Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

isime bayıldım,çok güzel olmuş,hayırlı olsun. umarım tez vakitte bebişlerimize kavuşur,çok mutlu oluruz.

sağol cnm benim,takılıyorum ben size:)sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bakalım,başladı mı hafiften bulantılar?

çok şükür iyiyim bulantım pek olmuyor
çabuk acıkıyorum sadece
cumartesi gidicem doktora bakalım kalbinin pıt pıtlarını duyacakmıyım

çabuk acıkıyorum sadece

İyi akşamlar, büyük ihtimalle duyarsınız.. Darısı bizlerin başına inşallah.

çabuk acıkıyorum sadece

aman iyi olmasın bulantın canım inşallah.. gerçi 6.haftanın başında başlamıştı benim bulantılarım..inşallah duyacaksın pıt pıtları canım benim kafam çok karışık ya acaba bir ay daha korunmalımıyım yoksa koyveriyim gitsin mi bilemiyorum?:18:

normal adet olursan bence gerek kalmaz
ama gelir gibi oldu kesildi demişsin
doktorun ne demişti iremcim korun demişmiydi:26:

normal adet olursan bence gerek kalmaz
ama gelir gibi oldu kesildi demişsin
doktorun ne demişti iremcim korun demişmiydi:26:

yani belki biraz zorlanıyo gelmekte regli,kürtajdan sonraki ilk adet 40 güne kadar normalmiş benim 30.günde lekelenme oldu gerisi gelmedi ama bir haftaya gelir heralde gelmezse giderim zaten doktora..ilk gittiğim doktor 2 ay korun demişti,kürtajımı yapan doktor ilk adetten sonra eğer istiyosan kendini hazır hissediyosan korunmana gerek yok dedi..ama ne biliyim internette falan da farklı şeyler yazıyor emin olamadım

Akıllıbıdık günaydın sana bi sorum olucak sen hatırladığım kadrıyla çatlatma iğnesi olmuştun kasıklarında ağrı falan olmuşmuydu cevap verirsen öperim seni

günaydın kızlar
dün bi film izleyelim dedik up'ı izledik...
kahramanımız huysuz amcanın gençlik yıllarıyla başladı film evlendi çok mutlulardı sürekli el ele dizdizelerdi...eşim ayyyy bak aynı bizim gibiler dedi
sonra evlerine bebek beşiği aldılar..doktora gittiler ama kadın çok üzgün çıktı
(filmin bu kısımlarında konuşma yok)
çocukları olamıcakmış meğer...

bunu gören bıdık napar...????
ağlamaktan filmin sonunu getiremez!!!!

Akıllıbıdık günaydın sana bi sorum olucak sen hatırladığım kadrıyla çatlatma iğnesi olmuştun kasıklarında ağrı falan olmuşmuydu cevap verirsen öperim seni

günaydın melek
evet özellikle 30-36. saatler arası hem kasık ağrısı hem de gaz varmış gibi şişkinlik yaşamıştım
sen ne zmaan oldun iğneni??

Martın 15nde 11 gün önce ama bende ağrı falan olmadı progesteronda 0,742 çıktı drmda sen o tahlile bakma dedi değişken olurmuş değerler ama 10 yumurtam oldu acaba hiç birimi çatlamadı o zaman çatlamadıysa 10 tane bonuss kis kazandım desene

günaydın cnm..
filmin güzel kısımları size uymuş evet ama devamının sizi anlattığına inanmıyorum.
bizim bebelerimiz olacak merak etme

bende izledim o filmi boşver izleme zaten devamını bende üzülmüştüm.

puf bende bugün öğlen yine doktora gidicem yumurtlama takibi yapıyıor salı yoktu hiç yumurtam inş şimdi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…