Yapan mı büyütenmi?

Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
Onu gordum. Cocuklar kendilerini terk eden anne babalari bile gormek isteteyebiliyor. Bu cocuga bagli bir durum nefret de edebilir gorusmek irtibat halinde olmak istiyorum da diyebilir ileride. Bunu biz tespit edemeyiz su anda. Bir de babanin 20 sene sonra cikip pismanim yavrum deme ihtimali var, oluyor boyle seyler. Bence sizin yacaginiz sey ona en guzel sekilde annelik yapmak ve kalan kismi akisa birakmak. Kendinizi uzmeyin bunlari dusunerek simdiden.

İlerde ev araba alır hayat uzun
Ben derim ki sakın çocuğunuzun hakkından vazgeçmeyin ilerde pişman olursunuz
+1 Annenin isteyip istememesi kendi adina hakki var bence ama cocuk adina yok diye dusunuyorum. Cocuk her turlu hak sahibi. Sperm bagisiyla bitmiyor is bir zahmet gereken yuku cekecek.

Kızınız çok küçük olduğu için ilk gördüğü ve aynı evi paylaştığı kişiye istemsizce baba demesi çok normal..
Çocuk nerden bilsin ki..
Onun baba kelimesi belki de şu anki eş adayınizi etkilemiş ve kendi babası da istemediği için size de sevgisinden sahipsiz bırakmak istememistir..
Bu çok büyük bir sorumluluk, belki böyle devam eder belki sizin çocuğunuz olunca değişir birşey diyemem ..
Ama eğer ki evlilik gerçekleşir ve siz kanunen bir aile olur iseniz,
Biyolojik baba rededer,
Şu anki eş adayıniz kendi üzerine alır ise zaten onun babası artık odur..
Etraftan duyulmucagini bilsem, bu şartlar gerçekleşir ise bırakın bozmayın büyüyü derim..

Herkese çokkk teşekkür ederim biraz rahatladı içim dertleşince teşekkürler tekrar

+1000

sevgili konu sahibesi arkadaşım, burada hiçbir problem yok. neyi sorun ettiğinizi inanın anlamadım.

doğru anladım mı acaba diye tekrar teydit etmek istedim; ilerde çocuğunuzun vereceği tepki mi sizi korkutuyor?

zira şuan herşey yolunda gibi. biyolojik baba da kendi isteğiyle tamamen aradan çekilmek istediğine göre...

eğer erkek arkadaşınızla evlenirseniz, çocuğunuz anlayabilecek yaşa geldiğinde pedagog eşliğinde anlatırsınız.
öbür türlüsü kandırmak olur çünkü. yani bak bu senin öz baban demeniz yanlış olur, farklı bi yerden öğrenirse çocuğun size de erkek arkadaşınıza da olan güveni sarsılır.

+1
Babalık yapmıyor zaten hiç değilse hakkını gasp etmiş olmasın.

once evlenip sonra kizinla baba dicek kadar yakinlastirsaydin. sen bunu nasi aciklicgni disundun sanirim once?
Yeni boşanıp pat diye evlencek bi psikolojiye sahip değildim ve 1 yaşındaki çocuğun bi baba profili aramasını engelleyemedim haliyle parkta orda burda duyuyo millet baba baba diyo onda yok nası bişe bu anlamadınız sanırım ayrıca ona anltıcağım yaşa geldiğinde şartlar şuandaki gibi olmicak

baba demesinde saknca gormuyorsun evlenmkten cekiniyorsun. yani yarin ibur gun bgn kizina baba diye alistirdgn kisiden ayrilma ihtimaln warsa baba dedirtmeseydn bence.

Sevgili konu sahibesi anladığım kadarıyla kafanız oldukça karışık.

Sizin yerinizde olsam

A. Sevgilimle konuşurum çocuğu üstüne alacak mı. Önce kesinlikle nikah yapın. Şimdi seviyorum ölüyorum babasıyım diyen adam gün gelir anasının ağzına bakar bilemeyiz. İnsanoğluna güven olmaz. Adamın soyadını reddedersiniz , sonra bu adam da ben yapamicam der sonra çocuğunuzun nüfus cüzdanında baba hanesi boş kalır. Bu durumda soyadlarınız aynı olacağı için ben olsam çocuğa öz babasının başka olduğunu söylemezdim hiç gerek yok. Bu yolu seçecekseniz

1. Nikahı yapın
2. Soyaddı reddini kabul edin ama olası miras karşılığı tazminat kadar en az 200 000 tl tazminat karşılığında. Kesinliklr bedavaya kabul etmeyeceğinizi net belirtin. Tazminat ödemek istemezse de kabul etmeyin çocuğun hakkını sonuna kadar koruyun
3. Sonra da gidin yeni eşiniz nüfusuna alsın

B. Çocuğumun miras hakkını korurum evlendiği şırfıntıya yar etmem

Ben olsam B yi seçerdim. Çocuğumun hakkını korurdum.

