günadın fıstıklarr...
Ben de gelen giden yok şuan pek gelecek gibi hissetmiyorum ama belki hava değişimindendir.
Kocamla kavga ettik yine bu hafta hep tartışmayla geçti zaten.Annesine gitmiştik yemeğe görümcemde geldi,tatlı getirmiş fazla fazla.Eşimde annesine birazını eve götürrüm dedi.Ben de ne gerek var kadına gelen şey bize gider mi canın istiyosa gider alırsın dedim.O da sanane sen ne karışıyosun annemle arama girme falan dedi..Annesi ablası da alsın götürsün ne olacak falan..İyi dedim alsın ne hali varsa görsün ..Sinirim tepeme çıktı.Ben gitmeyecek o tatlı diyorum o sen karışma diyo.Sinirden pancar gibi oturdum bütün akşam tek kelime etmedim .Gecede konuşmadık sırtımızı döndük yattık.
Zaten bu ara çok üstüste geliyo...Annemle arama girme demesine çoook bozuldum çıkacam aralarından sonsuza kadar alsın anasını koynuna yatsın
günaydın sevomm iyiyiz
görüşemiyoruz seninle o müdüre pisdualar ediyorum
bu aralar başına bi iş gelirse benim dua gücümdendir
şükran hanımdan randevu almak için aradım şükran hanım yine izinliymiş cumartesi günü.ayol bende de hiç şans yok kadını yakalayamıyorum bir türlü..
günaydın kızlar, biz dün doktora gittik, kalp atışlarını gördük çok şükür
çok tatlı çok sevimli kelebek gibitdi sanki kalbi
kesinlikle abartıyorsun
deli misin kızım adam beğenmiş işte götürün evinize yumulun tatlıya
bence bu aralar fazla ailesiyle görüşmeseniz iyi olur..sen biraz yatış
ne olursa batacak sana çünkü..o da alttan almayacak belli o yüzden soğutun bu konuyu
o da hafta içi 7buçuğa kadar çalışıyo haftasonu yatış modunda haaa
pınarcık
akıllıma katılıorum
abartmışın azcık, senkimde haketmişin gibi
bırak götürsün yesin bacım amannnn sanane
regl öncesi gerginlik bunlarrr
valla bıdığım ben gergin olduğumu kabul ediyorum reglime son hafta böyle oluyorum hep dediğin gibi herşey batıyo ama o da bana malzeme veriyo..herkesin yanında aramıza girme falan demesi,daha önceki meselede de biliyosun annemi arayabilrdin diye ona hak vermesi,onun dışında da bazı sorunlarımız var bu ara.üstüste geliyo işte.hiç alttan almaz ki bnmki benden daha çok küser darılır..
evet...hafta sonuda zaten 2ye kadar çalışıyorlarmış..ben en son gittiğimde 4de gitmiştim oh ne güzeldi .iş çıkışında yetişmiştim.şimdi ne yapcam ya ben..sabaha kadar hep bunu düşündüm zaten.
çoook sevindim cnm o çırpınışı bize duymak nasip olur inş..
ayyy maşallaaahhh
pıt pıt atıyor kalbi...
maşallah doktorumuzun bebeişine..rabbim tamamına erdirsin inşallah..
doktorcum çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:)
çok sağolun kızlar, Allah sizede sağlıklı bebekler nasip eder inşallah en kısa zamanda, ve bebeği olanlarıda korur inşallah
ben de farklı değilim beni de bu yumurtlama zamanları mahvediyo
çatlatma iğnesi oldum pazartesi
salı ve çarşamba çok önemli
1 ayda 2 gün
ve eşim 1 ayda sadece o 2 gün geç geldi eve
ben tabi stres oldum çok yoruldu kalite düşer falan diye...bekle bekle..bi de adeti değildir aramaz hiç geç geleceğinde gelecek mi gelmicek mi bi yandan yasini tamamlamaya çalışıyorum yemek pişiyo bi yandan...herşey hazır ama ne zaman geleceğini sülemediği için bekle babam bekle....
2 gün varya ömrümden ömür gitti
Kızlar ne oldu biliyomusunuz ?
şükran hanımdan randevu alamadım diye üzüldüm düşünüyordum..lokman hekim hastanesine gitmiştim ben düşük yaptığımda orda bir doktor muayene etmişti beni çokda iyi bir doktordu.hatta sincanda çok tutuluyo kendisi,randevu almak çok zor ama.neyse lokman hekimi aradım dedim kendisinden randevu alacaktım.kızın dediği tek şey 2 nisan cumartesi günü 17.45de olurmu dedi.ben tabi şok..olur olur dedim..kendisi çalışmıyordu ama o saate kadar dedim.kızda dediki ama bu hafta çalışıyo..o kadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatamam.rabbimin yardımını hissetim resmen :)
cnm sen yine de o 2 güne çok takılma rabbim nasip ettiyse günü saati farketmez biliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?