- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Video izliyorum hocanin soylediklerini not aldim tekrar ettim soru bankasi cozdum ama konular bittj ve ben hicbirsey hatrlamiyorum sanki sinirim bozulduKesinlikle yazarak calismak not almak cok onemli
Soru bankadida cozdum 5 6 tane ilk baslarda cok iyi hatrliyordum ama bugun soru cozmeye calistim olmadiSürekli tarih soru bankası çöz. Bu hem tekrar yaptırır hem unutmazsın. Yanlışlarını bulur konuyu tekrar edersin. Yoksa bin kere tekrar etsen unutursun
Tarih nankördür. Tarih hocamız ben bile sürekli tekrar etmesem unuturum derdi.bol bol soru dene farkı göreceksin. Başarılar dilerim.
Benimde uc yasinda oglum var gun icinde hic calisamiyorum aksam uyudugu zaman oturuyorum derse en bastanmi izlesem videolari yada baska dersemi gecsemben kızım 3 yasındayken atandım
stres yapmayın halledersiniz
Basla derse gecsem ne olurki tarihide firsat buldukca tekrar etsem?Bugün bende öyleyim,tarihten bir hocanın soru bankasını çözdüm soru kalıbı çok farklı ayrıntılı geldi bir sürü yanlışım çıktı acayip moralim bozuldu.
Yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bol soru çözün...
Genel tekrar derslerini dinleyin bir de onu deneyin.Basla derse gecsem ne olurki tarihide firsat buldukca tekrar etsem?
Ona bir bakayim cok tesekkur ederim bende duydum ama ucretli saniyorum yinede arastirayimdoping hafıza diye bir yöntem var, denemedim içeriğinide bilmiyorum, galiba hafıza tekniklerine dayalı bir ders çalışma metodu. hakkındaki yorumlar eğerki sahte değilse çok olumlu. isterseniz bir araştırın.
Rica ederim youtubeda vardı ücretsiz :)Ona bir bakayim cok tesekkur ederim bende duydum ama ucretli saniyorum yinede arastirayim
O zaman. Yarin bakayim ben:)Rica ederim youtubeda vardı ücretsiz :)
evet, ücretli ama eğerki etkili ise denemeye değer diye düşünüyorum. başarılar dilerim :)Ona bir bakayim cok tesekkur ederim bende duydum ama ucretli saniyorum yinede arastirayim
Sil bastanmi baslayayim yHakan dede’nin videoları çok iyiydi ben sınava girdiğimde. Tavsiye ederim bir de ona bakın isterseniz.
Kafamda oturtamadim simdi 1 saat onu izlesem 2 3 saat cografyami baksamGenel tekrar derslerini dinleyin bir de onu deneyin.
Tesekkur edermevet, ücretli ama eğerki etkili ise denemeye değer diye düşünüyorum. başarılar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?