Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

hmm puff 10 gün beklemek de sıkıcı ya :) ama bana çatlamadı gibi gelio bu ay hiç heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi bakalım nasip kısmet en azından yumurtam oldu

hmm puff 10 gün beklemek de sıkıcı ya :) ama bana çatlamadı gibi gelio bu ay hiç heveslendirmemeye çalışıyorum kendimi bakalım nasip kısmet en azından yumurtam oldu

bi taakine 16mmde bırakma yumurtanı 19-20 mm i görünce çatlatma iğnesi yaptır..çatlaması garanti olur

dayanamadım test yapttım tek çizgi yine kısmet diyorum hayırlısı allahtan hiçç üzülmedim yine nedense alıştım galiba tek çizgiye neyse bi gün bende allahın izniyle göricem nasılsa çift çizgiyi inanıyorum canı gönülden

hayırlısı olsun canım ne yapalım bu ay değilmiş zamanı demekki

kızlar fotolar paylaşılmış yine kaçırmışım ben

izin alıp eve geldim yarında çalışmayacağım yoksa iyileşemeyeceğim sanırım

mistim artık üzülme canım eşlerimiz bizim kadar düşünceli davranamıyorlar malesef ...
eminim ki seni kırmak için söylememiştir. lütfen eşinle konuş buna ne kadar üzüldüğünü, senin ne zor zamanlar geçirdiğini anlat.kendiliğinden anlamasını bekleme çünkü erkekler bazı şeyler gözlerine sokulmadan anlamıyorlar. sen ona destek oldun şimdi onun sana destek olması lazım kendini yıpratma canım

kızlar fotolar paylaşılmış yine kaçırmışım ben

izin alıp eve geldim yarında çalışmayacağım yoksa iyileşemeyeceğim sanırım

iyi etmişsin sevocumm ben de perşembe tüm gün evdeydim, burun kaşıntım gribe çeviremedi
istirahat şart

tabi ablam bi kez görmüşsün kızın olmuş bi daha görürsün Allahın izniyle

Demek tek çizgi gördün hee
allahtan hayırlısı abbacık..bu ay hamilemiz oldu nasılsa biz de mayısı şenlendiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…