sevsena mistik nerdesiniz kızlar.. işleriniz yoğun sanırım..
sevom senin patron takip ediyor mu seni.. hani demiştin ya laf etmiş nete girmene..
kızlar erken gebelik topiğinde bi hamilelik belirleme şekli söylediler.. idrarınızı bi kaba yapıosunuz sonra içine yarım limon sıkıyorsunuz ve içinde çıkan tortular dibe çökerse hamilesin eğer yüzeye çıkarsa değilsin dediler yaptım dibe çöktü...
not: crafty beni parçalayacak.. ama hala istemiyorum bu sıralar çocuk yaa...
şebneeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sence sadece craftymi parçalıcak seniiiiii
anaaaammmm yakalandım.. tamam yaaa... ağlarım ama..
sitem sevgiden doqar cnm ilerde üzülme diye bütün bunlarr
kızlar erken gebelik topiğinde bi hamilelik belirleme şekli söylediler.. idrarınızı bi kaba yapıosunuz sonra içine yarım limon sıkıyorsunuz ve içinde çıkan tortular dibe çökerse hamilesin eğer yüzeye çıkarsa değilsin dediler yaptım dibe çöktü...
not: crafty beni parçalayacak.. ama hala istemiyorum bu sıralar çocuk yaa...
bide karbonatlısı var dı o testin demi
böle giderse iyice tırlıcaz idrarı kanı geçtim artık limondan medet umuyoruz allah akıl fikir versin şebooooo
amaan maksat aksiyon olsun..
bu gece de yalnızsın galiba
benimkide geç gelicek can sıkıntısından ne yapcağımızı şaşırdık
el işi yapmıyomusun seboo iyi geliyo insanın kafası dağılıyo
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
tgba87
bir tek ben varım çok ıssız bu topik korktummm bennn :18::18::18::18: herkesler yatmaya gitmiş iyi gecelerrrrrr
bende de bi damla uyku yok dolanıyorum buralarda...
seboşş aynen bendede uyku yok amaaa gidip uyumaya çalışsam iyi olucak sanırım sabah erken kalkmam gerekk iş var temizlik var çarşı işlerim var çok işim var çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?