yapamicam...

Kendinize hep ama hep şunu hatırlatın. Hayat çok kısa ve inanın size bugün bişey olsa o adam 1 gün sonra hayatına devam eder sadece o değil bir çok kişi böyle. Bu insan için günlerce haftalarca üzülmek belki evden çıkmamak kendini kapatmak o kadar boşuna ki. Evet taştan değiliz elbette duygularımız var ama kendimize haksızlık yaptığımızı anladığımızda ve başka şeylere odaklandığımızda zamanla bitip gidiyor. Siz güçlü olun ki çocuğunuzda özgüvenli olsun.

Bakin adam sevmeyince cocuk olmasina ragmen bosaniyor.
Sevmeyen taraf kadin olsa siddet yok aldatma yok der cocugu icin bosanmaz.
İste kadinlarimizin ogrenmesi gereken sey bu erkekler kadar deger vermiyoruz kendimize, kendi hayatimiza
Adam sevmese bile onun icin uzuluyoruz hayatima kimseyi almam diyoruz ama sevgili konu sahibi hayat geciyor farkinda misiniz? Degmeyen bir insana bir saniye fazla uzulme luksunuz yok sizin. Onun yaptigini yapin. Merkeze kendinizi alin.

Eskiden bana yaptıklarını hatırlayıp ona olan öfkemi canlı tutmaya çalışıyorum. Nasıl bu duruma geldim, neden boşandım unutmamalıyım.
Varoluşsal sancı nokta atışı olmuş:) bunun da payı var.
Geçecek zaman her şeyin ilacı..

Atanirsam harika olur. Önce kendim, sonra kızım için. Çevrem de olur, standartlarım değişir. Araba da alırım kızımla her yeri gezeriz:)
Sevilmek ve bunu hissetmek güzel şey gerçekten. Kendimizi hayatımızın ortasına koymalıyız değil mi. Umarım siz de çok mutlu olursunuz.

Değmeyen biri için neden böyle yapıyorum haklısınız. Ben onemliyim.
Yarından itibaren diyete başlıyorum, yürüyüş yapacam, daha çok ders çalışacam.
Her şey güzel olacak

Değmeyen biri için neden böyle yapıyorum haklısınız. Ben onemliyim.
Yarından itibaren diyete başlıyorum, yürüyüş yapacam, daha çok ders çalışacam.
Her şey güzel olacak

Aynen oyle ya sen onemlisin. Kendine yatirim yap gercekten seneye bu anlari hatirlayip guleceksin. Cok mutlu ol insallahh

Aynen oyle ya sen onemlisin. Kendine yatirim yap gercekten seneye bu anlari hatirlayip guleceksin. Cok mutlu ol insallahh
İşte bu !!!
Kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir. Hayat her zaman yolunda gitmiyor. Biraz mücadele gerektiriyor. Zıplaman için çömmen lazım.

Derdiniz kendinizle, bunu eski eşe bağlıyorsunuz, çünkü o zaman bu tip derin düşüncelere dalma fırsatınız yoktu. Bence bu sancılı sürecinizin hakkını verirseniz daha mutlu ve huzurlu bir ben ile çıkarsınız. Psikolog ile de götürebilirsiniz bu süreci belki. Allah yardımcınız olsun...

