iyiyiz korpina teyzesioy maşallah 20 haftalık olmuş bücür...kendini nasıl hissediyorsun canım
günaydın kızlar
merak ettim bakalım nisanın ilk hamilesi kim olacak
3 yazabilirsiniz bana
günaydın cici anne
bitirelim demi akıllımın yasinlerini..
5 tane ben okurum.18 + 5 = 23
41 - 23 = 18 kaldı.kalanlardanda eksik olursa yine okurum..hadi kaç kişiyiz şurda...
herkes okuyabileceği rakamı yazsın lütfen ve cumaya kadar bitirelim...
biliyosunuz gecen hafta ist te babamın yanındaydım ameliyat oldu vs.gitmeden önce babamın rahatsız olduğunu herkes biliyo.eşim zaten bnm gideceğimi hergün konuştuğu annesine ablasına söylüyor.ben de gitmeden önce görümcemle konuşurken söylemiştim.neyse ist e gittim ameliyata girdi çıktı ben döndüm hala kayınvalidem arayıp geçmiş olsun demedi.Annemi aradı konuştular benle tık yok.Hiç de yapmaz şaşırdım bekledim.Döndüm eve eşim habr veriyo geldik diye beni isteyip yine geçmiş olsun neyaptınız demiyo..acaba aradı da ben mi unuttum diyorum ama yok eşime de söyledim aramadı annen diye.
Dün akşam aradı sonunda ,bende niye aramadı diyodum, dedim.ben sana kırıldım demez mi ben giderken anne gidiyorum dememişim aramamışım onu..ben taile gezmeye gitmiyorum ki dedim hastası olan bnm senın benı arayıp geçmiş olsun demen lazımdı dedim.bende senden bekledim dedim.Neyse yemeğe falan çağırdı uzatmadık ama çok sinirlendim.
eşime sordum sen de mi öyle düşünüyosun diye.arayabilirdin demez mi .Ben de bana hak versen saşardım zaten dedim.
Ailesi söz konusu oldu mu hep ben haksızım hep onlar tutar. ben de benim ailemin ne kirli çamaşırı varsa ortaya dökerim anlatırım kızarım ..ama onunkiler hep doğru..
Çook sinirlendim küstüm sonra konuşmadım hiç doğru düzgün.Haklı değil miyim?
kırmızı yemedin miydi sen???
gününüz aydın olsun güzel arkadaşlarım
Yasin konusunda biraz tembellik etmişiz bi hız versek ii olur mistim haklısın
3 yazabilirsiniz bana
bende 3 tane okurum cnm...
Sonuna kadar haklısın cnm sakın alttan alma. Sen alttan aldıkça daha da tepene çıkarlarrr...Anladığım kadarıyla sen onu alıştırmışsın. Her gittiğinde arıyo muydun böyle?
18-6 = 12 kalan..
yokmu artıran hadi..duası akıllıma sevabı size yokmu artıran
biliyosunuz gecen hafta ist te babamın yanındaydım ameliyat oldu vs.gitmeden önce babamın rahatsız olduğunu herkes biliyo.eşim zaten bnm gideceğimi hergün konuştuğu annesine ablasına söylüyor.ben de gitmeden önce görümcemle konuşurken söylemiştim.neyse ist e gittim ameliyata girdi çıktı ben döndüm hala kayınvalidem arayıp geçmiş olsun demedi.Annemi aradı konuştular benle tık yok.Hiç de yapmaz şaşırdım bekledim.Döndüm eve eşim habr veriyo geldik diye beni isteyip yine geçmiş olsun neyaptınız demiyo..acaba aradı da ben mi unuttum diyorum ama yok eşime de söyledim aramadı annen diye.
Dün akşam aradı sonunda ,bende niye aramadı diyodum, dedim.ben sana kırıldım demez mi ben giderken anne gidiyorum dememişim aramamışım onu..ben taile gezmeye gitmiyorum ki dedim hastası olan bnm senın benı arayıp geçmiş olsun demen lazımdı dedim.bende senden bekledim dedim.Neyse yemeğe falan çağırdı uzatmadık ama çok sinirlendim.
eşime sordum sen de mi öyle düşünüyosun diye.arayabilirdin demez mi .Ben de bana hak versen saşardım zaten dedim.
Ailesi söz konusu oldu mu hep ben haksızım hep onlar tutar. ben de benim ailemin ne kirli çamaşırı varsa ortaya dökerim anlatırım kızarım ..ama onunkiler hep doğru..
Çook sinirlendim küstüm sonra konuşmadım hiç doğru düzgün.Haklı değil miyim?
çok yaşa emiii
ben de okuyacam bu akşam ve yarın sabah
eşim de okur benimle
4 adet daha düş bakem
12-4 =8 kalan..
hadi kızlar...yokmu okuyacak..
Yediim. Olsun sözüm var. Cumaya kadar biter. 2günde okurum ben onları merak etme sen:)
haklısın aman salla bi garip oluolar zaten
yırtınıodu kayınvalidem bebek bebek die
1 kere aramadı beni nasılsın die sallaaaaa
takma kafana
kendileri bilir
haklısın aman salla bi garip oluolar zaten
yırtınıodu kayınvalidem bebek bebek die
1 kere aramadı beni nasılsın die sallaaaaa
takma kafana
kendileri bilir
Cnm yaptığımız ne ki 15 dak.mızı alır en fazla.Poti gibi dualarımız kabul olsun inş cnm.sağol Allah razı olsun
pınarım senden de..çok sağolun Allah dualarınızı kabul etsin sizin de
aman bencede sallayın...
benim kayınvalidede taşındıya..salonuna halısı uymamış..benim bebek odası diye ayırdığımız bir odam var evimde..eşimin bilgisayarı falan duruyo..eşim orda çalışır hep.yani kullanıyoruz odayı..kayınvalidem anneme diyomuşki zaten onlar o odayı çok kullanmıyo halısını ben alayım bari o odanın diyomuş..lafa bak.utanmasa aldığı herşeyi geri isteyecek benden.bir kızdım bendebenden gelip isteyemiyoda annemin onayını bekliyo birde ya..
aman bencede sallayın...
benim kayınvalidede taşındıya..salonuna halısı uymamış..benim bebek odası diye ayırdığımız bir odam var evimde..eşimin bilgisayarı falan duruyo..eşim orda çalışır hep.yani kullanıyoruz odayı..kayınvalidem anneme diyomuşki zaten onlar o odayı çok kullanmıyo halısını ben alayım bari o odanın diyomuş..lafa bak.utanmasa aldığı herşeyi geri isteyecek benden.bir kızdım bendebenden gelip isteyemiyoda annemin onayını bekliyo birde ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?