cnm ben mardindeyim, ama yine gel misafirim ol hem gezmeye hemde bebek yapmaya
küçük bir saksıda odasına renk katacakbence bebek şeklinde bişey götürmeyinonları zaten her gün görüyorlar.. bize gelsin o hediyeler.. bence de canlı bir yeşil çiçek en güzel olur.. bejaminleri çok seviyorum ben yeşilli beyazlı olanları
değişik hava yumurtalarını canlandırır,,,, gel gel:80::80::80::26::26::26: Daha bugün mardinden bahsediyordum...ben çok merak ediyorum mardini..hem gezer hem doğurur gelirim
Ece, Ela, Eda, Nil, Ada, Ahu,... ilk aklıma gelen kısa kız isimleri...Ben de kısa isim severimm. Eşim Gülce bulmuş fena gelmedi. Ben de Asya diyorum. En son ne olur bakalım...Erkek olursa da başında kesin İsmail varr...Klasik isimleri sevmem ben de ya, ama babasının adı ve babası vefat etmiş onun için fazla direnemiyorum
İyi akşamlar beybilerrr, mucukkkk
aynen bizimde erkek olursa babasının adı yanınada benim istediğim bi isim koyulcak yoksa cıngar çıkarırım
selam kuzucuklar nasılsınız
İyi akşamlar cnm..
iyiyiz cnm misti beni yalnız bıraktı ben de nisan da güzel bir açılış yapmak için dua ediyorum
iyi akşamlar cnm..
Iyiyiz cnm misti beni yalnız bıraktı ben de nisan da güzel bir açılış yapmak için dua ediyorum
çok üzgünüm cnm seni yalnız bıraktığım için..
Bu arada çok fena sancım var benim bu ay..evime bir gidebilseydim
ben takılıyorum şekerim kendime yandaş arıyorum beni frenlesin test yapmayayım diye...
karnımda burulmalar var bnm de ama pek adet sancısı gibi değil yumruk yumruk..:44:
inşallah bir gün içerden yumrukları da yersinama test yapma... bak kocaman STOP yazıyorum. frene bas.. balata sağlam mı
sıyırdım iice bende
Kızlar 1 nisan annemin ve kayınvalidemin dgm günü ..Bu sene anneme gidemicem daha gecen hafta yanındaydım..Kayınvalidemin pastasnı üflücez artık..
Anneme kargoyla hediye göndereyim diyorum sizce en güzel ne olur?
Çiçek mi ,bonnyfood mu? ne yapsam ki?
Kızlar 1 nisan annemin ve kayınvalidemin dgm günü ..Bu sene anneme gidemicem daha gecen hafta yanındaydım..Kayınvalidemin pastasnı üflücez artık..
Anneme kargoyla hediye göndereyim diyorum sizce en güzel ne olur?
Çiçek mi ,bonnyfood mu? ne yapsam ki?
çiçek belki daha önce almıştır ama artık moda bonnyfood ..bence bonnyfood al değişik olsun :)
ay ben bonyfooda talmış durumdayım zaten bu aralarama ortada sebep bişi de yok.. 5 mayıs eşimin doğum günü onun için alabilirim.. (kendi merakımdan tadını merak ediyorum) eşimin doğum günü de bahanesi olur artık
bence anneler çiçeklere alışkınlar.. değişiklik olsun sende bonyfood yaptırıver..
bende öyle düşünüyorum ama diyelim evde bulamdılar ne olacak?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?