Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kız yazdım ya okumadın mı
3 tane okudum net rakam yani

görmemişim aplam
sağolasınnn
Allah hayati fonksiyonlarına (üreme başta olmak üzere) zeval vermesin

doktora didicem bu akşam inşallah
bakalım klomensiz bünye kaç mm yumurta üretti :44:

Ya aynen ben de böle senaryo gibi rüyalar görürüm. Eşime anlattığımda kurmuşsun yine der:))

bende eşime anlattığımda adam gözleri pörtletti bana bakıyor.. kızım senin ne işin var burda diyor, konservatuara yazılaydın ünlü olurdun belki diyor kahkahayla karışık

miki diyorum bende
bu ay sana noldu canım çok sabırsıssın niyeki acep

Sorma erce ben deli gibi 10 gün önceden bir tahlil yaptırdım ilk çıktı 0.22 hiç çıkmazdı 2 gün sonraa dayanamadım yine yaptırdım 1.20 çıktı şimdide tahlil yaptırmıyorum bekleyeim diyee amaa baş dönmem falan var çok karışık ee yumurtlamada bu ay 49.9 çıktı rahim filmi çekindim acaba hamilemiiyim diyee böyle yiyip bitirdim kendimiii:18::18::18::18: çok sabırsız davrandım çok kafam karıştı malesef böylşe işte ercecim:97::97::97::97:

MİKİ DİYEN:MİSTRAL.TİRİLAYLOM .ERCE

TİKİ DİYEN :GIDACIM SEBOŞ KOPRİNA akıllı bııdıkk

görmemişim aplam
sağolasınnn
Allah hayati fonksiyonlarına (üreme başta olmak üzere) zeval vermesin

doktora didicem bu akşam inşallah
bakalım klomensiz bünye kaç mm yumurta üretti :44:

alemsin valla çok güldüm
ezanda okunuyo burda dualarınada amiiiiinnnn diyorum
niye bu ay klomen içmedin bana doktor 3 aylık verdi 3 ay içicem taabiii bu ay hamile kalmazsam

az daha yemeklerimi yakıyodum mercimek çorbası yarım saattir düdüklüde pişiyo bakalım içinden ne çıkcak neyseki öbür yemeği kurtardım

alemsin valla çok güldüm
ezanda okunuyo burda dualarınada amiiiiinnnn diyorum
niye bu ay klomen içmedin bana doktor 3 aylık verdi 3 ay içicem taabiii bu ay hamile kalmazsam

benim geçen ay kimyasal oldu ya
hcg 75 çıktı, sabahında kanama oldu sonraki gün 102 çıktı o zaman doktor çoğul dedi
hem kanam olup hem de yükselemezmiş...üstelik 75 le bile kanama başlamazmış
zira hcg 16 ya inince başladı kanamam son kanama
bu ay klomen alma tek yumurtayı çatlatalım dedi
coğul olunca hatlar karışmış hepsi gitmiş teker teker

gıdacım çaktırma tamamlansın diye bekliyorummm bende geç döllenmeyle hamiş kalıcammm amaa çabuk miki diyinnn Craftyniiinnn bebişe miki mi diyonuzz sizzzz oyyy yerim bennn o bebişiiii...Demekki mikiii iyi bir şey var olan bişey varsa miki dedim ammaaa tikiii dediniz sizdeee bende miki diyorum dörde dört olduuuu buda demek oluyoki geç döllenmeeee

evet şüküşe gidicem
sana tirilaylomla mistrallin selamı var diyim
düşünsün durdun kim onlar diye

Cnm şükran her muayeneye gidişinde muayene ücreti alıyormu senden?

anladım canım hayırlısı allahtan diyelim
ne çok şey biliyosun valla doktora gitmeye gerek yok yani pratisyen hekimlerim benim
bende bu ay yumoşlarımı gördüm sonrada çalışma yapınca daha bi umutluyum artık

ben yorum yapmıcam diyorum ama dayanamıyorum .. aşkitom.. gülüm.. tubişim.. :) örnek1: ekim ayı tahlilim bhcg: 1,22.. aynı akşam adet oldum.. örnek2: kasım ayı tahlili bhcg : 0,5 ... örnek 3 aralık ayı 0,42 yada 0,46...
örnek 1-1 : Cano: gününe 6 gün kala yaptı 0,3 çıktı gününden 4 gün sonra 1299 mu neydi bhcg.. SABIRRR et biraaazz.. erkenden başlıyorsun sonra kendini kurmaktan üzüyorsun..
kız bebeen inat edecek vallahi onu da üzme..

ben de akşama bakla yapacam
eve gider gitmez koyarım ocağa diye dünden temizleyip kırıp dolaba koymuştum
sabah bi baktım kırılan yerler kapkara olmuş

napak pişirip yicez kara kura

kızzzz
baklaları unlu suda beklet
kararır elbet diğer türlü

haklısınnn valla bu işler çok karışık sabır gerekiyor kiminde yükseliyor kiminde yükselmiyor bekleyip görcez ya fos çıkıcak yadaa hamiş kalıcammm herşeyin hayırlısııı sabretcemmm sabretcemmm ve bekliycemmmm

dün indirimden 2 tane kaşe çok şık kaban aldım biri krem biri kırmızı 50 lira
ama yaz geldi giyemicem seneyede koca göbüş olcam inşallah seneyede giyemicem
eeeee boşuna mı aldım şimdi
olsun böle oluyumda farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…