O cesaretim yok yapamıyorum adım atamıyorum kendime kızıyorum ama yok cesaret edemiyorum anksıyete panik atak hastasıyım bir yıldır yoktu uc gundur kalbim yerinden cıkacak gıbı bu halde gitmeye cesaretim yok cocuk olmasa inan bir dakika dusunmezdım cocukla cok zorSöylenecek bir şey yok. Evde ilk çocuklar üzerine yürüyor, şiddet ortamında kızını büyütmeyi planlıyorsun. Diğer tarafta kira gibi aldığım nafakayı verir ve en azından sınava çalışır ve girince çocuğa baktıracak bir yerin olurdu. Sen çalışınca yine birine baktırmayacak mıısn? Nafakada anlaşmışsın.
Evet annem gıbı degılım en buyuk sukur sebebim ben kizimsız nefes bile alamamSiz anneniz degilsiniz, onun yaptiklarini yapmazsiniz ve kiziniza oyle davranmazsiniz. Ve size sahip cikan bir aile varmis ne guzel iste.
Cocugı bahane etmiyorum kızım ıcın kendımı feda etwimw kararı aldım benim annem Bızım ıcın etmedi onunda annesi onun ıcın etmemis ben ediyorumYapmamissın senin bileceğin ıs senın hayatın.
Kızını bahane etme ama.
AnladımCocugı bahane etmiyorum kızım ıcın kendımı feda etwimw kararı aldım benim annem Bızım ıcın etmedi onunda annesi onun ıcın etmemis ben ediyorum
Öneriniz nedir bu konuda cidden soruyorum. Konu sahibinin bi ailesi yok ona yardım eden ailenin yanına gidecekti ne kadar durabilir orada iki yaşında çocukla. Yada çalışsın iş bulsun diyelim şu süreçte çocuğu nereye bırakacakta iş bulup çalışacak. Çocuğunu bahane edip boşanamayan kadınlara ben de çok kızıyorum ama herkes için de geçerli değil bu malesef. Kuru kuru çocuğu bahane etme demek konu sahibi özelinde söylüyorum çok vurdumduymaz geliyor bana. Sizin bu konuda çözüm öneriniz ne merak ediyorum hakikatenYapmamissın senin bileceğin ıs senın hayatın.
Kızını bahane etme ama.
Onerim yokÖneriniz nedir bu konuda cidden soruyorum. Konu sahibinin bi ailesi yok ona yardım eden ailenin yanına gidecekti ne kadar durabilir orada iki yaşında çocukla. Yada çalışsın iş bulsun diyelim şu süreçte çocuğu nereye bırakacakta iş bulup çalışacak. Çocuğunu bahane edip boşanamayan kadınlara ben de çok kızıyorum ama herkes için de geçerli değil bu malesef. Kuru kuru çocuğu bahane etme demek konu sahibi özelinde söylüyorum çok vurdumduymaz geliyor bana. Sizin bu konuda çözüm öneriniz ne merak ediyorum hakikaten
Ne kendini feda etmesi Allah aşkına kendinizi kandırmayın gözünüz yemedi tek başına hayat mücadelesi vermeyi çocuğu bahane olarak kullanmayın. Ne insanlar gördüm sırf çocukları sevgisiz bir ortamda büyümesin diye neleri göze aldılar.Cocugı bahane etmiyorum kızım ıcın kendımı feda etwimw kararı aldım benim annem Bızım ıcın etmedi onunda annesi onun ıcın etmemis ben ediyorum
COk acımasızsınız cocuk olmasa bir dakika durmazdım gozum korkmadı ben zaten 17 yasından beri tek yasıyan uc yıl oncesı ne kadar 10 sene sigortalı calısmıs biriyim calısmak bana koymaz cocukla bosanmak oyle kolay degılNe kendini feda etmesi Allah aşkına kendinizi kandırmayın gözünüz yemedi tek başına hayat mücadelesi vermeyi çocuğu bahane olarak kullanmayın. Ne insanlar gördüm sırf çocukları sevgisiz bir ortamda büyümesin diye neleri göze aldılar.
ilerde şiddet dolu bir evi terk etmediginiz icin kiziniz size neden diye sordugunda senin için derseniz hic beklemediginiz bir karsilik alirsiniz emin olun.Cocugı bahane etmiyorum kızım ıcın kendımı feda etwimw kararı aldım benim annem Bızım ıcın etmedi onunda annesi onun ıcın etmemis ben ediyorum
O ailen yanında kızımla ne kadar kalabılecegım bilmiyorum belirsizlik beni cok korkutuyorŞiddet dolu bir evde bireyselleşmenin ilk evresi olan 2 yaşı geçiren kızınızı nasıl sağlıklı tutmayı düşünüyorsunuz?
Imkan hiç olmasa anlarım.
Ama size yardım teklif edilmiş. Ayrıca eşiniz nafaka da verecekmiş.
Neden kabul etmediniz?
Size yardım edecek aile güvenilir ise neden gitmiyorsunuz?
Allah razı olsunO günde konuşmuştuk,o yüzden pek diyeceğim bir şey kalmadı. Sadece " o çocuk benden mi,o bile meçhul" diyen bir adamla çocuğunuzu ayırmayarak ona iyilik yaptığınızı düşünmeniz çok acı gerçekten de.Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?