yapamıyorum . barışmak istiyorum . bi akıl verin lütfen

Her zaman derim aglayan sizlayan erkekten hayir gelmez aciz ve eziktirler. Sizin gibi gurursuz yapamiyorum onsuz olamiyorumculardanda hic haz etmem kadin dedigin biraz guclu olur ya adam istemiyo sacma sapan davraniyo sende hala onun pesindesin git barista gor dunyanin kac bucak oldugunu kimse vazgecilmez degildir sende oda

Çok kesin konuşmuşsun. O işler öyle olmaz. Eşin gerçekten bu tarz bir şeyle karşına gelince tekrar yazarsın buraya . Ama başına gelmeden atıp tutmak emin ol çok kolaydır .çok gördük ben olsam öyle yapar böyle yapardım deyip milleti kınayıp somra daha da beterini yapanları maalesef. Hayat yaparak öğretiyot

Kendinize yapmayın bunu.Benim eşim de ayrılık sürecinde evlenmeden önce dönmüş ve günlerce kapıda ağlayarak beklemişti.Ben yanına gidince de uzaklaşıyordu neyse sonra aileci old bildiğim halde verdiği sözler üzerine evlendik sonuç boşanma ve ben o gün ona kıyamamışken o şimdi gözyaşlarıma öyle güzel kıyıyor ki insanlar asla değişmez özellikle aileci tipler

Güldürme allah askina bu nasıl dik başlılık. Ben öyleyim ve asla askmdan ölsem yinede senle olmaz diyen birini asla istemem cok sevsemde farketmez. Hakli haksız hic farketmez dediğimden asla dönmem seninki dik başlılık olmuyo

Hem adamdan ayrıl hemde bana donsun diye bekle, karşı tarafın hiç gururu duyguları yok çünkü.

Adam başka limanlara yelken açmış ama ne olur ne olmaz diye, sizide yedekte tutmak için melankolik haberler gönderip kafanızı bulandırıyor olabilir mi...30 merdiven dayamış kadınım diyorsunuz değişebileceğinize inanıyormusunuz? Bu yaşa kadar insanın karakteri oturmuş olur,değişirim değiştim demek kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil... barışsanız yine aynı dik başlılığa devam edersiniz,köye yerleşseniz kendinize de adamada orayı cehenneme çevirirsiniz

Duzelmek ne ya? Boyunduruk altina girince duzelicek misin? Kendinden verince mutlu mu olacaksin? Seviyorsa oldugun gibi kabul edecek seni.

Ee göster gücünü . Unut gitsin . Ne demek benim sözümü dinlemedin falan. Çocuk musunuz

Sizinki yarım kalmışlık
Dönmeyeni döndürme çabası
Gururunuzu tamir etmeye çalışmak hepsi bu

Yarin barışsanız 1 sene sonra yine bitecek.
Bence bırakın simdi bitsin boşuna karşı tarafı da degiseceginize inandirip bosuna umitlendirmeyin

Ay ömür boyu yapayalnız kalacağımı bilsem yine de köyde eş ailesiyle dip dibe yaşamam. Git Allah aşkına yaaaa. Kendine layık gördüğün hayat bu mu? Yemişim aşkımı sevgisini. Benden kıymetli kimse yok valla hayatta. Gidip de köyde möyde yaşamam. Feriştahı gelse köye sokamaz beni.

Hem dönsün diyorsunuz hem 2 gün önce geldi ağlayarak sarıldı ittim evime girdim diyorsunuz. Dizi seti galiba. Kolaylar gelsin

Evet bazi konularda çok keskin ve net bir kadinim ben neden yadirgadiniz ki anlayamadim şimdi mesele şu ben evlenmeden eşimle konuştum iki sinirin var sakin geçme dedim aldatirsan bana vurmak degil teşebbüs edersen hiç düşünmem biter ve memleket mevzusuda soyle oldu ben orda.dogup büyümedigim için uyum saglayamiyorum onu da bastan söyledim beni sakin zorlama dönmem kendin gidersin çünkü ayni seyi sagolsun babam bize yasatti 22 sene yaşadığım yerden bizi kopara kopara götürdü o yuzden birazda keskinim çünkü çok zor yaşadım gordum evlatlarima yasatmak istemem asla.

Kimseyi yadırgadığını yok sadece insanın yapmam dediği şeyi imtihan olup yaptığını çok gördüm. En basiti kendi aile bireylerimden çok net oldukları arkadaşalarına tavsiye ettikleri hatta eleştirdikleri konu kendi başlarına gelince eleştirdikleri insanlardan daha da vasatını yaptıklarını vs. Bence insan sınanmadınız bir imtihanla ilgili yorum yapmamalı. Yaparken başına gelmeyecek gibi davranıyor ya da gelirse öyle yaparım böyle yaparım gibi cümleler .. ama başa
Gelince olayın hiçte öyle olmadığını işin içine duygular girdiği anda durumların çok değiştiğini gördüm. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın ve bir konuda çaresiz bırakmasın. Çaresizlik insana her şeye yaptırır. Bu nedenle konuşurken bile bim düşünüp bir konuşmak gerek.

köy muhabbeti nedir ki

sen hangi hakla bana gurursuz diyebilirsin hadsiz .
ben gayet dimdik durdum hiç bişekilde gurursuz gözükmedim karşımdaki insana . bilip bilmeden terbiyeni bozma bana .

ben dün baya bi duygularıma yenilmişim.
haklısın .
daha sağlam kararlarla uyandım bu sabaha

Evlilik köle ve efendi ilişkisi değildir. Sevgi birbirini olduğu gibi kabul etmektir. Tabi insanlar karşı tarafın rahatsız olduğu özelliklerini biraz törpüleyebilir ama tamamen değişim söz konusu olamaz. Düşüncelerinizi maalesef çok sağlıklı bulamadım.

evet katılıyorum . bugün daha dirayetliyim
geçicek inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…