Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

şükran hanımdan randevu almak için aradım şükran hanım yine izinliymiş cumartesi günü. ayol bende de hiç şans yok kadını yakalayamıyorum bir türlü..

kesinlikle abartıyorsun
deli misin kızım adam beğenmiş işte götürün evinize yumulun tatlıya

bence bu aralar fazla ailesiyle görüşmeseniz iyi olur..sen biraz yatış
ne olursa batacak sana çünkü..o da alttan almayacak belli o yüzden soğutun bu konuyu

valla bıdığım ben gergin olduğumu kabul ediyorum reglime son hafta böyle oluyorum hep dediğin gibi herşey batıyo ama o da bana malzeme veriyo..herkesin yanında aramıza girme falan demesi,daha önceki meselede de biliyosun annemi arayabilrdin diye ona hak vermesi,onun dışında da bazı sorunlarımız var bu ara.üstüste geliyo işte.hiç alttan almaz ki bnmki benden daha çok küser darılır..

o da hafta içi 7buçuğa kadar çalışıyo haftasonu yatış modunda haaa

evet...hafta sonuda zaten 2ye kadar çalışıyorlarmış..ben en son gittiğimde 4de gitmiştim oh ne güzeldi .iş çıkışında yetişmiştim.şimdi ne yapcam ya ben..sabaha kadar hep bunu düşündüm zaten.

pınarcık
akıllıma katılıorum
abartmışın azcık, senkimde haketmişin gibi
bırak götürsün yesin bacım amannnn sanane
regl öncesi gerginlik bunlarrr

pınarcık
akıllıma katılıorum
abartmışın azcık, senkimde haketmişin gibi
bırak götürsün yesin bacım amannnn sanane
regl öncesi gerginlik bunlarrr

ayyy kızlar kendimi kötü hissettim şimdi..beni ezip o tatlıları almasına bozuldum ben hele ailesine karşı benim dediğimin olmamasını hazmedemedim.Bn böyle baskın bir kişiliğim ama 5 yıldır eşimi bastıramadım yine de hep onun dedği oldu sonuçta.
peki ben bu kadar gerginsem geliyo mu kırmızı:26:

ben de farklı değilim beni de bu yumurtlama zamanları mahvediyo
çatlatma iğnesi oldum pazartesi
salı ve çarşamba çok önemli

1 ayda 2 gün
ve eşim 1 ayda sadece o 2 gün geç geldi eve
ben tabi stres oldum çok yoruldu kalite düşer falan diye...bekle bekle..bi de adeti değildir aramaz hiç geç geleceğinde gelecek mi gelmicek mi bi yandan yasini tamamlamaya çalışıyorum yemek pişiyo bi yandan...herşey hazır ama ne zaman geleceğini sülemediği için bekle babam bekle....

2 gün varya ömrümden ömür gitti

akşam 6 dan sonra gidemez misin
aslında güzergah da kötü değil...yenimahalle köprüsünden evine giden minibüsler de geçiyo

çoook sevindim cnm o çırpınışı bize duymak nasip olur inş..

ayyy maşallaaahhh
pıt pıt atıyor kalbi...

maşallah doktorumuzun bebeişine..rabbim tamamına erdirsin inşallah..

doktorcum çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:)

çok sağolun kızlar, Allah sizede sağlıklı bebekler nasip eder inşallah en kısa zamanda, ve bebeği olanlarıda korur inşallah

Kızlar ne oldu biliyomusunuz ?
şükran hanımdan randevu alamadım diye üzüldüm düşünüyordum..lokman hekim hastanesine gitmiştim ben düşük yaptığımda orda bir doktor muayene etmişti beni çokda iyi bir doktordu.hatta sincanda çok tutuluyo kendisi,randevu almak çok zor ama.neyse lokman hekimi aradım dedim kendisinden randevu alacaktım.kızın dediği tek şey 2 nisan cumartesi günü 17.45de olurmu dedi.ben tabi şok..olur olur dedim..kendisi çalışmıyordu ama o saate kadar dedim.kızda dediki ama bu hafta çalışıyo..o kadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatamam.rabbimin yardımını hissetim resmen :)

cnm sen yine de o 2 güne çok takılma rabbim nasip ettiyse günü saati farketmez biliyosun..

süperr işte her işte bir hayır vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…