Onu gordum. Cocuklar kendilerini terk eden anne babalari bile gormek isteteyebiliyor. Bu cocuga bagli bir durum nefret de edebilir gorusmek irtibat halinde olmak istiyorum da diyebilir ileride. Bunu biz tespit edemeyiz su anda. Bir de babanin 20 sene sonra cikip pismanim yavrum deme ihtimali var, oluyor boyle seyler. Bence sizin yacaginiz sey ona en guzel sekilde annelik yapmak ve kalan kismi akisa birakmak. Kendinizi uzmeyin bunlari dusunerek simdiden.Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
+1 Annenin isteyip istememesi kendi adina hakki var bence ama cocuk adina yok diye dusunuyorum. Cocuk her turlu hak sahibi. Sperm bagisiyla bitmiyor is bir zahmet gereken yuku cekecek.İlerde ev araba alır hayat uzun
Ben derim ki sakın çocuğunuzun hakkından vazgeçmeyin ilerde pişman olursunuz
+1000Büyüten tabi ki de.
Gerçek babanın yerine koyabileceği baba figürünü bulmuş ne güzel kızınız.
Ben baba demesinde sakınca görmedim, gerçekten arada samimi güzel bir bağ var demek ki.
İleride gerçeği söylemeniz gerekecek ama bir uzmandan yardım alarak açıklamalısınız.
Biyolojik babaya hiç değinmeyeceğim, sadece sperm vermiş, babası fazla.
Mesele miras zaten hanımefendi
Bu nasıl şerefsizlik açıkça mirasdan yararlanmasın demek
Mahkemede ben çocuğumu reddedicem mirasımdan yararlanmasın derse hakim g.tüyle güler böyle bir şey yok evlat reddetme yasada yok @filmdelisi siz avukat mıydınız?
Kesinlikle kabul etmeyin gitsin mahkemeye versin bir b.k yiyemez
Çocuğunuzun miras hakkını koruyun vazgeçmeyin sakın
Yeni boşanıp pat diye evlencek bi psikolojiye sahip değildim ve 1 yaşındaki çocuğun bi baba profili aramasını engelleyemedim haliyle parkta orda burda duyuyo millet baba baba diyo onda yok nası bişe bu anlamadınız sanırım ayrıca ona anltıcağım yaşa geldiğinde şartlar şuandaki gibi olmicakonce evlenip sonra kizinla baba dicek kadar yakinlastirsaydin. sen bunu nasi aciklicgni disundun sanirim once?
baba demesinde saknca gormuyorsun evlenmkten cekiniyorsun. yani yarin ibur gun bgn kizina baba diye alistirdgn kisiden ayrilma ihtimaln warsa baba dedirtmeseydn bence.Yeni boşanıp pat diye evlencek bi psikolojiye sahip değildim ve 1 yaşındaki çocuğun bi baba profili aramasını engelleyemedim haliyle parkta orda burda duyuyo millet baba baba diyo onda yok nası bişe bu anlamadınız sanırım ayrıca ona anltıcağım yaşa geldiğinde şartlar şuandaki gibi olmicak
baba demesinde saknca gormuyorsun evlenmkten cekiniyorsun. yani yarin ibur gun bgn kizina baba diye alistirdgn kisiden ayrilma ihtimaln warsa baba dedirtmeseydn bence.
Herkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)
2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?
Evlenenler ayrılmıyo hiç sadece sevgililer ayrılıyo bu memlekette boşanmalar evliliklerin kaç katı haberiniz varmı? O zaman evli çiftlerin çocukları asla baba demesin baba dedikleri kişiden ayrılabilirler yarın bigün bu mu mantık ?baba demesinde saknca gormuyorsun evlenmkten cekiniyorsun. yani yarin ibur gun bgn kizina baba diye alistirdgn kisiden ayrilma ihtimaln warsa baba dedirtmeseydn bence.
asil benim yorumumdan sana ne? konuyu anlatmis bn de istedigim acidan degerendirirm. kaldi ki alakasiz bi konudan bahsetmiyrm. sin cumlesinde biyolojk babasnin soyadini almasini nasil aciklicam dedi diye illa son cumleye deginmem gerekmiyor. fikrimin arasndayim. biyolojik baba yonunden sansszsa eger bu cocuk emin olmadan baska birine baba dedirtmemeli.Size ne yahu kadın sevgilisiyle ilgili soru sormamış ki eski eş, miras, soyadıyla ilgili sormuş.
Size ne yahu kadın sevgilisiyle ilgili soru sormamış ki eski eş, miras, soyadıyla ilgili sormuş.
seninki kaç yanlıştan bir doğru çıkarırım olmuş.
evlenmeden çocuğun olmasına rağmen birlikte yaşadın hadi tamam da çocuk ister istemez baba diyecek ortadaki tek erkek figürü olduğuna göre. ona zaten müdahale çok yapılmaz da hem korkuyorum evlenmekten diyorsun hem çocuğunla aynı evde kalabiliyorsun.
ben bunu anlamıyorum işte. bir imza ile değişeceğini düşünüyorsan aynı evde oturmak niye.
babası gerekli sorumluluğu almadı şerefsizliğin daniskasını yaptı tamam o cepte de sen hadi bu adamdan ayrıldın diyelim 2,5 sene boyunca baba diyebileceği bir ortama neden soktun..
bu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey evlenmek olur bana göre. ayrılsan bile çocuk her halükarda babasından ayrılmış olacak anlattığına göre bari en azından evlilik birliğimiz vardı diyebilirsin.
sen bosansan da bisanmasan da cocugunun babasina baba demesnde sakinca yok. ama elin adamina baba dedirticksen emin olman lazm. en azindan bu adamla evleneblrm dick kdr emin olman lazm.Evlenenler ayrılmıyo hiç sadece sevgililer ayrılıyo bu memlekette boşanmalar evliliklerin kaç katı haberiniz varmı? O zaman evli çiftlerin çocukları asla baba demesin baba dedikleri kişiden ayrılabilirler yarın bigün bu mu mantık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?