Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Kopriiiiiii,bu haber beni kopardı sevinçten vallaaaaa..Çooook sevindim arkadaşımmmmm....

Allaha tamamını erdirsinnn,,darısı başımıza inşallahhhh...

Ben de dün gece k.rengi akıntım olmuş,kesin geliyor kırmızılar dedim.ama gün içinde de kahve akıntı gelmeye devam etti,ya sökülemiyorum ya da beynim hormonlarımla oyun oynuyor

gelmesin diye etkiliyorum kendimi sanırım...Geleceksen gel ama demi yaniiii...

ben geldim sonucumu aldım beta hcg 166.61 hamileyiiiimmm darısı başınıza

ayyyyyy...Maşallahhhhhhh yaaaa ...
Tüylerim diken diken oluyor her hamileyim diyeni okuyunca.....

Canım gözün aydınnnn...Çooookkk mutlu oldummm senin adına ....

Haydin o zaman halayaaaa

Dualarında bizi unutmaaaa...

Kızlar hamişler çoğaldı ,yaa çok az kişi kaldıkkk...

teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhh

idrar testi yapınca söylemiştim hemen sevinmeyelim sonra üzülürüz dedi kan testini alınca söyledim artık sevinebiliriz dedi

sen ne zamandır deniyodun canım
sizlerden böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın inşallah
ama benim kendi adıma umudum azalıyo her geçen gün

sizlerden böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın inşallah

ben evlendiğimden beri korunmadım bu ay 10. ayımdı yani 10 aydır deniyodum çok şükür bu güne kısmetmiş

umutsuzluk yok eraycım her şeyin bir zamanı var demek ki o zaman bu zaman değilmiş takdir allahın
bak ben sevindim hamileyim diye sonra boş gebelik yaşadım hayırlısı böyleymiş demek ki ama hiç umudumu kaybetmedim şimdi üç ay beklicem sonra çalışmalara devam yılmak yok

ben evlendiğimden beri korunmadım bu ay 10. ayımdı yani 10 aydır deniyodum çok şükür bu güne kısmetmiş

evet her şeyin bi zamanı var kısmetse olur biliyorum da bi de eşim olmayınca daha da zor gibi geliyo hamile kalmam
geçen sene ekimden beri deniyoruz
şimdi kısmetse eşim eve ekim kasım gibi kesin dönüş yapar tekrar tedaviye başlarım
kısmet belkide eşimin geldiği bi gün olur arada nasibimde varsa ikincide olur
inşallah seninde benimde olacak hayırlısıyla ben çok inanıyorum ve pozitif düşünüyorum da bazen de olmıcakmış gibi geliyo
karışığım bu aralar duygusal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…