Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

heee olduuu deli mi ne yaaaa

abi bu duruma uyuzum işte
e be insan insansın yağmasan da bi gürle be mübarek demi yokkk

yasin okuyan açmışken sevabına yanında birer de meryem okusun kısa zaten

Çok okuyasım var bu ara.Ama yasaklıyım mlsfYer gök duayla..Ve hakikaten birbirimize dua edersek etkisi olacağına da çok eminim...Bir mü'minin diğerine ettiği dua daha makbulmüş. Neden biliyo musunuz? Çünkü mesela ben akillim adına günah işleyemem di mi? Onun için ona ettiğim dua günahsız bir ağızla ettiğim dua olurmuş.Ayrıca başkası için dua ederken hem kendimize hem ona verirmiş Allah..İsimlerinizi yollarsanız ismen de sayabilirim dua ederken.

bence eşinle 3. şahıslar yüzünden asla tartışma..
erkekler bzen aileleri söz konusu olduğunda tarafsız olamıyolar o üzden salla gitsin

sana söylemeye cesaret edememiş demekki .ben olsam ben de kızardım..

benimki zaten bana direk laf diyemez hep anneme söyler yada annemin yanında söyler ve benide deli eder.geçen soruyomuş anneme iki kişi çalışıyorlar ne yapıyorlar acaba aldıkları parayı demiş.annemde bilmiyorum ama zaten şu kadar sizin kredinizi ödemiyolarmı geriye ne kalıyo sizce demiş? donmuş kalmış bizimki.sanki bilmiyo annem oğlunun borçlarını ödediğimizi birde utanmadan bizim bütçenin hesabını çıkarmaya çalışıyo düşündükçe çok sinirleniyorum o yüzden aklıma bile getirmemeye çalışıyorum sonuçta eşimin ailesi ama yüz yıl görmesemde özlemem heralde.

Ki erkek tarafı bide yani annenden önce demesi lazım .olmasa da olsa tabi destek oluruz demekle duduak aşınmaz yani.

Ki erkek tarafı bide yani annenden önce demesi lazım .olmasa da olsa tabi destek oluruz demekle duduak aşınmaz yani.

Bu oğlan anneleri çok işini biliyo. Oğlan doğurup, çalışan da bi gelin bulup kendileri kullanmak istiyolar...Güya gelin evlenince kendi ailesine değil eşinin ailesine tabi olucak...Bu zihniyetini farkettikçe deli oluyorum. Sanki beni kendisi okuttu da kaymağını yemek istiyoAma tutuyorum kendimi. Nereye kadar tutucam bakalım. Allah sabır versn hepimize...

öyle öyle..benim en çok sinir olduğum başka bir konuda..sanki evlendikten sonra ailemizle görüşmemiz yasak.kayınvalidemin aklı çıkıyo ben annemlere gidicem yada onlar bize gelecek diye.annemi her gördüğünde ağzını arıyo ordamıydınız falan diye. pazar günü ne oldu anlatayım size deli oldum resmen.hafta sonu hastaydım hep yattım hiç dışarı çıkmadım.akşam saat 11 gibi falan kayınvalidem aradı eşime misti bügün evdemiydi diye soruyo..bende eşimin yanındayım..eşimde evdeydi hiç dışarı çıkmadı yattı dedi.ne oldu diye sordu eşim.annesiyle teyzesi mezarlığa gitmişlerde o da gittimi diye merak ettim demiş.gelde sinir olma.annemler anneannemin dedemin mezarına ziyarete gittiler bende gidebilirdim sonuçta bir pazarım var bu benim en doğal hakkım.arkama ajan gibi düşüpde soruşturmana gerek varmı?

Hırrrrrr

5 tane okurum ben ee kaldımı başka yasin
serafine sen kaç tane okuyacaksın, 7 tane kalmış 5ini ben okurum, sende 2 okursan biter. 1 okursan 1 tane kalır

canım ben büyük bir ameliyat geçirdim ve görümcem bir defa geçmiş olsun bile demedi.eşime sölediğimde neymiş efendim onu aramışta ona demiş.yuhhhh dedim ya bu kadar olur.Kavga etmeye kalksan çooook sebep var ama bende sabır ediyorum.eşim ailesi konusunda çok fazla takıntılı.Kavgalarımızın % 90 'ı ailesi yüzünden.bende çok gıcık oluyorum.

dostane 2 adet demiştin ama okuduğun haberi gelmedi diye düşmedim senin sayını

5 tane okurum ben ee kaldımı başka yasin
serafine sen kaç tane okuyacaksın, 7 tane kalmış 5ini ben okurum, sende 2 okursan biter. 1 okursan 1 tane kalır

7-5=2
teşekkürler cnm.. kızlar hadi 2 tane kaldı..yokmu okuyacak biri..

yalnız hepimiz cumaya kadar okuyalım tamamlansın cuma günüde akıllım cuma vakti duasını yapsın bitirsin olurmu

7-5=2
teşekkürler cnm.. kızlar hadi 2 tane kaldı..yokmu okuyacak biri..

yalnız hepimiz cumaya kadar okuyalım tamamlansın cuma günüde akıllım cuma vakti duasını yapsın bitirsin olurmu

ben özellikle perşembe akşamı 1 adet okuyacağım Allah nasip kısmet ederseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…