Soyadı reddini kabul edecekseniz de tazminatsız kabul etmeyin kesinlikle spermini at git sonra sorumluluktan kaç yok öyle

Son düzenleme:
baba demesinde saknca gormuyorsun evlenmkten cekiniyorsun. yani yarin ibur gun bgn kizina baba diye alistirdgn kisiden ayrilma ihtimaln warsa baba dedirtmeseydn bence.

Size ne yahu kadın sevgilisiyle ilgili soru sormamış ki eski eş, miras, soyadıyla ilgili sormuş.

seninki kaç yanlıştan bir doğru çıkarırım olmuş.
evlenmeden çocuğun olmasına rağmen birlikte yaşadın hadi tamam da çocuk ister istemez baba diyecek ortadaki tek erkek figürü olduğuna göre. ona zaten müdahale çok yapılmaz da hem korkuyorum evlenmekten diyorsun hem çocuğunla aynı evde kalabiliyorsun.
ben bunu anlamıyorum işte. bir imza ile değişeceğini düşünüyorsan aynı evde oturmak niye.
babası gerekli sorumluluğu almadı şerefsizliğin daniskasını yaptı tamam o cepte de sen hadi bu adamdan ayrıldın diyelim 2,5 sene boyunca baba diyebileceği bir ortama neden soktun..
bu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey evlenmek olur bana göre. ayrılsan bile çocuk her halükarda babasından ayrılmış olacak anlattığına göre bari en azından evlilik birliğimiz vardı diyebilirsin.

Evlenenler ayrılmıyo hiç sadece sevgililer ayrılıyo bu memlekette boşanmalar evliliklerin kaç katı haberiniz varmı? O zaman evli çiftlerin çocukları asla baba demesin baba dedikleri kişiden ayrılabilirler yarın bigün bu mu mantık ?

Size ne yahu kadın sevgilisiyle ilgili soru sormamış ki eski eş, miras, soyadıyla ilgili sormuş.
asil benim yorumumdan sana ne? konuyu anlatmis bn de istedigim acidan degerendirirm. kaldi ki alakasiz bi konudan bahsetmiyrm. sin cumlesinde biyolojk babasnin soyadini almasini nasil aciklicam dedi diye illa son cumleye deginmem gerekmiyor. fikrimin arasndayim. biyolojik baba yonunden sansszsa eger bu cocuk emin olmadan baska birine baba dedirtmemeli.

Aynı evde yaşamak durumunda kaldık diyelim spontene gelişti
bekarken istenmediğin evde çocukla hiç istenmiyosun malesef bu yaz inş nikah teşekkürler yorumunuza

sen bosansan da bisanmasan da cocugunun babasina baba demesnde sakinca yok. ama elin adamina baba dedirticksen emin olman lazm. en azindan bu adamla evleneblrm dick kdr emin olman lazm.

Aman sanki nikah olunca çok bağlayıcılığı oluyor. Al işte yapmış nikah, düğün dernek bı de çocuk. Sonuç? 200 TL nafaka bile vermiyor. Çocuğu görmüyor görmediği gibi reddetmeye çalışıyor elin asiftesi için. Ne işe yaradı nikah? Başka açılardan nikah yapılmasını bende uygun görüyorum o ayrı bı konu. Ama nikahsız baba demiş ya ayrilirsan sonra ne olur diye korkmaya gerek yok. Evlenince de ayrılıniyor.
Zamanı geldiğinde pedegog eşliğinde söylersiniz. Erkek arkadaşınız iyi birisi bence. Sizle ayrıldığında bile gelip çocuğunuzla iletişim kurmuş birakmamis. Öz babadan kat ve kat iyi. İnşallah mutlu bı aile olursunuz ömür boyu.

Ortalık iyice kötüleşti ya.Resmen cocugunla birlikte bir adamla aynı evde dost hayatı cinsellik yaşıyorsun ortada nikah yok,çocuk annesinin dostuna baba diyo.Çocuğuna bakıcı tutup işe girip çalisabilirdin çocuğuna da kendine de mert bir kadın olarak bakabilirdin. Ama sen dostunla aynı evde cinsellik yaşamayı tercih etmişsin,o çocuğa yazık valla ya,nasıl ortamda büyüyor ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…