Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

oy maşallah 20 haftalık olmuş bücür... kendini nasıl hissediyorsun canım
iyiyiz korpina teyzesi büyüyoruz hayırlısıyla..ağırlık yapmaya başladı bile
darısı başınıza canım inşallah

günaydın kızlar
merak ettim bakalım nisanın ilk hamilesi kim olacak

drgks sen hamiş misin canımmm ? şimdi gördüm valla ticker da..yanlış anlamadım dimi :26:

biliyosunuz gecen hafta ist te babamın yanındaydım ameliyat oldu vs.gitmeden önce babamın rahatsız olduğunu herkes biliyo.eşim zaten bnm gideceğimi hergün konuştuğu annesine ablasına söylüyor.ben de gitmeden önce görümcemle konuşurken söylemiştim.neyse ist e gittim ameliyata girdi çıktı ben döndüm hala kayınvalidem arayıp geçmiş olsun demedi.Annemi aradı konuştular benle tık yok.Hiç de yapmaz şaşırdım bekledim.Döndüm eve eşim habr veriyo geldik diye beni isteyip yine geçmiş olsun neyaptınız demiyo..acaba aradı da ben mi unuttum diyorum ama yok eşime de söyledim aramadı annen diye.
Dün akşam aradı sonunda ,bende niye aramadı diyodum, dedim.ben sana kırıldım demez mi ben giderken anne gidiyorum dememişim aramamışım onu..ben taile gezmeye gitmiyorum ki dedim hastası olan bnm senın benı arayıp geçmiş olsun demen lazımdı dedim.bende senden bekledim dedim.Neyse yemeğe falan çağırdı uzatmadık ama çok sinirlendim.
eşime sordum sen de mi öyle düşünüyosun diye.arayabilirdin demez mi .Ben de bana hak versen saşardım zaten dedim.
Ailesi söz konusu oldu mu hep ben haksızım hep onlar tutar. ben de benim ailemin ne kirli çamaşırı varsa ortaya dökerim anlatırım kızarım ..ama onunkiler hep doğru..
Çook sinirlendim küstüm sonra konuşmadım hiç doğru düzgün.Haklı değil miyim?

bende 3 tane okurum cnm...

Sonuna kadar haklısın cnm sakın alttan alma. Sen alttan aldıkça daha da tepene çıkarlarrr...Anladığım kadarıyla sen onu alıştırmışsın. Her gittiğinde arıyo muydun böyle?

Sonuna kadar haklısın cnm sakın alttan alma. Sen alttan aldıkça daha da tepene çıkarlarrr...Anladığım kadarıyla sen onu alıştırmışsın. Her gittiğinde arıyo muydun böyle?

yok cnm ben öyle zırta pırta aramam.Bunlar haftasonu bi yere gitse gidiyoruz diye ararlar geldiklerinde de hoşgeldin beklerler.Sanki hac ca gidiyolar.

haklısın aman salla bi garip oluolar zaten
yırtınıodu kayınvalidem bebek bebek die
1 kere aramadı beni nasılsın die sallaaaaa
takma kafana
kendileri bilir

takma kafana
kendileri bilir

aman bencede sallayın...
benim kayınvalidede taşındıya..salonuna halısı uymamış..benim bebek odası diye ayırdığımız bir odam var evimde..eşimin bilgisayarı falan duruyo..eşim orda çalışır hep.yani kullanıyoruz odayı..kayınvalidem anneme diyomuşki zaten onlar o odayı çok kullanmıyo halısını ben alayım bari o odanın diyomuş..lafa bak.utanmasa aldığı herşeyi geri isteyecek benden.bir kızdım bende benden gelip isteyemiyoda annemin onayını bekliyo birde ya..

takma kafana
kendileri bilir

ilk defa böyle bir diyalog geçiyor aramızda ama dün telefonda soğuk konuştum biraz .ben başkalarının yönlendirmesiyle harket edecek kendimi değiştirecek biri değilim emri vakilerlerden de hiç hoşlanmam sinir oldum ..Ama ben böyleyim bilmiyosa tanıyacak gelinini..
eşimin hak vermesine extra uyuz oldum zaten.

sağol Allah razı olsun

pınarım senden de..çok sağolun Allah dualarınızı kabul etsin sizin de
Cnm yaptığımız ne ki 15 dak.mızı alır en fazla.Poti gibi dualarımız kabul olsun inş cnm.

aman olmasa neyse de uymamış diye istenir miymiş hiç üstelik sahibinden de istemiyo

bizim kvalideler geçen geldiğinde
annem paranızı biriktirin diyorum demiş biz de katarız siz de katarsınız bi ev alırlar demiş
kvalideden çıt çıkmamış
ulen bari laf olarak söyle veririz tabi bizim paramız onların parası falan de..
domuşup oturmuş!!!

sana söylemeye cesaret edememiş demekki .ben olsam ben de kızardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…