Yapamiyorum:((

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Konum lutfen tanismasin buda benm derdim kpss grubu aktif degil burda belki beni motive edici yorumlar alabilirim arkadaslar yaklasik 4 aydir kpss icin tarih calisiyorum konulari bitirdim saniyordum ama ben geri unutmusum hepsini ne yapcam ben ya zaten cocuktan dolayi zamanim kisitli birakmayi dusunuyorum calismayi ama o kadar zaman harcadim zoruma gidiyor pes etmek ne yapayim fikir verin bana(

ben kızım 3 yasındayken atandım
stres yapmayın halledersiniz

Sürekli tarih soru bankası çöz. Bu hem tekrar yaptırır hem unutmazsın. Yanlışlarını bulur konuyu tekrar edersin. Yoksa bin kere tekrar etsen unutursun
Tarih nankördür. Tarih hocamız ben bile sürekli tekrar etmesem unuturum derdi.bol bol soru dene farkı göreceksin. Başarılar dilerim.

Soru bankadida cozdum 5 6 tane ilk baslarda cok iyi hatrliyordum ama bugun soru cozmeye calistim olmadi

doping hafıza diye bir yöntem var, denemedim içeriğinide bilmiyorum, galiba hafıza tekniklerine dayalı bir ders çalışma metodu. hakkındaki yorumlar eğerki sahte değilse çok olumlu. isterseniz bir araştırın.

Bugün bende öyleyim,tarihten bir hocanın soru bankasını çözdüm soru kalıbı çok farklı ayrıntılı geldi bir sürü yanlışım çıktı acayip moralim bozuldu.
Yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bol soru çözün ve genel tekrar derslerini dinleyin..

Basla derse gecsem ne olurki tarihide firsat buldukca tekrar etsem?

Ona bir bakayim cok tesekkur ederim bende duydum ama ucretli saniyorum yinede arastirayim

Hakan dede’nin videoları çok iyiydi ben sınava girdiğimde. Tavsiye ederim bir de ona bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…