Öncelikle eşin senin böyle çaresiz ve birşey becerememiş gibi hissetmeni zaten istiyor bunu bil. Ve bin an önce kendine gelip ayaklarının üzerine gel. Kaç yaşındasın zaten beklentin yok kii. Sadece destek bekleyip onu da göstermeyi beceremiyorlarsa bence o kadar aklından geçirmene gerek yok. Ne yaparsa yapsın isterse 40 kadınla yatsın! Sadece çocuğunu bunun dışında tutsun. Sen de o ne ayılıp sayıldığından değil şu an güçsüz hissettirildiğin için onu sevdiğini hissediyorsun. Vede başarısızlık hissi nedeniyle de başka kadınla olursa yada yanında görürsen kötü olacağını düşünüyorsun. Öncelik evlilik annelik veya boşanma bir başarı değil . Bunu düşündüren şey ailelerdir. Alabilirsen bir süre terapi al. Maddi yetersizlik var ise alma ama bunu kendine söyle . Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bu bir süreç. Nasıl brokoliyi küçükken severken bin anda sevmemeye veya karnını ağrıttı o anda hastasın diye kusup bıraktıysan . Evliliktede sorunların vardı elimden geleni yaptım. Sorunlarınızı bilmediğim için belki düzeltilebilir bilmiyorum ama ben daha fazla kendimden ödün vermek değersiz hissetmek istemedim. Ve gerekli olan buydu demen gerek artık. Herkes kendine özeldir. Bir başkasının taşıdığı yükü sen taşıyamayabilirsin. Ve bu suç da değil. Tam tersi seni özel kılan şey bunlar. Bence kendine özen göster. Eşin zaten sana neden böyle davranabilir sence niye konuşuyorsun içten içe zor kendine. Başarısızlık hissi içten içe kaplamış içini. Ya konuşma . Çocuğunda olsa medeni değilse ayrılık gerek yok Medeni bile olsa konuşma için belli bir süre gerekir. İlla mecburiyet varsa. Komut şeklinde sadece komutun ne olduğu kesin ve net bir dille mesaj olarak yaz. Bekleme ondan saatlerce mesaj . Tekrara tekrara başka birşey yazma. Gerekmedikçe cevap verme hatta çok geç cevap ver çocuk ile ilgili aciliyet yoksa. Çocuğunda muhettap ol sadece. Hadi görüşürüz bebeğim babayla iyi eğlenceler de geç. Baba aşırı problemli değilse arama duygusal ilişkilerini bölme saygı duy. Sende kendine zaman ayır. Sınavına çalış git biraz kendinle zaman geçir. Kendine yatırım yap. Ailene gelince en iyi aile bile yapar bunu :) çok şey etme. He he de geç.

İşte bu !!!

Kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir. Hayat her zaman yolunda gitmiyor. Biraz mücadele gerektiriyor. Zıplaman için çömmen lazım.

Çok teşekkür ederimm

Ne kadar güzel anlatmışsınız. Hepsi doğru bugünden itibaren yeni bir ben var artık

Ne kadar güzel anlatmışsınız. Hepsi doğru bugünden itibaren yeni bir ben var artık
Ne zaman kendinizi yetersizlik hissiyle kapladığında kim olduğunuzu hatırlayın. Ve çevrenizdeki yere ihtiyacınız yok. Çocuğunuz kendiniz bir fincan kahve biraz kitap. Bırakın Dünya dönsün. Bazı şeyler böyle olması gerekiyordu. Bende buyum bitti. Gerisini sallayın. Sizi üzmeye çalışan model bozan bir sürü olcak. En güzel cevap gül geç çok alan oluolar wallah :) denendi onaylandı. Boşanma sürüo bizim ama fıtı fıtı amannn. Oğlum ben kahve kitap. Huzurlu mutlu. Annem onu demiş babam bunu demiş . Bir kulağımdan girio öbüründen çıkıo . Çok sakin bir insanım alttan alan sakin. Ama iş benim üzerimden döndüğü zaman bende lafımı sokuyorum artık. Öyle acıtılmaz böyle acıtılır. Çünkü çevrendekilerde sana ayna tutuyor. Kendi hayatlarındaki suçların yüzleşmeleri senin üzerinden çıkarıyor. Banane arkadaş git kendinle yüzleş. Ben gayet değerliyim. Oğlumlada güler eylenir oyun oynarım. Makyaj yapar pazarada giderim sanane hayat benim . Değerli olan benim.

Öncelikle geçmiş olsunZamana bırakın herşeyi,inanın o çok güzel ilaç.Bende yaşadım aynı durumları kimsedende birşey beklmeyin bir an önce toparlanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…