Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

İşin kötü tarafı ben evlendikten iki ay sonra, şaapamadğımdan beridir gidiyorumm ve tıpış tıpış o muayeneyi oluorumm:78:((
Bahtsız bennn

bişi olmazzz
ah nelere alışıoruz :)
ben o halde 6 gün muayene oldum bacım yaww en şiddetlisinden en az güne kadar :)

şu bebek yüzünden neler gelmediki başımıza
o da olsun tam olsun:)))

düşük yaparken bende muayene oldum cnm o halde ama çok yoğun değildi daha yeni başlamıştı.birde adı üstünde düşük yapıyordum..
acaba doktoru arayıp sorsammı...yoksa gidince direkt ben klomen istiyorum o yüzden böyleyken geldimmi diyeyim.:26:

bend eilk muayenede bana böyle gel dediler :78::78:ama doğru mudur yoksa ben gideyim mi şimdi falan kem küm ,kızarmıştım.
Doğru demişti doktor .

Zaten 1 kere oldum o şekilde muayene.

nelere katlanıyor kadınlar işte...
ben 3.gün hastaneye gitmeye korktum alttan bakarsalar diye.. 12. gün gittim yine de alttan baktılar.. ilk defa gidiyorum ne yapçaklarını bilmiyorum.. 1 dakika sürdü mü bilemedim tam.. ama soyunmamla giyinmemle birlikte 5dk

cnm sen klomen istiyorum deme bence ..Bakalım o ne diyecek doktor seni yönlendirsin ..

kendini kasmazsan acımaz aslında
bi de ekrana bak görmeye falan çalış
dikkatini dağıt

Başlangıçta kasmaktan oluyo onu atlatabiliyorum dediğin şekilde.Ama sonrasında ultrasona geçince içerilerde bi yer acıyo yara gibi Görüntüde bişey yok diyo doktor. Bakalım reglden önce iltihap fitilim bitti. Regl bitince de doku onarıcı bi fitilim var. İnş bundan sonra bişi çıkmas:95::95:

ayy yok cnm ya
çoook meraktayım kasıklarımın sancısı da yok şuan
demin bişey geldi sandım koştum tuvalete yok.yağmur yağıyordu ,yağmura çamura dua eder oldum allahım beni de bereketlendir diye

aminn diyelim heb beraber
daha ctesiye de çok var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…