Cnm şükran her muayeneye gidişinde muayene ücreti alıyormu senden?
sadece geçen ay klomenden sonra yumurtalara bakmak için gittiğimde almadı
önceki muayene ile arasında 1 hafta vardı o yüzdenmiş
14 gün geçmesi gerekiyomuş yeni ücret alabilmesi için
dün indirimden 2 tane kaşe çok şık kaban aldım biri krem biri kırmızı 50 lira
ama yaz geldi giyemicem seneyede koca göbüş olcam inşallah seneyede giyemicem
eeeee boşuna mı aldım şimdi
olsunböle oluyumda farketmez
ben acaba fatih üniversitesinemi başlasam diye düşünüyorum.eşimin işyerinin anlaşması var orayla.doktorlarıda araştırdım iyi diyolar ama.eşimin testini falan orda yaptırırız diye düşünüyorum.yada seboşun yengesinin doktoruna zekai tahir burakamı gitsem acaba.kararsız kaldım ikisi arasında.
Fatih üniversitesine gidersem aylin ayrım iyi diyolar ona gidicem :26:
olsun bebiş olsun da sonra kilo verirsin giyersin :) derdin o olsun...
bende geçen hafta LCW gittim yeni sezon ürünler pahalı yaw.. hep diyorum sezon sonunda alıcam da olmuyor.. herzaman para çıkışmıyorgittim çok hoş spor pantolon aldım alttan bağcıklı falan lacivert .. (44 beden) ayıptır sülemesi.. ayol 3 sene önce 40 beden rahat geliyodu noldum ben böyle.. 2 tane de uzun kollu penye aldım :) 75lira kazıklandım çıktım pantolona para yetiştiremiyorum.. kilolu oldupum için sürtünmekten yıpranıyor güzelim pantoloncuklar..
fatih hastanesinin iyi olduğunu duymuştum
ama sabah bahsetmiştim bi arkadaşa kesede bebek yok demiş doktor..4 gün sonra kürtajdan önceki ön muayenede bebeği görmüş hadi iyisiniz bebek var demiş..o arkadaş fatih hastanesinde kontrol olmuştu
doktordan doktora fark var tabi
bizde sezon başı lcw den kızıma mont yamurluk almiştık ama uygundu fiyatlar burada outlet mazası var fiyatlar makul
bende kendime kazak almıştım iki yıkamada tüylendi hiç beğenmedim lcw ürünlerini
benim de pantolonların üst bacakları aşınıyo gerisi sapasağlam duruyo
bizde sezon başı lcw den kızıma mont yamurluk almiştık ama uygundu fiyatlar burada outlet mazası var fiyatlar makul
bende kendime kazak almıştım iki yıkamada tüylendi hiç beğenmedim lcw ürünlerini
benim de pantolonların üst bacakları aşınıyo gerisi sapasağlam duruyo
sana bişey diyimmi aramızda kalsın..
Ben zaten bu gidişle şükran hanıma gidicem yine.internetten araştırıyorum en uygun ve en çok tavsiye edilen yine o
düşündüö de ben lcw dan sadece 1 kazak almışım geri kalanlar yazlık ve pantolon hep.. o kazak ta sapasağlam.. bazıları uygun oluyor 10-15liraya ama gözüm tutmuyor tüyleneceği belli oluyor bazı kumaşların.. o aldığım kazağa 25tl vermiştim sezon sonuydu yanılmıyorsam.. keşke imkanım olsa da kış sezonu sonunla alıp bi sonraki kız giysemcollezione'den aldıydım kısa kollu sweater mi desem ne desem 2 yıldır giyiyorum 1 alana 1 bedavaydı .. tanesi 20liraya geldi.. hiç daha tüylenmedi.. genelde collezionun ürünlerini beğenmem de.. işte.. gözüme kestirirsem alıyorum.. eşim de zaten Nike ve levis hastası.. vazgeçiremiyorum adamı
kürkçü dükkanı orası
ben de değiştireyim diye düşündüm sen öyle söyleyince
ama yine oraya gidiyorum yine oraya
beni odasına aldı sonra aşılama yapacam biraz bekle dedi
dudakları pıtır pıtırdı sanırım okuyodu içinden
çok etkilendim görünce..sevgim daha da arttı
ben acaba fatih üniversitesinemi başlasam diye düşünüyorum.eşimin işyerinin anlaşması var orayla.doktorlarıda araştırdım iyi diyolar ama.eşimin testini falan orda yaptırırız diye düşünüyorum.yada seboşun yengesinin doktoruna zekai tahir burakamı gitsem acaba.kararsız kaldım ikisi arasında.
Fatih üniversitesine gidersem aylin ayrım iyi diyolar ona gidicem :26:
Walla ii diyen de var kötü diyen de...Ben Şükran'a gidiyodum. Mantarım geçmedi, bitane kistim vardı küçülüyo derken devl hast.e bi gittim 2 olmuş filan...Eşimin de ısrarıyla Fatih'e başladım. Nermin Hn var orda ben memnunum şimdilik çok şeker bi doktor. Her şeyi ayrıntısıyla anlatıyo bütün sorularıma cevap veriyo. Şükran biraz geciştiriyo gibiydi bilemiyorum belki yoğunluktandır....
aaaaaaa.... bıdığım eğer öyleyse ben kesin giderim ona..çok etkilendim ya
yer gök dua ile.ayy valla çok etkilendim.tamam bacım ordayım bundan sonra.
valla bilemiyorum kızlar biraz da içinin ısınmasıyla alakalı sanırım
lokmanhekim etlik hast. bi doktora gitmiştim
sebahat hanım...vajinal ultrason yaptıramadım o kadar eksi bi elektrik aldım
(evlilik programlarına döndü bu da)
ben kaçtımmm
aynen valla eşimin lcw pantolonları da öyle
afedersiniz popo kısmı aşınmaktan yırtılıyo ama paçalar sapasağlam
renk ve tasarımlarını beğeniyorum ama ürün kalitesi için aynı şeyi söyleyemem
valla bilemiyorum kızlar biraz da içinin ısınmasıyla alakalı sanırım
lokmanhekim etlik hast. bi doktora gitmiştim
sebahat hanım...vajinal ultrason yaptıramadım o kadar eksi bi elektrik aldım
(evlilik programlarına döndü bu da)
ben kaçtımmm
selam kızlarrr
yeni topiğiniz hayırlı olsunnnn
bol bebikleri günler inşallah
kızlar baş ağrısı başladı kasıklarda sancı geliyor benim ki teste meste gerek kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?