Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Allah hepinizden bin kere razı olsun

Mistim liste yapabilir misin???
Okuyan arkadaşlar da okudukları zaman yazsınlar
takip etmesi kolay olur

bu arada dua edin doktora gittim benden yine tahlil aldıııı:18: betaya bakıcak öğleden sonra belli olucak inşallahh hayırlısı olurr needense içime bir karamsarlık çöktüüü adet olcakmışım gibi oluyor ama olmuyorr:44::44::44:

Gününüz aydın olsun kızlar, başlamışız güne eşlerin aileleriyle.. aman ben karışmayım.. ağzımı açtımmı uzuyor sonra her seferinde farklı olay anlatırım ama sonuç hep aynı olur .. eşler arasında tatsızlık.. geçende arabadaydık eşim ben görümcem eşiyle çocuklarıyla falan... kaynanamdan konu açıldı.. hani yeni evlendi ya 2010 ağustos bayağı da olmuş cici kayınbaba çok dindar çok hoşuma gidiyor öyle olması.. adam sabah namazını camide kılıyor geliyor kuran okuyor dua namazı falan derken .. günleri öyle geçiyor.. yanı sıra kayınvalidem de kuran kursuna yazıldı 50sinde, okumayı falan öğrendi.. bunlar çok güzel şeyler.. işte bunlar konuşuldu arabada..
bende.. ee dedim arabalı evi olan koca istiyordu, al buldu.. 50sinden sonra otursun kuranını okusun dedim şimdiye kadar yapmadıklarını yapsın dedim.. sevap kazanır bari dedim (çünkü işi gücü hep kim kime ne demiş ne etmiş.. süsleyip milleti birbirine verirdi)
ayrıca da dedim annen büyük konuştukça bir bir herşey başına geliyor.. kesinlikle kırşehirli birini istemiyorum diyordu (gelin kırşehirli bizim de ondan çok çektik hala çekiyoruz da)
zamanında demiş ben asla gelinimle oturmam.. iki geliniyle de oturdu.. birinci kızını çorumluya verdi.. ikincisini asla vermem demiş.. o da çorumluya varmış
işte ben kaynana için öyle konuşunca eşimde "sen bu aralar annemin bahçesine büyük taşlar atmaya başladın" dedi..

eeh dedim doğruyu söyleyeni 9köyden kovarlarmış.. herkes sustu.. görümcemde haklısın dedi bana en çok ta o hoşuma gitti.. varya kaynanam evlendi herkes huzuruna kavuştu.. severim kadını da işte.. uzak olunca daha bir hoş oluyor

ayrı bıdıkın yasini için kesin okumuş olanlar haber versin kendisine.. bende en az 7 okurum diye düşündüydüm de adet olunca 3 okudum anca.. Rabbim dualarımız kabul etsin

evet cnm ben uzak durduğum için pek kavga malzemesi çıkmıyor ama böyle ufak şeylerde bile ailesini tutmasına uyuz oluyorum işte

Boooooooooommmmmmmmmmmmm :)
cnm niyet önemli zaten akıllıbıdıkı içimizden geçirmemiz bile yeter sen merak etme..

Bendeki liste:
3 doktorum
1 potim
3 koprim
1 mistim mamma
1 mistim
3 ercem
6 bay ve bayan bıdık

toplam 18 bugüne kadar okunan

deli neden sölemion şimdiye kadar
fatihan okundu dileğim hayırlısı şekerim ALlah hakkımızda iyi yazılar yazsın
ne zaman çıkarmış sonuç

Selam kızlar,yeni topiğiniz hayırlı olsun.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

tgba cım senın günü ne zamandı cnm?2. kan testi mi bu ?

kız elma hanım.. hoşgeldin :) nasılsın fıstık... bebiş nasıl.. ya ben cinsiyetini tam kestiremedim.. en son ne demiştin.. kaçırmış olabilirim de :) gittiğin başka doktor vardı da kız mı olabilir demişti.. öle bişi kalmış aklımda

deli neden sölemion şimdiye kadar
fatihan okundu dileğim hayırlısı şekerim ALlah hakkımızda iyi yazılar yazsın
ne zaman çıkarmış sonuç

14.30 gtibi çıkarmışşşş canımm çok garip içimmm çok sağol canım hayırlısı olur inşallah mikimmm nasıl craftyyy kızz senin o bebeğe karşıı içimde çok büyük sevgi oluştuuu nedendir bilmemm HAYIRLI EVLAT olur inşallahhhhhhh

amin elmacım..Yeni ay yeni umut sürekli yenileniyoruz işte..martta kediler nisanda şakalar mayıs anneler günü hürmetine haziran babalr günü hürmetine derken böyle sabırla beklemeye devam işte.
Sen nasılsın bebikimiz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…