cnm lina kadın sağlık merkesinde bir doktor.şükran çakmak.
akıllıbıdık oraya gidiyor bende bir dönem gitmiştim şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum.
akıllımla ben çok konuşuyoruz sanırım hakkında demi
herkes öğrendi şükran hanımı sayemizde.
akıllımla ben çok konuşuyoruz sanırım hakkında demi
herkes öğrendi şükran hanımı sayemizde.
kızlar size bugün yazamadım takipde edemedim.. ne var ne yok..
mistim bıdığım şükrana bnm için randevu alın önümüzdeki hafta ankaraya gelicem.. gelmişken bide ben göreyim şu şükranı..
H.kalırsam ben de tekrar gidebilirim şükrana. Bilemiyorum bakalım Fatih'e devam şimdilik..Tontiş Nerminciim var orda.
nermin hanım prof olan değilmi?
niye gidon bakem sen angaralara
hayırdır
gesmelere gidiyom eşimin işleri yoğun çok sık gelemeyecek eve bende o zamanda ankarada kalacam iş güç de yok nasıl olsa..
bende alakasız katılayım mabbete... kocacım kombi işini beceremeyince gene benim sözüme geldi ferrolinin servisini aradı 15,45 gibi şimcik 16: 25 gibi aradılar biz geldik diye.. enem bunu müşteri memnuniyeti sayfalarına eklesem ii olurinşallah akşama su ısıtma sıkıntım olmaz bıcı bıcı için..
sonra çalışmalara tam gaz devam.. gaz didim de.. bu aralar çok üşürmüşüm ayaklarımı herhalde.. gaz birikimi oluşuyor.. patlıycam diye korkuyorum
sizi seviyrum.. kocam gelir birazdan eve kadar gitti... öptümm. mucuk hepinize
Kızlar benimde bir doktorum var adı şükran deil amakendisi bir melek sanki onun sayesinde gebe kaldım inancındayım, ona bişeyler alıp gitmek istiyorum, ne alayım sizce???
Kız sen ne ediyon, hep böle ortadan dalıp dalıp gidiyon:))))
kızlar benimde bir doktorum var adı şükran deil amakendisi bir melek sanki Onun sayesinde gebe kaldım inancındayım, ona bişeyler alıp gitmek istiyorum, ne alayım sizce???
farklı durum yok dimii.. aman ha.. dua ediyoz sizin için de.. ailene fazla anlatma olan biteni.. eşinin yoğunluğu nezamana kadar böyle olacakmış söyledi mi ?
ankaradamısın hemen adını söyle gideyim
Bence tatlı falan alıp gidebilirsin.yada odası için şık bir çiçekde olabilir.
ay napim gülüm.. koca pat diye gelince kapatıyorum bende.. bazen okuyup çıkıyorum bazen laf yetiştiriyorum işteKK' da olduğumu görürse merak eder kurcalar... öyle bir huyu var işte.. bazen sakınıyorum da adam güvenlik sistemi diyince her poku yapıyor anam.. bazı müşterilerimiz var mesela personelinin kullandığı bilgisayarı takibe aldırıyor.. şöle anlatim.. bilgisayara bir program kuruluyor klavyede her basılan düğmeyi hafizaya alıyor, örneğin bazı işçiler msn den patronları hakkında dedi kodu yapmış oluyorlar msn yasak olmasına rağmen kullanılıyor mu diye.. gibisinden.. masaüstü resim çekiyor saniye sanite..
bazen bende tedirgin oluyorum bizim bilgisayarda da var mı öyle program diye.. ama kurulan programlar arasında da görünmez bu programlaröle işte..
anam ben de bi yazıyorum roman gibi uzun oluyor ne düşük çeneliymişim de haberim yok kendimden
cnm ben mardindeyim, ama yine gel misafirim ol hem gezmeye hemde bebek yapmayaankaradamısın hemen adını söyle gideyim
aslında güzel fikir cnmbende doktorumun odasında görmüştüm odasına bebek süsleri almışlar bebek şekeri falan getirenler olmuş,biblolar hoşuma gitmişti.
ankaradamısın hemen adını söyle gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?