Yapamiyorum:((

Benimde uc yasinda oglum var gun icinde hic calisamiyorum aksam uyudugu zaman oturuyorum derse en bastanmi izlesem videolari yada baska dersemi gecsem

öncelikle sakin olun
video izlemek iyi fikir ben de öyle yapardım
bir de konuyu okuduktan hemen sonra ilgili soruları çözün
soruyu bilemeseniz dahi cevabı öğrenmiş olursunuz
branş neydi

öncelikle sakin olun
video izlemek iyi fikir ben de öyle yapardım
bir de konuyu okuduktan hemen sonra ilgili soruları çözün
soruyu bilemeseniz dahi cevabı öğrenmiş olursunuz
branş neydi
Onlisan banka sigorta cok iyi gittigimi dusunuyodum ama ozellikle bugun silindi sanki hepsi

Hakan dede baya bi eğlenceli ve akılda kalıcı anlatıyordu, şarkılar türküler kodlamalar filan. Tekrar gibi yapabilirsiniz videolarla.
O zaman bundan sonra iki saat erken kalkayim hakan dede izleyeym tekrar bir defter tutmaya baslayayim gecede cografya calisirim tabi bu kadar uykusuzluga dayanabilirsem:)

Tarih böyledir biraz. Unutulur hemen. Hani çalıştım bitti tamam artık öğrendim denmiyor. Konu çalış test çöz bu döngü hep devam edecektm sınava kadar.
Ben kendi adıma söyleyeyim pek tarih çalışmıyorum. Çalışsam da yapamıyorum çalışmasam da. Tarih çalışmaya ayıracağım vakti başka derelere ayırayim bari diyorum. Çalışıyorum yine ama çok ağırlık vermeden çalışıyorum

Diger dersler nasil?
Ya sonucta tarih ugras ister ama emek verir tekrari birakmazsan olur.
Hic anlamadan matematik cozmeye calismaktan cok cok avantajlisin. Hic canini sikma. Halledersin.
Ama tekrari birakma.

Stres yapma bende kpss kursuna gidiyorum ama okulla birlikte çok zorlanıyorum ve daha başlamadım bile çalışmaya. Sınav temmuza alındı zaten vaktin var daha sakin ol yeniden başla konuları unuttuysan. Tarihte olaylar hep birbirine bağlı zaten birini hatırlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir :)

Branş denemeleri alın bence bende çalışıyorum ama daha konularım bitmedi . YouTube dan bir kanaldan hocaları dinliyorum orda ki hoca branş denemelerini öneriyordu bir de genel tekrar videoları var Ramazan Yetgin hocanın adı bir göz atın isterseniz

Ben de aynıyım tarihi bitirdim diye seviniyordum her şeyi unuttum.. deftere yazmıştım ordan tekrar yapıcam artık, o da önümüzdeki ay.. çünkü sınavlarım başlayacak yakında onlara öncelik vermem lazım.. ama telaş yapmıyorum sınava kadar tekrar yapıcaz artık napalım

Ben nerdeyse 4 aydr ugrasiyorum tarihe hem artik midem kaldrmiyor hemde o kadar emek bosa gitmesin diyorm

Ben onlisansim sinav 4 kasimda :)hem acele ettigim icin stres yasiyorum bu yuzdende umutsuzluga dusup basaramiyorum

Diger dersler nasil?
Ya sonucta tarih ugras ister ama emek verir tekrari birakmazsan olur.
Hic anlamadan matematik cozmeye calismaktan cok cok avantajlisin. Hic canini sikma. Halledersin.
Ama tekrari birakma.
Matematik orta duzeyde 20 net hedefim tarihe kasmasam acigi kapatabilirmiyim birde en son turkceden 24 net yapmistim ama ustunden cok sular gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…