Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

eşim kayınımı markete götürdü kaydı gene bize en az 50 lira.. eşim de gelince ona fırça kayacak farkında değil.. aptal sarışın hikayelerine artık inanmaya başlıcam.. kocam sarışın ya (sarışın hatunlar alınmasın sakın ha ben de bir ara sarışındım) ki orjinal saçım da sarı demesekte açık kumral

sevsena mistik nerdesiniz kızlar.. işleriniz yoğun sanırım..
sevom senin patron takip ediyor mu seni.. hani demiştin ya laf etmiş nete girmene..

sevsena mistik nerdesiniz kızlar.. işleriniz yoğun sanırım..
sevom senin patron takip ediyor mu seni.. hani demiştin ya laf etmiş nete girmene..

ederse etsin boşver
anca okudum yazdıklarınızı valla
artık yaz saati uygulamasına istinaden saat 19:00 itibariyle çıkıcaz akşam

ay yaz saati falan çok güzel de... bazen keşke firmada çalışsam diyorum çıkış saatim belli olur kocamla akşamları dolaşırdım diye düşünüyorum.. havalar ısındıkca dükkana kapanıyoruz gezmeye çıkan çok belki satış olur diye duruyoruz, inşallah bereketli olur bizim için..

kızlar erken gebelik topiğinde bi hamilelik belirleme şekli söylediler.. idrarınızı bi kaba yapıosunuz sonra içine yarım limon sıkıyorsunuz ve içinde çıkan tortular dibe çökerse hamilesin eğer yüzeye çıkarsa değilsin dediler yaptım dibe çöktü...

not: crafty beni parçalayacak.. ama hala istemiyorum bu sıralar çocuk yaa...

şebneeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sence sadece craftymi parçalıcak seniiiiii

bide karbonatlısı var dı o testin demi
böle giderse iyice tırlıcaz idrarı kanı geçtim artık limondan medet umuyoruz allah akıl fikir versin şebooooo

bu gece de yalnızsın galiba
benimkide geç gelicek can sıkıntısından ne yapcağımızı şaşırdık
el işi yapmıyomusun seboo iyi geliyo insanın kafası dağılıyo

evte cnm eşim gelmeyecek bu gecede.. yok yaa ben o konularda biraz sabırsızım gelemiyorum örgüye falan beceremeyince çok sinir oluyorum..

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
tgba87

bir tek ben varım çok ıssız bu topik korktummm bennn :18::18::18::18: herkesler yatmaya gitmiş iyi gecelerrrrrr

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
tgba87

bir tek ben varım çok ıssız bu topik korktummm bennn :18::18::18::18: herkesler yatmaya gitmiş iyi gecelerrrrrr

bende de bi damla uyku yok dolanıyorum buralarda...

seboşş aynen bendede uyku yok amaaa gidip uyumaya çalışsam iyi olucak sanırım sabah erken kalkmam gerekk iş var temizlik var çarşı işlerim var çok işim var çoookkk

oo bencede hemmen yat... direncin kalmaz o akdar işi yapmaya yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…