yapamicam...

Anladım, yeni olduğunu bilmiyordum.
Kendinize zaman tanımanız lazım ve duygularını ertelemeyin.
Kanırta kanırta yaşayın üzüntüyü ki artık zerresi kalmasın sizde geçmiş zamanın.
Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk sizle olsun, aşk dolsun ömrünüz.
Çok teşekkür ederim..

Bekar, sağlıklı bir erkek çok uzun sürer yalnız kalmaz. Benim arkadaşımın annesi vefat etti. Babası 70 yaşlarında ve bir sene geçmeden genç bir kadınla evlendi. Arkadaşım “Babama biz bakacak değildik ya” dedi. Yine geçenlerde Ankara’dan bir tanıdığımız Antalya’ya konaklamaya geldi. Karısı yakın zamanlarda koronadan öldü. O da vardı 70’lerinde. Belki daha fazla. 30’larında yabancı uyruklu sevgili yapmış.
Yani boşanmışsınız. Artık birbiriniz için birer yabancı olmuşsunuz. Kendinizi boşa heder etmeyin. Tek başınıza atlatamayacaksanız profosyonel destek alın.

Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
Ailen sana boyle davrandigi icin eski ese yoneliyorsun bence cok iyi olsaydi ayrilmazdin oyle deil mi ? Seni oraya surukleyen sana yüz ceviren o ailen. O tarafa itiyorlar cunku seni destek olmadiklari icin..

Bekar, sağlıklı bir erkek çok uzun sürer yalnız kalmaz. Benim arkadaşımın annesi vefat etti. Babası 70 yaşlarında ve bir sene geçmeden genç bir kadınla evlendi. Arkadaşım “Babama biz bakacak değildik ya” dedi. Yine geçenlerde Ankara’dan bir tanıdığımız Antalya’ya konaklamaya geldi. Karısı yakın zamanlarda koronadan öldü. O da vardı 70’lerinde. Belki daha fazla. 30’larında yabancı uyruklu sevgili yapmış.
Yani boşanmışsınız. Artık birbiriniz için birer yabancı olmuşsunuz. Kendinizi boşa heder etmeyin. Tek başınıza atlatamayacaksanız profosyonel destek alın.
70 lerindeki adama 30 larında sevgili ha?valla şu paranın açamayacağı kapı yok bu dünyadaa :KK12: adam aa bu kadın beni çok beğeniyor demiyordur umarım? :KK45:

70 lerindeki adama 30 larında sevgili ha?valla şu paranın açamayacağı kapı yok bu dünyadaa :KK12: adam aa bu kadın beni çok beğeniyor demiyordur umarım? :KK45:
Ceycey adam kim söyleyeyim mi 🙂 Ümitköy’de kendi isminde camisi var. 😗Zengin, epey zengin.
Erkekler vefasız ceycey. Kadının kocası ölse yasını tutar, adamlar hemen birini buluyor.

Ceycey adam kim söyleyeyim mi 🙂 Ümitköy’de kendi isminde camisi var. 😗Zengin, epey zengin.
Erkekler vefasız ceycey. Kadının kocası ölse yasını tutar, adamlar hemen birini buluyor.
amanınnn yeminle bugün oradan geçtimmm.sarayın karşısındaki aradaki yer r.h olmalı .eskiler boşa yiyin paranızı siz yemezseniz yiyecek bulunur demezlerdi kadınlara :KK45: :KK53:

Ay biliyorlar neyin ne olduğunu ya, erkekler salak mı? 😂 İnanmak istiyorlar, napsınlar.

amanınnn yeminle bugün oradan geçtimmm.sarayın karşısındaki aradaki yer r.h olmalı .eskiler boşa yiyin paranızı siz yemezseniz yiyecek bulunur demezlerdi kadınlara :KK45: :KK53:
Ölmeden kaybetme korkusunu vereceksin, fedakar olmayacaksın, saçını süpürge etmeyeceksin. Bunlara kaybetme korkusu lazım. Yoksa tavsıyorlar.

Bugün kızımı almaya geldi. Kızım isterse onun evinde kalacak gece. İlaçları var, nasıl vermesi gerektiğini anlatıyorum. Yüzüme bakmadan dinliyor. Kızı alıp öylece gitti. Düşman değiliz ki biz..
Ben çok kötüyüm kızlar. Niye mi. Kendimi mağlup olmuş hissediyorum. Şu hayatta hiç bir şey başaramayan ben, evliliği de başaramadım. Bosandigim ilk günler "görür o şöyle yapacam böyle yapacam" diyordum. Şimdi evden dahi çıkmak istemiyorum. İleriyi göremiyorum, düşünemiyorum.
Kizacaksiniz ama eski esimi başkasıyla düşünemiyorum, görsem veya duysam kahrolurum.
Ondan ziyade maddi manevi bitik durumdayim işte. Evden biseyler yapıp satmaya çalışıyorum, kpss ye de girecem.
Geçen gün teyzem beni aramış diyor ki "düşenin dostu olmaz".. kız kardeşim de "annemlere bel bağlama" diyor. Kimseden bişey isteyecek değilim de bu cümleler neden. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Çok mutsuzum.
Çok zor zamanlardan geçiyorsunuz.. Ama Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Hayata böyle bakmak lazım. Etrafındaki dostu düşmanı zor zamanda tanırsın.. Bu zorluklar elbet bir gün geçecek.. Ama önemli olan "Neden! " dememek isyan etmemek.. Sabır ve dua ile bu zor günleri atlatacaksın inşallah 🤲🏻 Allahtan başka kimseye ihtiyacın yok. Düşenin dostu Allah 🌹

Sizi istemiyorsa niçin evlendi peki, evlenip çocuk yaptıktan sonra mı akli başına geldi, sizi sevmeyeni istemeyeni siz de isteneyin, kızınız da hazır babasında kalacakken açın kitabı ders çalışın, atanıp ayaklarınız üzerinde durursaniz kendinize güveniniz gelir, ilerde ayrıldığınıza sevinirsiniz bile.

