Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

yuh diyorum artık
insanlara cenazedede konuşulcak şeylermi bunlar sanki gündesin tövbe yaa
boşver canım milleti
hazır cevap veriver ağızlarının payını bi daha soramazlar bi şey

aman canım ya böyle duyunca üzülüyorum zaten inanlara nasılsınız diye sormaya korkuyorum hamilemisin diyecekler diye halbu ki ben adetime kaç gün kaldığını bile unutmuştum bugüne kadar

canım nacizane tavsiyem başka bir doktora daha sor
çünkü şayet birden fazla yumurtan olursa klomenle ki olurr..
Hepsini çatlatmak lazımki kistleşmesin

bu gece rüyamda allah hayırlara çıkarsın kocamla dubaii ye balayına gidiyoz
asonsöre binemeyen ben uçakla gidiyomuşum
uyandım ki hala mutluyum sırıtıyom

bu gece rüyamda allah hayırlara çıkarsın kocamla dubaii ye balayına gidiyoz
asonsöre binemeyen ben uçakla gidiyomuşum
Uyandım ki hala mutluyum sırıtıyom

dubai bi de waauuwww
öyle bir rüyadan uyandıranı döverdim herhalde

ya iki üç gündür çok başım ağrıyo ensemden tepeme doğru sabah baş ağrısıyla uyanıyorum akşama kadar ağrıyo takmıyorum diorum ama içten içe stresmi yapıyorum acaba ondanmı ya da saçımı boyattım baş ağrısımı yaptı ki bu ne yaa

bacılar bende geldim.. ay oku oku ne bitmez geçmiş yaw .. dün en son 11-12 arası girebildiydim.. bugün de geçmişi okurken eşim geldi kapattım geri.. sonra o da burda bişilerle uğraşıyodu açtım tekrardan zoom out yaptım pencereyi minik minik yazıları okudum.. ki uzaktan eşim görmesin

herkese bereketli gelir nisanımız inşallah.. :) mart bence çok güzel geçti..

yeni topik hayirli olsun,rabbim insallah hepinizin karnini bebislerle doldursun,nisan ayi ugur getirsin

bende geldimmmmmmm. Topiğimiz hayırlı olsun bolbol hamiş olsun inşallahhh.Aralık ayında kaka temizleyemeyeceğim kesin.ama bende ocakta temizlerim belkin.

canım nacizane tavsiyem başka bir doktora daha sor
çünkü şayet birden fazla yumurtan olursa klomenle ki olurr..
Hepsini çatlatmak lazımki kistleşmesin

saol canım
bakalım önümüzdeki ay duruma göre giderim ama doktorumdan da çok memnunum baya uzman konusunda :26::26:
kız belkide biz çalışınca çatlatırız o yumoşları

kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun,başlığımızda çok güzel öperim sizi,bu arada benim regli gelir gibi yaptı,kesildi..biraz da tuhaf sancılanmalar oldu dün bütün gün sanki kasılma gibi,kürtaj olanlardan böyle bişey yaşayan oldu mu acep bana bir yardım:/

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar
topiği açtıktan sonra pek yazamadım liste de kaldı yazamadım üzgünüm
müdürümle tartıştım çıktım netten
bu erkekler ne anlayışsız

noldü bacımmmm
ne etti gene anlayışsız erkek milleti soyu

üşüdüm diye klimayı açtım beli ağrıyor demiştim ya sıcak tutmak amacım
klima açılınca aşağı yukarı yapıyor ya o zavazingoyu yukarı kaldır bana gelmesin dedi
bende yetişemedim çok ta uzanmak istemediğimi söyleyince saygısızca siz kadınlar böylesiniz işte
hamile olunca hemen naza başlıyorsunuz iyi ki hamile kaldın filan demeye başladı
bende tutamadım kendimi şimdiye kadar yaptıklarıma say dedim
baktı başa çıkamıyo
sonra da konuyu değiştirdi nete çok giriyormuşumda işle ilgilenecekmişimde
tabi susarmıyım ben işimi aksatmıyorum dedim sen karışamazsın nete girmeme dedim
karışırım dedi
o zaman sizde dışarda dolaşmayın oturup işinizi yapın dedim

o bana ben ona çata çat
sinirimi bozdu kapattım dışarı çıktım bende

yoksa işin sonu kötü olacaktı

ama onun asıl derdi ben şimdiye kadar dışarıya çıktığında her işini toparlıyordum
gelince hiçbirşey yapmıyordu
artık kendimi üzmüyorum iş için
işleri yapılmıyor diye uğraşıyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…