Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

itiraf ediyorum ben akşam test yapıcam dayanamıyorum beklemeye
bu ay benim ara kanamam oldu bi kaç topikte yazdım yerleşme kanaması olabilir dediler umutlandım
varsa da yoksa da bilmek istiyorum
ayrıca da günüm geçmedi daha yarın ama sabırsızlanıyorum

akşam yapma akşam yapmaaaaaaaaaaaaaa
sabah yap ilk çişinle

ayy hadi hayırlısıııı

craftycim yöneticilere eski topikteki resmi kaldırmaları için nasıl mesaj atıcam nerden yazıcam sen biliyorsundur kesin?

şimdi yapppp
ikindi çişinle :)
mübarek cuma
hadi yap da gel

evde test yok ki akşam dışarı çıkcam ancak o zaman alabilirim
bide garip benim her ay göğüsler bomba olurdu bu ay varlıklarını bile hissetmiyorum belirti olarak
herkes göğüslerden anlamış benimkiler aynı duruyo

her ay hamile değildin..

hoşgeldin naptın???
en son yumurtan 16mmdi
noldu????

beklemedeyim ya aslında karışık bi durum var doktora sordum ama verdiği cevaptan da pek bişi anlamadım :S şimdi size anlatsam bilirmisiniz?

normalde ben progestan kullanıyorum adet olmak için ve 26-27 günde bi adet oluyorum ama bu ay klomen kullandım progestan kullanmadım ya 14.gün cyclo progynova verdi doktor 17. gün 16mm yumurtam vardı en son o zaman gittim. ilaç bitene kadar devam et dedi şimdi 26. günüm. aslında adet olmam lazım ama ilacım bitmesine 10 gün var. acaba ilaç bitince mi adet olucam ben onu bilemedim :44::44:

ivet o ilaç bitmeden adet olmazsın
17.günde 16 mm se günde 2mm büyüyo 2 gün byüse 20mm olur 1 gün daha geçer 22 mm olur çatlar sonra 2 gün geçer..etti sana 22 gün...çatladıktan sonra 14.gün adet olacağını varsayarsak
senin adet biraz şaşacak bu ay ama inşallah sonu güzel olur...adet tarihine daha 10-11 gün var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…