hu huuuu kızlar bu testlerden bişey anladınızmı
Niye sustunuz ayol:)
Herkes nefesi tuttu kopriyi bekliyo
Çatlak bacılarım günaydının...
merak edenlere :) test daha yapmadım cuma sabah yapıcim dediydim.. o da idrar testi olacak... üst sokaktaki eczaneye gidecek gönüllü biri aranıyorbugün 34. gün.. yarın 35 :) :) aşırı göğüs sancısı ve ara sıra soldan iğne gibi batışmalar haricinde başka bişiyim yok.. ara ara da adet oluyomuşum gibi geliyor wc koşuyorum bişşi yok tabi... yarın bakıciiizz
hem bıdık hanım artıkın uzun yazmıcam diyorum ama gene uzuyor bacım ben ne edem
hayır canım o başka suavi bende öyle sanmıştım duyunca ama değilmiş
hayır canım o başka suavi bende öyle sanmıştım duyunca ama değilmiş
neden kan vermiyosun_?
kan önemli kuzum
test çizgileri değişik çıkabilir heralde
NOT:Hiçç idrarda 2. çizgiyi görmedim ki bennnnnnnnnnnn
cnm sen idrar testlerine bakma kanda ne çıkacak bakalım.takılma idrar testlerine.
Kan testine git bence. En temizi o.. Eyyub sabrı mı var mübarek sende
canım sigortam yok ya benim... şimdi eğer bebiş yoksa boşuna 45-50 lira kan testi için vermek istemiyorum... eniştem de hava hastanesinde laborant ama ona evde kan veriyorum sabah erkenden... 2 kez yaptırdım prolaktinim yüksek çıktı onlarda.. eniştem de dedi ki yolda belki fazla çalkalanıyor değerler ondan değişik çıkar falan dedi ben pek anlam veremedim sonra zekai tahire gittim 45 kan idrar tahlili 15lira vajinal ultrason.. 15 lira da muayene parası verdim :26::26: sağlık ocaklarında kan için para alırlar mı bilmiyorum ama.. bir araştırayım bakim.. bugün de aile hekimleri yok her perşembe saha çalışmaları var.. idrarda diyorum azıcık silik bile olsa kan testi yaptırırım.. 1 hafta geçti nerdeyse çıkar herhalde varsa..
şu hürremin sonun ızleyemedım uyuyakalmışım noldu sonunda yaw
bide ikidebir gebe kalmasına sinir oluyom bu hürremın
gebeymiş hatun :) bende dizinin ortasında uyuklamışım bugün bakıcam netten kaçırdıklarıma.. valideye gitti söylemeye Mahidevran da ordaydı çatladı kadıncaz (aynen bizim gibi)
sonu da hamile olduğunu Sülümana söylemeye gidiyordu.. Sülüman da has bahçede Leo kişisine resmini çizdiriyordu.. te öylece bitiverdi.. merak ediyorum nezaman yüzyüze gelecekler
Anladım cnm..Ama iyi bir marka al o zaman. Ben pek bilmiyorum hiç idrar testi yapmadım.
Kuzum yalnız sen hamiş kalırsan napıcaksın? Düzenli kontrol çok önemli. O zamana sigortan olacak mı?
mahıdevranı sevmıyoumyaa
haset bı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?