Ne güzel işte. tümden kesin baginizi gitsin. bir tanıdık vardı adam yillarca boşanmak için hevesleniyordu belli ediyordu yani gece sık sık gezmeler, liseden kadın arkadaşları ile Buluşmalar evde bagirmak vs. derken yeni araba almıştı kredosi bitene kadar durdu kadının maaşı da yüksek diye. sonra sen beni aldattin diye uydur kaydir kadina eziyet etti. en son kadin da ne halin varsa gör diye boşadı. nafaka vermiyor görme günlerinde bazen gelir çoğu zaman gelmez. ama 2 3 ayda bir haber gonderir biri ile ilişkin olursa vekalet davası açarım elinden alırım vs. diye.İnsan olması lazım dediğinizi yapması için
Yok hiçbir şekilde iletişimimiz sadece mahkeme ve avukatlar yoluyla bilgim oluyo
ilk yapman gereken şey eğer sevgilinle ciddi iseniz bunu resmiyete dökmekten çekinme aksi ayrılık hem senin için hem de kızın için kötü olur.
ikinci olarak öz baba sadece biyolojik baba kızına nasıl istemiyorum der Allah vicdan versin ıslah etsin.
Ne güzel işte. tümden kesin baginizi gitsin. bir tanıdık vardı adam yillarca boşanmak için hevesleniyordu belli ediyordu yani gece sık sık gezmeler, liseden kadın arkadaşları ile Buluşmalar evde bagirmak vs. derken yeni araba almıştı kredosi bitene kadar durdu kadının maaşı da yüksek diye. sonra sen beni aldattin diye uydur kaydir kadina eziyet etti. en son kadin da ne halin varsa gör diye boşadı. nafaka vermiyor görme günlerinde bazen gelir çoğu zaman gelmez. ama 2 3 ayda bir haber gonderir biri ile ilişkin olursa vekalet davası açarım elinden alırım vs. diye.
kızınıza da şimdi değil ama ielrleyen yıllarda pedagog eşliğinde söylersiniz. mutluluklar :)Bu yaz nikahımız inşallah çünkü kreşe başlicak problem olsun istemiyoruz onun açısından teşekkürler yorumunuz için :)
Kizinizla sevgilinizin bagi cok guzel fakat Kizinizi neden daha evlenmeden babasi olarak alistirdiniz erkek arkadasiniza. Evlencez diyorsunuz ama henuz ortada bi ciddiyet yok Allah korusun ayrilsaniz o cocuk zaten babasi diye bildigi insani kaybedecek yani babasizligi yasayacak.
Allah ikisini de ıslah etsin ne diyeyim. ! Nasıl bir vicdan fukaralığıdır bu ? Tencere kapak bulmuşlar işte birbirlerini! Neyse asıl konuya gelirsek, elbette büyüten babadır... Ama aynı çatı altına girmeden gerçek "babalık " anlaşılmaz, dikkatli ol... Şu an için ona gerçek babasını anlatman mümkün değil zamanla bir pedagog yardımı ile açıklarsın...Biyolojik baba dava açmış red için çünkü evlenmiş ve karısı istemiyomuş asla
kızınıza da şimdi değil ama ielrleyen yıllarda pedagog eşliğinde söylersiniz. mutluluklar :)
Allah ikisini de ıslah etsin ne diyeyim. ! Nasıl bir vicdan fukaralığıdır bu ? Tencere kapak bulmuşlar işte birbirlerini! Neyse asıl konuya gelirsek, elbette büyüten babadır... Ama aynı çatı altına girmeden gerçek "babalık " anlaşılmaz, dikkatli ol... Şu an için ona gerçek babasını anlatman mümkün değil zamanla bir pedagog yardımı ile açıklarsın...
Peki ayrilsaniz diyelim ayrildiktan sonra bi aile kurmuycakmi arkadasin.Ayrıldığımız oldu kısa süreli ama kızımla ilişkilerine yansımadı sanki öz babasıymış gibi biz ayrıyken geldi gördü kapıda arabada yattı daha bi çok şey ayrılsakta şüphem yok ondan
O başka bişey... Zamanında ona da güvenip çocuk dünyaya getirmişsn ve şimdi demek istemiyorum ama " üvey baba" olarak başkası sahip çıkıyor... Bilemezsin... Çok iyi ölç tart, ben sana evlenme kötü davranır diye asla demiyorum çok iyi babalık yapan var kendi çocuğu olmayanlara.. sadece çok iyi ölç tart ... Biyolojik babasının da Allah cezasını versinAsıl Aynı çatı altına girdiğimi anlamadım adam bozuk çıktı :))) evet pedagogla anlatıcaz teşekkür ederimm
O başka bişey... Zamanında ona da güvenip çocuk dünyaya getirmişsn ve şimdi demek istemiyorum ama " üvey baba" olarak başkası sahip çıkıyor... Bilemezsin... Çok iyi ölç tart, ben sana evlenme kötü davranır diye asla demiyorum çok iyi babalık yapan var kendi çocuğu olmayanlara.. sadece çok iyi ölç tart ... Biyolojik babasının da Allah cezasını versin
Gerekçesi sunduğu kendisi istememesi ve ilerde doğabilcek miras durumlarından asla yararlanmasını istememesi,nafaka zaten hiç almadım durumları çokk çok iyi fakat kendisi asgari ücretli gösterdi kendini mahkemenin 2014te bağldığı nafaka 200 tl oldu bez parası bile değildi ödemedi bende 200 tl için muhattap olamadım onunla
Mesele miras zaten hanımefendi
Bu nasıl şerefsizlik açıkça mirasdan yararlanmasın demek
Mahkemede ben çocuğumu reddedicem mirasımdan yararlanmasın derse hakim g.tüyle güler böyle bir şey yok evlat reddetme yasada yokfilmdelisi siz avukat mıydınız?
Kesinlikle kabul etmeyin gitsin mahkemeye versin bir b.k yiyemez
Çocuğunuzun miras hakkını koruyun vazgeçmeyin sakın
öncelıkle suan hayatınızda olan kısı ıle hayatınıza devam edeceksenız evlenın en azından sade bır nıkah torenı kıyın bır ıkıde fotograf cekılın ılerde kızınıza da sıze de hatıra olur...Herkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)
2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?
Bişeyde yok üstüne hangi mirası koruyo anlamıyorum aslında ama ben tek bişeylerini istemiyorum olmayan bi adam niye kimlikte baba yazsın ki dava açmış bakalım nası ilerler bilmiyorum
Sen bu konuda1 yaşındaydı dediğim gibi anlatamıyosun bide gerçek baba yok ortada hiç görmedi yani
Aynısını düşünüyorumöncelıkle suan hayatınızda olan kısı ıle hayatınıza devam edeceksenız evlenın en azından sade bır nıkah torenı kıyın bır ıkıde fotograf cekılın ılerde kızınıza da sıze de hatıra olur...
ikincisi zaten bıyolojık baba cocugu reddetmıs, es adayınız kabul edıyorsa kızınızıda uzerıne alsın, soy adıda aynı olunca kımseye bırsey acıklamak zorunda kalmazsınız...
eskı esle de tum bagı koparın ıletısımı kesın, tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?