izni var mı yönetimin?
1 yaşındaydı dediğim gibi anlatamıyosun bide gerçek baba yok ortada hiç görmedi yaniBence saçma olmuş evlenmeden baba demesi. bu tarz şeyler evlenmeden önce zaten yaşıyoruz yani cicim aylarını. Asıl iş evlendikten sonra belli olur.
Kanunen babanın hakkı var üstünde ne yazık ki.
baba reddedip soyadını almak için dava açmış
Adamla evlendin sanıyorum ta ki mesajın sonunu okuyana kadar.
Mükemmel baba kız ilişkisi olması için aynı evi paylaşmaları lazım. Gece kızınız hastalandığında uyanıp bakıyormu yemeğini yemediğinde üzülüyormu. Bunları aynı evin içindeyken anlarsınız. Ha aynı evdeyiz zaten diyorsan da evlenmeden bu hatayı yaparsan o çocuğa bunları yaşatırsan bişey diyemem. Bu adama ne neden baba diyor onu da anlamış değilim.
Tabi ki büyüten bir de soruyor musunuz? Doğurmanın anne olmakla baba olmakla ne alakası var? Temel, koşulsuz sevgidir. Bal gibi de açıklarsınız zamanı gelince. O da anlar merak etmeyin.
Evlenmeden baba demese iyiymis. Bu durum cok degiskenli onceden kestirmek zor ama kizinla iyi iliskileriniz olursa kiziniz size guvenir ama biyolojik babasi ve sevgiliniz hakkinda dusunceleri neler olur bilemeyiz.
Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
Eee daha ne olsun mis gibi açsın davayı. ben burada sorun göremiyorum. sürekli sizi arasa hiç ilgilenmedigi halde sirf sizinbir birlikteliğiniz var diye taciz etse. kağıt üstünde baba görünüp ilgilenmese ama her an elinde velayet davası açma kozu olsa daha mı iyi.Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
bi insan bunu yapacak kadar nasıl kötü olabilir ya.
hadi sizden nefret eder filan onu anlarım da kendi çocuğunu reddetmek ne demek...
Eee daha ne olsun mis gibi açsın davayı. ben burada sorun göremiyorum. sürekli sizi arasa hiç ilgilenmedigi halde sirf sizinbir birlikteliğiniz var diye taciz etse. kağıt üstünde baba görünüp ilgilenmese ama her an elinde velayet davası açma kozu olsa daha mı iyi.
Öyle bir hakkı yok
Kadının biri istedi diye hiçbir mahkeme böyle bir saçmalığa evet demez
Nafaka vermemek için yapıyor
Çocuğun biyolojik babası o bunu inkar edemez köpek gibi vericek nafakayı
Öyle bir hakkı yok
Kadının biri istedi diye hiçbir mahkeme böyle bir saçmalığa evet demez
Nafaka vermemek için yapıyor
Çocuğun biyolojik babası o bunu inkar edemez köpek gibi vericek nafakayı
Kısırlastırıp salicaksn bunlari sokağa, alnına da bi damga "ş.refsizdir, güvenmeyiniz" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?