doğruluk payı var mıdır bilmem ama bana biraz batıl gibi geliyor

benim kayınvalidem de son gelişinde başörtülerinden bi tane ver bizim komşunun gelini hamile
karnına sürteyim göndereyim örtün sen de demişti...
ben bozmak istemedim ama eşim çıldırdı resmen hamile kadının karnından medet mi umacaz diye
türbelere gidip bozuk para atıp dilek dileyenlerden ne farkın kaldı diye çıkıştı

kadın tamam bişey demedim oğlum dedi bi daha da konuşmadı:26:

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elmamın oğluşu sapasağlammış rabbime şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haber vereyim dedim

Günaydın bu aradaaaaa

NOT: Çıkçam az sonaaa toplantı varr

yok cnm ben inandığım için demiyorum geyik yapıyorum sadece..
kayınvalidenin dediğide çok saçmaymış ama..
sen yarın gidecekmisin işe?

Sen o bulaşıkları bizzat yıkat aferin. Dokunma. Bi üzel uyuuu. Gelince de çook yorulmuşum hayatım uyumuşum dersinİnadına yıkamayınca onlar da inat yapıyo.

zaten farkında olayın
dinlen sakın mutfağa girme yemek yapmak için diyo (sanki utfakta yemek yapacak yer ve temiz tabak bırakmış gibi) o yapacakmış yemeği, zaten dolapta marineye bırakılmış et var..
zaten hasta ve yorgunum sen gelene kadar yatarım dedim

ama toplıcam o bana sürpriz yapmak için bişeyler planlamış ben de ona bu sürprizi yapayım..

yok cnm ben inandığım için demiyorum geyik yapıyorum sadece..
kayınvalidenin dediğide çok saçmaymış ama..
sen yarın gidecekmisin işe?

tabisi gidicem
aslında beni bu öğleden sonra beklerler ama gitmicem ya
evde işim var gücüm var..
şüke gidicem bi öğleden sonra yumurtanın durumuna göre çalışacaz belki

ELMAYA DA ÇOK ÇOK SEVİNDİM
ELMANIN İÇİNE KURT DÜŞÜREN ŞAHSİYETE DE BURADAN SEVGİLER!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…