Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

küçük bir saksıda odasına renk katacak

aynen bizimde erkek olursa babasının adı yanınada benim istediğim bi isim koyulcak yoksa cıngar çıkarırım
selam kuzucuklar nasılsınız

valla burda konuşmaktan iş yapamıyorum patron izliyosa bilgisayarı ve beni işten atmıyosa bana acıdığı içindir herhalde çocukum olmuyo diye

buarda kızlar gelen giden yok bana bugünü de bitirdim ..Hadi hayırlısı yarın da böyle geçsin inş.

anam 1 saatte sayfalan atlarsınız diye düşündüydüm de, sessizleşmiş.. benim koca evle dükkan arasında mekik dokuyor bu adam ne zaman beni dinlemeye öğrenecek..
dedim ki pazartesi servisi çağıralım nasılsa garantisi var.. o da kapsam dışıdır bu arıza diyip kendi yapmaya çalıştı beceremeyince de bugün servis çağırdı ama kombiyi çalıştıran servisi çağırmamış akıllım.. adamlar da kart tamir görmüş diyince garanti dışı demiş, kart 290 lira imiş.. sonra geldi müşteri hizmetlerini aradı zart zurt.. en sonunda kombiyi çalıştıranı aradı herif.. şimdik onlar gelicemiş..
eşime de diyorum.. herşeyi sen yapabilecek olsan farklı branşlarda çalışanlar olmazdı.. madem elinden herşey geldiğini düşünüyosun becerebileceğine de inanıyorsan.. git tarla kazımaya dedim.. okadar sinirliyim ki..

ivit crafty.. atraksiyonlar bırakmıyor beni hepte beni dinlemeyen kocam yüzünden oluyor.. ne yazık ki haklı olduğumu bilse bile bunu kabullenemiyor.. eşek işte eşek.. sanki bana inadı..
şuracıkta 3 ayda ne dediysem dinlemedi tersini yaptı ben haklı çıktım.. kabullenemiyor adam ya..
ne yapmam gerekiyorrrr

çok üzgünüm cnm seni yalnız bıraktığım için..
Bu arada çok fena sancım var benim bu ay..evime bir gidebilseydim

ben takılıyorum şekerim kendime yandaş arıyorum beni frenlesin test yapmayayım diye...
karnımda burulmalar var bnm de ama pek adet sancısı gibi değil yumruk yumruk..:44:

ben takılıyorum şekerim kendime yandaş arıyorum beni frenlesin test yapmayayım diye...
karnımda burulmalar var bnm de ama pek adet sancısı gibi değil yumruk yumruk..:44:

inşallah bir gün içerden yumrukları da yersin ama test yapma... bak kocaman STOP yazıyorum. frene bas.. balata sağlam mı
sıyırdım iice bende

Kızlar 1 nisan annemin ve kayınvalidemin dgm günü ..Bu sene anneme gidemicem daha gecen hafta yanındaydım..Kayınvalidemin pastasnı üflücez artık..
Anneme kargoyla hediye göndereyim diyorum sizce en güzel ne olur?
Çiçek mi ,bonnyfood mu? ne yapsam ki?

çiçek belki daha önce almıştır ama artık moda bonnyfood ..bence bonnyfood al değişik olsun :)

ay ben bonyfooda talmış durumdayım zaten bu aralar ama ortada sebep bişi de yok.. 5 mayıs eşimin doğum günü onun için alabilirim.. (kendi merakımdan tadını merak ediyorum) eşimin doğum günü de bahanesi olur artık
bence anneler çiçeklere alışkınlar.. değişiklik olsun sende bonyfood yaptırıver..

çiçek belki daha önce almıştır ama artık moda bonnyfood ..bence bonnyfood al değişik olsun :)

bende öyle düşünüyorum ama diyelim evde bulamdılar ne olacak?:26:

bende öyle düşünüyorum ama diyelim evde bulamdılar ne olacak?:26:

hömmm.. bu da var dimi.. istersen bir alo de bonyfooda .. saat falan belirtebiliyorsan sabah erkenden kapıyı çalsınlar.. ne biliyim.. o saatte evde olur herhalde annen.. çalışmıyorsa tabi ?! :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…