Çok zor zamanlardan geçiyorsunuz.. Ama Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Hayata böyle bakmak lazım. Etrafındaki dostu düşmanı zor zamanda tanırsın.. Bu zorluklar elbet bir gün geçecek.. Ama önemli olan "Neden! " dememek isyan etmemek.. Sabır ve dua ile bu zor günleri atlatacaksın inşallah 🤲🏻 Allahtan başka kimseye ihtiyacın yok. Düşenin dostu Allah 🌹
Evet çok şükür allah büyük 🌺 Allah kızımı bana bağışlasın sağlık versin bir şekilde hallolur teşekkürler

Sizi istemiyorsa niçin evlendi peki, evlenip çocuk yaptıktan sonra mı akli başına geldi, sizi sevmeyeni istemeyeni siz de isteneyin, kızınız da hazır babasında kalacakken açın kitabı ders çalışın, atanıp ayaklarınız üzerinde durursaniz kendinize güveniniz gelir, ilerde ayrıldığınıza sevinirsiniz bile.
Değil mi işim olsa kendime olan güvenim artar daha pozitif olurum ilerde sevineceğime çok eminim 🏵️

Ben paradan daha iyi bir güzellik filtresi bilmiyorum,öyle bir utu ki kırışıkları super aciyor ceyceeey :D

Evet seviyordum. Hala öyle. Bizim öyle çok kötü giden biseyimiz yoktu mutlu olabilirdik ama o beni istemedi. Kızımın babasıyla olmadıktan sonra başka kimseyi napim hayatımda. Bir daha tanı, sev, ailesi falan. Hem kızıma karşı nasıl olacak korkarım ben
Seni istemeyen biriyle nasıl olacaksın? O çocuğumun annesi dememiş, evliyken bile çıkarmış direkt hayatından. Kahır döngünüzü kırın, çocuğun sürekli üzgün ve mutsuz bir anne ile yalnız kalması çok çok kötü. Mutlu olmak kalple değil akılla oluyor, kararlarınızda direnebilirseniz duygularınız da değişecektir. O tercih eden sizse seçilmeyi bekleyen bir eşya değilsiniz. Hayatınız var, mücadele ettiğiniz bir geleceğiniz var. Biraz bunu fark ettirecek şeylerle uğraşın mesela. Çocuğa başkası bakıyorsa kütüphaneye gidin. Orda sizin gibi çalışanlarla sohbet edin. Başka hayatların da sorunsuz olmasa da gayet ilerlediğini görün. Bana eş değil de varoluşsal bir sancı gibi grldi bu durum...İşleri yoluna koyan insanlara gözünüzü kapamayın. Hiçbir şey değişmeden kalamazki. Bu hal de geçecek. İstemeseniz de geçecek, her şeyde olduğu gibi.

Atanmaya çalışın, bi uğraşınız çevreniz olur. Yeni insanlar tanıdığınızda, sevildiğinizde sevilmenin ne kadar mükemmel olduğunu anlayacaksınız. Güvenmek için uğraşmayın zaten kimseye, bırakın o güveni karşıdaki sağlasın. Boşandıktan bir süre sonra hayatıma tedirginlikle aldığım adamın, bana sürpriz için çiçek göndermesine çok şaşırıp, sevinirken anladım ki sevilmenin ne demek olduğunu ben hiç görmemişim. Onunla da sürmedi evet ama en azından deneyimledim ve hayatta tek esas olanın öz benliğim olduğunu öğrendim.
Karşınıza güzel adamlar mutlaka çıkacak, hazır hissetmiyorsunuzdur erken olduğundan. Hazır hissetmemek için direnmeyin yeterli. Akışa güvenin. Akış iyidir.

Evet çok şükür allah büyük 🌺 Allah kızımı bana bağışlasın sağlık versin bir şekilde hallolur teşekkürler
Kurt kışı geçirir ama yedigi ayazi unutmaz,başarın,bu hislerinizi yaşadıklarımızı da unutmayın,size boyle hissettirenleri.
İnadına başarın :sampiyon:

Kafasından aldatma senaryosu kurup ona inandı, durduk yere sürekli küstü, elle tutulur hiç birşey yokken onu boşamam için elinden gelen her şeyi yaptı. Sevgisi bitti belki de.
Keşke az daha sabırlı olsaydı iki tarafta ortada cocuk var inş tekrar barışırsınız hayat belli olmaz

Evet yakın bir arkadaşım her şeyimi biliyor. Bana aldatma dayak yoksa niye ayrıldın diyor. Psikolojik şiddeti hafife alıyor nolmuş sanki nikahlı kalsaydın diye.
Teşekkür ederim
Demek ki o arkadaşınız düşük kalitede erkekleri hak ediyor ama siz en iyisini hak ediyorsunuz çünkü sizin standartlarınız var. Her ne kadar birini çok sevseniz de kendinizden ödün vermeyeceksiniz bir başkasını hayatınızda tutmak için. Eğer hayatınızda biri olacaksa o sizin için çabalayacak.:KK59: Böyle olmayacaksa hiç kimse olmasın daha iyi.

Back
X