- 21 Ocak 2018
- 8.562
- 21.247
- 348
- 32
Çok kesin konuşmuşsun. O işler öyle olmaz. Eşin gerçekten bu tarz bir şeyle karşına gelince tekrar yazarsın buraya . Ama başına gelmeden atıp tutmak emin ol çok kolaydır .çok gördük ben olsam öyle yapar böyle yapardım deyip milleti kınayıp somra daha da beterini yapanları maalesef. Hayat yaparak öğretiyotAyaklari üzerinde duran güçlü kadınsın öyle mi hahahhaaa ya kahkaha attim senin ki sadece lafta çünkü cidden oyle bir kadin olsaydın asla geri nasil dondururum her istediği kabul yeter ki o olsun gibi komik bir duruma dusmezdin.
Bence sen otur sakince bir düşün ben napiyorum diye dik başlı olabilirsin ayrılabilirsin kaldi ki köy hayatinin kaldiramayacagin iki iki dörtken bu ısrar ne için
8 senelik evliyim iki evladim var eşim hadi memlekete dönelim dese kendi bavulunu hazirlar dilekçeyide onune koyarim ayaklari üstünde durmak böyle olur olmali ger nasil döndürurum muhabbetiyle olmaz
Güldürme allah askina bu nasıl dik başlılık. Ben öyleyim ve asla askmdan ölsem yinede senle olmaz diyen birini asla istemem cok sevsemde farketmez. Hakli haksız hic farketmez dediğimden asla dönmem seninki dik başlılık olmuyokızlar eski konularımı hatırayan var mıdır bilmiyorum .
1 ay olcak neredeyse . ayrıyız. barışma şansımız kalmadı gibi .
o da seviyor ağlıyor uzaktan beni izliyor ama barışmam diyor.
bana güveni kalmamış . güvenden kasıtta ben çok dik başlıyım maalesef evet ...
o ne dik başlılığını yenebilir ne de biz mutlu olabiliriz artık demiş .
benim onun sözünü dinleyip sakin biri olmamı istiyor . olamadım bu güne kadar. evet çok sabretti .. çok .
ve sonunda tükettim adamı
güçlü bi kadınım ben ayakları üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan .
böyle olunca çok bi boyundurluk altına giremiyorum .
ama şuan diyorum ki ne olursa olsun o olsun.. sadece olsun da nasıl olursa olsun . .
inanamıyorum kendimeeeeee. gerçekten inanamıyorum . herkes sen bu değilsin kendine gel diyor .
gelemiyorum . .
şuan tek istediğim onu düzelceğime ikna etmek . bilirsiniz belki köy muhabbeti vardı . dedim ki olsun köyde kabulum . laf etmiycem köy meselesine yeter ki o olsun dedim .
inanmıyor gerçi . 1 ay sonra yine aynı şeyler yaşanır diyo muş . ay ölcem .
köpek gibi taktım . sadece sonunu düşünmeden o olsun istiyorum .
ben kiiiiiiiiiii mantığımla düşünüp köy mubbbeti bilmem ne diyerek ilerde sorun yaşarız diye düşünerek ayrılmıştım ...
sorum şuuuuu size . nasıl geri döndürebilirimmmmmmmmmmm. evet kızcaksınız biliyorummmm . yapma diyceksiniz.
aşırı istiyorum onu. tutupta dön bana diye yalvarmam amaaa bekliyorum deli gibi bekliyorummmm.
uzaktan izliyor beni sürekli biliyorum . .
ama gelmiyor gelmiycek sanırım.
nasıl döndürceeeeeeeeeeeeeeeeem.
Ee göster gücünü . Unut gitsin . Ne demek benim sözümü dinlemedin falan. Çocuk musunuzkızlar eski konularımı hatırayan var mıdır bilmiyorum .
benim onun sözünü dinleyip sakin biri olmamı istiyor . olamadım bu güne kadar. evet çok sabretti .. çok .
ama şuan diyorum ki ne olursa olsun o olsun.. sadece olsun da nasıl olursa olsun . .
inanamıyorum kendimeeeeee. gerçekten inanamıyorum . herkes sen bu değilsin kendine gel diyor .
gelemiyorum . .
