Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Kan testine git bence. En temizi o.. Eyyub sabrı mı var mübarek sende

neden kan vermiyosun_?

kan önemli kuzum
test çizgileri değişik çıkabilir heralde

NOT:Hiçç idrarda 2. çizgiyi görmedim ki bennnnnnnnnnnn

cnm sen idrar testlerine bakma kanda ne çıkacak bakalım.takılma idrar testlerine.

testlerde çizgi var ama hepsi farklı testlerin markalarıda değişik zaten belki ondandır bıdıkcım kan verdim sabah öğleden sonra alıcam

Kan testine git bence. En temizi o.. Eyyub sabrı mı var mübarek sende

canım sigortam yok ya benim... şimdi eğer bebiş yoksa boşuna 45-50 lira kan testi için vermek istemiyorum... eniştem de hava hastanesinde laborant ama ona evde kan veriyorum sabah erkenden... 2 kez yaptırdım prolaktinim yüksek çıktı onlarda.. eniştem de dedi ki yolda belki fazla çalkalanıyor değerler ondan değişik çıkar falan dedi ben pek anlam veremedim sonra zekai tahire gittim 45 kan idrar tahlili 15lira vajinal ultrason.. 15 lira da muayene parası verdim :26::26: sağlık ocaklarında kan için para alırlar mı bilmiyorum ama.. bir araştırayım bakim.. bugün de aile hekimleri yok her perşembe saha çalışmaları var.. idrarda diyorum azıcık silik bile olsa kan testi yaptırırım.. 1 hafta geçti nerdeyse çıkar herhalde varsa..

Beklemede,
Sen şimdi idrar testlerini unut. Yapmadın say düşünme. Kan testi sonucunu bekliyoruz merakla. İnş hayırlı haberle gelirsin.

Anladım cnm..Ama iyi bir marka al o zaman. Ben pek bilmiyorum hiç idrar testi yapmadım.
Kuzum yalnız sen hamiş kalırsan napıcaksın? Düzenli kontrol çok önemli. O zamana sigortan olacak mı?

şu hürremin sonun ızleyemedım uyuyakalmışım noldu sonunda yaw
bide ikidebir gebe kalmasına sinir oluyom bu hürremın

gebeymiş hatun :) bende dizinin ortasında uyuklamışım bugün bakıcam netten kaçırdıklarıma.. valideye gitti söylemeye Mahidevran da ordaydı çatladı kadıncaz (aynen bizim gibi)
sonu da hamile olduğunu Sülümana söylemeye gidiyordu.. Sülüman da has bahçede Leo kişisine resmini çizdiriyordu.. te öylece bitiverdi.. merak ediyorum nezaman yüzyüze gelecekler

mahıdevranı sevmıyoumyaa
haset bı kadın

Anladım cnm..Ama iyi bir marka al o zaman. Ben pek bilmiyorum hiç idrar testi yapmadım.
Kuzum yalnız sen hamiş kalırsan napıcaksın? Düzenli kontrol çok önemli. O zamana sigortan olacak mı?

işte eşimin bu aralar kafası dağınık.. ama mutlaka sigorta başlatılacak.. en azından onunki işlesin ki ben de faydalanayım.. ilk ayda muhtemelen ücretli muayene olurum hani 1ay işlemiş olması gerekiyor ya faydalanabilmek için.. o bakımdan.. zaman daha nelerle karşılaştıracak görelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…