Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canım benim bahtında da ömründe güzel olsun inşallah
ben şimdi senden doğacak bebeleri merak etti
Nasıl şirin olurlar maviş maviş

amin ablam senin de kızının da inşallah

aahhh ah hayırlısıyla bi doğsa o sıpa
maviş olmasa da olur (malum babanın gözler gayferengi :)

Demek tek çizgi gördün hee
allahtan hayırlısı abbacık..bu ay hamilemiz oldu nasılsa biz de mayısı şenlendiririz inşallah

valla 7 nci tek çizgiyi gördüm alıştım galiba sonuca hiç üzülmedim
mayısı sana bıraktım ben haziran da olablir bana artık gerçekten umursamıyorum diyorum bişey oluyo aklım karışıyo bu ay çok rahattım ki ara kanama olunca dengem şaştı
heralde stresten oldu diyorum dişçi fobim yüzünden

eğer adetini şaşırtacak kadar fobin varsa allah seni bi daha o kultuğa oturtmasın
Ama yine de kırmızı gelmedikçe ümit var canımcımm

amin ablam senin de kızının da inşallah

aahhh ah hayırlısıyla bi doğsa o sıpa
maviş olmasa da olur (malum babanın gözler gayferengi :)

sen hamile kalınca bebiş tekmelerken kendine bak ben hep eltimin büyük kızına baktım sanada çok banziyo yüzü siması çok benzettim
benim eşim yeşil gözlü kızım babasının kopyası bana hiç benzememiş amaaaannn iyikide benzememiş

eğer adetini şaşırtacak kadar fobin varsa allah seni bi daha o kultuğa oturtmasın
Ama yine de kırmızı gelmedikçe ümit var canımcımm

valla bi dişçi bi gökgürültüsü ikisinde çok tırsarım :78::78::78::78::78:
testi erken yaptım zaten kırmızıları bekliyom şimdi bugün 26 nci günüm 29 ncu günde bile regl olmuşluğum var
bakalım kısmet bekliyorum şimdi
ama bebek olsaydı silik falan çıkardı heralde

yok canım benim idrar testine güvenim yok
düşük yaptığım ay silik bile çıkmamıştı idrarda bildiğin kabak gibi bembeyazdı 2. çizginin yeri..ama ertesi akşam kanda 75 çıktı hcg..o yüzden bekle adet günün geçince tekrar yap

ayrıca kendine haksızlık etme..sen de güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…