bıdıkgülll hoşgeldin kız
kocalara eğitim şart:)
ya test bekleyince ikinci çizgi çıkıyo diyolarya 1 saat beklettim yinede çıkmadı ikinci çizgibekle güzelim gelmedikçe umut var
biliyosun idrarda silik bile değildi ama kanda 75 çıktı benim
cumartesiye kadar gelmezse kanda baktır derim ben
evet cnm yumurta takibine başlıycam eğer kırmızı kart yersem..doktor konusunda yine kararsızım (bu arada ben genelde hep kararsızımdırgünaydın canım
sen zaten bu ay umutlu değildin üzülme.. adetten sonra yumurta takibine başlayacaksınız değil mi?
hoşgeldin kuzucuk
bak ben hastayım benimde öyle başladı hemen ilaç al yoksa fena yapıyoo insanıı:2:
ya test bekleyince ikinci çizgi çıkıyo diyolarya 1 saat beklettim yinede çıkmadı ikinci çizgi
Eğer cumartesiye kadar olmazsam hem kan veririm negatif çıkarsada doktora giderim heralde..
evet cnm yumurta takibine başlıycam eğer kırmızı kart yersem..doktor konusunda yine kararsızım (bu arada ben genelde hep kararsızımdır) eşim benim sevdiğim doktorun hastanesinde sonuçlar yanlış çıktı diye oraya gitme diyo.şüküşe gideyim dedim.şimdi o da benden test isteyecek ben artık test vermek istemiyorum uzunca bir süre diyo.zeka tahirdede bir sürü doktor var hangisi iyi bilmiyorumki.
herşeyin hayırlısı ama inşallah kanda çıkar ve hayırlısı da o olur..
eşin daha rahat olacaksa başka bi yerde yaptırabilir demişti bana
orada yapılması önemli değil yani aldığınız sonuçları göstermeniz yeterli
günaydın,
ya benim göğüslerde sızı sertlik kalmadı 2 gündür. Yumuşadılar. Sadece uçlar acıyo.
Cnm sıkıldı anormal bişi mi var kiii:18::18::18:
yaa..kendi yapmak istemez demi illa.
Bende diyorum elimizde iki hastaneden sonuç var 3.belki isteyebilir ama büyük bir ihtimal zekai tahiri kabul edecek diyorum...ben bu gidişle şüküşe gidicem valla..adamcağızın kolları falan hala mosmor bir görseniz.garibim helak oldu bebek yolunda
Bu arada yolda gelirken nerdeyse karnımı hamileye sürttüm yani..
Tren çok kalabalıkdı.karşılıklı duruyoruz ben kilo zannettim.çok kalabalıkdı tabi bu rahatsız oldu baktım karnını tutuyo.hamilemisiniz dedim evet dedi.baktım her yer dolu.yüksek sesle hamile bayan var burda kimse kalkıp yer bile vermiyo dedim.hemen bir adam kalktı yer verdiBeraber indik trendende teşekkür ederim falan dedi.kontrole gidiyomuş..ah ah yani azcık temasımız oldu.darısı bulaşmıştır heralde demi
bit mi kız bu öyle yaklaşınca bulaşacak
Inşallahhhh bulaşmıştır
bişey yoktur kuzum
ama bi gitseydin en azından testi tekrarlasaydın
için rahat oludu aklına kötü şey getirmezdin
ama dilimizde darısı bulaşsın diye bir laf vardır. bence doğruluk payını araştırmak lazım
doğruluk payı var mıdır bilmem ama bana biraz batıl gibi geliyor
benim kayınvalidem de son gelişinde başörtülerinden bi tane ver bizim komşunun gelini hamile
karnına sürteyim göndereyim örtün sen de demişti...
ben bozmak istemedim ama eşim çıldırdı resmen hamile kadının karnından medet mi umacaz diye
türbelere gidip bozuk para atıp dilek dileyenlerden ne farkın kaldı diye çıkıştı
kadın tamam bişey demedim oğlum dedi bi daha da konuşmadı:26:
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elmamın oğluşu sapasağlammış rabbime şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haber vereyim dedim
Günaydın bu aradaaaaa
NOT: Çıkçam az sonaaa toplantı varr
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haber vereyim dedim
Günaydın bu aradaaaaa
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haber vereyim dedim
Günaydın bu aradaaaaa
Sen o bulaşıkları bizzat yıkat aferin. Dokunma. Bi üzel uyuuu. Gelince de çook yorulmuşum hayatım uyumuşum dersinİnadına yıkamayınca onlar da inat yapıyo.
yok cnm ben inandığım için demiyorum geyik yapıyorum sadece..
kayınvalidenin dediğide çok saçmaymış ama..
sen yarın gidecekmisin işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?