ya kızlar nasıl bi duyguymuş bu böyle.. gelene gidene tüm dişlerimi sergiliyorum.. bir yandan da kocama ulaşamıyorum.. şarjı bitti sabah ... az önce yeğenim geldi bişiy diyemedim kan testini görmeden kendimi kaptırmak istemiyorum.. 7 ay önce ilk denediğim ayda 3 test yaptım negatif çıkınca.. böyle bi acaip oldum... idrarı da damlatınca böle mosmor hemencecik çıkıverdi 5dk bekmeme gerek kalmadı bile
ben geldim sonucumu aldım beta hcg 166.61 hamileyiiiimmm darısı başınıza
ayyyyyy...Maşallahhhhhhh yaaaa ...
Tüylerim diken diken oluyor her hamileyim diyeni okuyunca.....
Canım gözün aydınnnn...Çooookkk mutlu oldummm senin adına ....
Haydin o zaman halayaaaa
Dualarında bizi unutmaaaa...
Kızlar hamişler çoğaldı ,yaa çok az kişi kaldıkkk...
teşekkürler kızlar en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inşallah bu duyguyu
başka kim hamilee
eşine söyledin mi canım haberi varmı anlatsana
koprina çift çizgiyi gördü kan testine gitti sanırım şimdi
idrar testi yapınca söylemiştim hemen sevinmeyelim sonra üzülürüz dedi kan testini alınca söyledim artık sevinebiliriz dedi
sen ne zamandır deniyodun canım
sizlerden böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın inşallah
ama benim kendi adıma umudum azalıyo her geçen gün
sen ne zamandır deniyodun canım
sizlerden böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın inşallah
ama benim kendi adıma umudum azalıyo her geçen gün
ben evlendiğimden beri korunmadım bu ay 10. ayımdı yani 10 aydır deniyodum çok şükür bu güne kısmetmiş
umutsuzluk yok eraycım her şeyin bir zamanı var demek ki o zaman bu zaman değilmiş takdir allahın
bak ben sevindim hamileyim diye sonra boş gebelik yaşadım hayırlısı böyleymiş demek ki ama hiç umudumu kaybetmedim şimdi üç ay beklicem sonra çalışmalara devam yılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?