Mesele dik başlılık ise ilerde tekrar ayrılacağınızı söyleyebilirim unutmaya çalışsanız iyi olur
Gurur meselesi olmus. Don bana cok ozledim degil de ben seni isterken sen bana nasil donmezsin gibi olmus
Ayaklari üzerinde duran güçlü kadınsın öyle mi hahahhaaa ya kahkaha attim senin ki sadece lafta çünkü cidden oyle bir kadin olsaydın asla geri nasil dondururum her istediği kabul yeter ki o olsun gibi komik bir duruma dusmezdin.
Bence sen otur sakince bir düşün ben napiyorum diye dik başlı olabilirsin ayrılabilirsin kaldi ki köy hayatinin kaldiramayacagin iki iki dörtken bu ısrar ne için
8 senelik evliyim iki evladim var eşim hadi memlekete dönelim dese kendi bavulunu hazirlar dilekçeyide onune koyarim ayaklari üstünde durmak böyle olur olmali ger nasil döndürurum muhabbetiyle olmaz
Güçlü kadın olmak demek bu demek değildir demek bence
Güçlü kadın demek hahaha dik kafalı olmak demek mi aslaa değil...
Güçlü kadın kendi kararlarını alıp(makul şekilde)
Uygulayan kadındır...
İlişki de güç kavgası demek değildir...
Güçlü kadın tutamayacağı sözler vermeyen kadındır...
boşuna kendinizi kandırmayın salın adamı...
düzeleceğinize ikna etmek mi ? onun için karakterinizi değiştirmek mi ?
ikisi çok farklı ve bence siz burda sırf kaybetmemek için ikincisini seçiyorsunuz.
Su erkeklere bravo diyesim geliyor bazen. Sindirme isini nasil da yapiyorlar.
Agliyormusmus, cok seviyormusmus ama dik basli oldugum icin olmaz diyormusmus... sevsinler...
Konu sahibi sen de soyledigin kadar guclu bir kadin degilsin...
Sevgi bu değil, bu cinsel gerilim.
Cok ozlemissin normal iliski bitince ozlem olabilir. Ama ozlemek hayatini kaydirmasin dikkat et. Daha once de yazdim o is yas. Simdi koye gitsin bilmem ne diyeceksin sonra kendi kullanacak sen demistin diye. Bi arkadas var burda 1.5 aylikken kocasi devamli annesine gidiyor o da evi terkediyor barisiyorlar ama barisirken beni annene gitmeye zorlama diyor sen ne yapiyorsan yap diyor adam eve gelmiyor. Iliskide bastan bisey problem olarak gorursen geri adim atma
Yok sen kendini guclu saniyorsun da gucsuzsun, zayifsin. Adam seni cozmus, kusura bakma da...valla öyleydim bugüne kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?