şuan tek istediğim onu düzelceğime ikna etmek . bilirsiniz belki köy muhabbeti vardı . dedim ki olsun köyde kabulum . laf etmiycem köy meselesine yeter ki o olsun dedim .
ben kiiiiiiiiiii mantığımla düşünüp köy mubbbeti bilmem ne diyerek ilerde sorun yaşarız diye düşünerek ayrılmıştım ...
sorum şuuuuu size . nasıl geri döndürebilirimmmmmmmmmmm. evet kızcaksınız biliyorummmm . yapma diyceksiniz.
aşırı istiyorum onu. tutupta dön bana diye yalvarmam amaaa bekliyorum deli gibi bekliyorummmm.
yahu bugüne kadar böyleydim ben neyini anlamıyosunuz .
e yıkıldım bu sefer ! kendim ayrıldım zaten . şuan özlem arttıkça dönsün istiyorum . ama tabi bişey yapmıyorum dönmesi için. ezik pozisyona asla düşmem . haberi yok bunlardan . kafamdan kalbimden geçenler bunlar sadece .
Hem dönsün diyorsunuz hem 2 gün önce geldi ağlayarak sarıldı ittim evime girdim diyorsunuz. Dizi seti galiba. Kolaylar gelsinay sizi güldürdüysem ne mutlu yaaa. allah gülmekten ayırmasın
benimde dilekçeyi önüne koyup o evide ateşe verip çıkıp gitmişliğim var çünkü .
her daim böyle oldu kimseye eyvallah etmedim . biten bitmiştir.
şuan böyle olamıyorum . ilk defa yenildim kendime .
keza hala dışardan bakınca gayet dik duruyorum . yerlerde değilim yani .
bi adımım bile olmadı . 2 gün önce evimin önüne geldi ağlayarak sarıldı ittim ve evime girdim .
ben kendiliğinden bişeyler düzelsin istiyorum . geldiğinde napabilirim diye düşünüyorum . sen kahkahana devam et canım
Evet bazi konularda çok keskin ve net bir kadinim ben neden yadirgadiniz ki anlayamadim şimdi mesele şu ben evlenmeden eşimle konuştum iki sinirin var sakin geçme dedim aldatirsan bana vurmak degil teşebbüs edersen hiç düşünmem biter ve memleket mevzusuda soyle oldu ben orda.dogup büyümedigim için uyum saglayamiyorum onu da bastan söyledim beni sakin zorlama dönmem kendin gidersin çünkü ayni seyi sagolsun babam bize yasatti 22 sene yaşadığım yerden bizi kopara kopara götürdü o yuzden birazda keskinim çünkü çok zor yaşadım gordum evlatlarima yasatmak istemem asla.Çok kesin konuşmuşsun. O işler öyle olmaz. Eşin gerçekten bu tarz bir şeyle karşına gelince tekrar yazarsın buraya . Ama başına gelmeden atıp tutmak emin ol çok kolaydır .çok gördük ben olsam öyle yapar böyle yapardım deyip milleti kınayıp somra daha da beterini yapanları maalesef. Hayat yaparak öğretiyot
köy muhabbeti nedir kikızlar eski konularımı hatırayan var mıdır bilmiyorum .
gelemiyorum . .
Her zaman derim aglayan sizlayan erkekten hayir gelmez aciz ve eziktirler. Sizin gibi gurursuz yapamiyorum onsuz olamiyorumculardanda hic haz etmem kadin dedigin biraz guclu olur ya adam istemiyo sacma sapan davraniyo sende hala onun pesindesin git barista gor dunyanin kac bucak oldugunu kimse vazgecilmez degildir sende oda
Ay ömür boyu yapayalnız kalacağımı bilsem yine de köyde eş ailesiyle dip dibe yaşamam. Git Allah aşkına yaaaa. Kendine layık gördüğün hayat bu mu? Yemişim aşkımı sevgisini. Benden kıymetli kimse yok valla hayatta. Gidip de köyde möyde yaşamam. Feriştahı gelse köye sokamaz beni.
Belli belli. Terbiyeyle alakali bisey yok burda.sen hangi hakla bana gurursuz diyebilirsin hadsiz .
ben gayet dimdik durdum hiç bişekilde gurursuz gözükmedim karşımdaki insana . bilip bilmeden terbiyeni bozma bana .
Evlilik köle ve efendi ilişkisi değildir. Sevgi birbirini olduğu gibi kabul etmektir. Tabi insanlar karşı tarafın rahatsız olduğu özelliklerini biraz törpüleyebilir ama tamamen değişim söz konusu olamaz. Düşüncelerinizi maalesef çok sağlıklı bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?